Şimdi Ara

En iyi otomobil kanalı ve yorumcu ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
2
Favori
11.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki

En iyi otomobil kanalı ve yorumcu ?

(En Son Oy Tarihi: 2.11.2024)
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmetkep

Carviser en iyisi

Bu kanal esime c5 aircross aldik deyip araba psanin oldugu ortaya ciktigi kanal degil mi?

Sinan otopark ve and trde bu isin zirvesi.

Dogan kabak magazini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • And Mehmet Çetin.Kesinlikle bilgili biri.Otoparktan ayrıldıktan sonra farklo birşey denedi.Halbuki araç incelemeye devam etse kitlesi hazır zaten.

Birde Otomobil Günlüklerim favorim özellikle ikinciel olarak çok iyi bir arşiv çıkarmış.Arkadaşın mizacıda çok iyi..

• Kim Gecer Yalin Gülmez olmadiği icin oy vermedim...

• deserthawk D kullanıcısına yanıt

Sinan Koç'ta çok iyi (O da benim gibi alfist) ama Carviser daha iyi çalışıyo bence. Hatalar olabilir, hepimiz insanız.

• En iyi otomobil yorumcusu net Halit Bolkan bana sorarsanız. Otopark ve 8 Silindir de en iyi kanallar. Doğan Kabak'in da Hilal Aysal ve Ümit Erdim ile olan videoları gayet neşeli ve eğlendirici ama farklı bir konsept bana sorarsanız inceleme kanalı denilemez.

Türkiye de Top gear olmasa bile carwow klasmanında kanal yok. Davide Cironi ve Chris Harris in kişisel kanallari da otomobil manyakları mi tatmin edecek kanallar. Kendi sevdiklerimden de petrolocius umarım doğru yazmisimdir kanalını kesinlikle öneririm. Buralarda incelenen otomobilleri Türkiye de bulmak neredeyse mumkun değil zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balkanxp -- 31 Ocak 2021; 11:50:43 >
  • BayGlock kullanıcısına yanıt
    Bence de kesinlikle And
    Sinan’la çok iyi bir ikiliydiler ama olmadı
  • And’i tek geçerim. Sonra Sinan gelir sonra da doğan abi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cankut1907

Bende listede olmayan bir kanalı eklemek isterim.
    AutoClub.. Özellikle Halit Bolkan ve Onno Usta gibi üstadları dinlemek hem çok keyifli hem de çok bilgilendirici.

Onlardaki bilgi birikimi kimsede yok

• Ben neden listede yokum.  

• otomobil kanalından ne beklediğinize bağlı. gaza basıp bol bol motor sesi duymak mi yoksa araçların karşılaştırmasini yapıp, tarafsız eleştirmek mi ? mesela şu anda anasayfada konu var, yerli ve japon üretimi era 'lar arasındaki farkı göstermiş, kaliteli bir kanal bence bunları içermeli.

öteki türlüsü markanın reklamı olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otopark

BenzinTV

Motor 1

• Kesinlikle And Mehmet Çetin derim. Ancak bildiğim kadarı ile şu anda aktif bir şekilde araç testi yapmıyor.

Mevcut yapanların arasından ankette olmamasına rağmen Yalın Gülmez Kim Geçer kanalı favorim. Aynı And gibi nokta atış incelemeler yapıyor. Araçta eksi artı ve varsa açık ve net biçimde söylüyor. İncelemeleri detaylı ama sıkmıyor. Araç almayı düşünenlere gerçek bir rehber oluyor. İnceleme esnasında aracı rakipleri ile karşılaştırarak bilgi vermesi ile seçim yaparken insanın kafasında net tercihler oluşmasını sağlıyor.

Bunun haricinde diğerleri ilgili de yorum yapmak istiyorum.

Burak Ertem'i de beğeniyorum. Testlerine itibar ederim.

Sekiz Silindir kanalı daha çok araçlarla ilgili teknik bilgiler ve farklı konularda yaptıkları testlerle ilgili videoları var. Takip ederim.

Fahir Talib çok yüzeysel test ediyor. Net bir bilgi vermiyor. Sürekli başarılı buldum, iyi bulduğumu söyleyebilirim gibi yuvarlak yorumlar yapıyor.

Sinan Koç çok iyi yaaa, harika beee gibi laflarla test yapmaya çalışıyor.

Eren Tekin yanlamaktan arabayı test etmeye fırsat bulamıyor.

Doğan Kabak bildiğim kadarı ile artık araç test etmiyor. Daha çok youtube fenomeni havalarında videolar çekiyor.

Noyan bu ankette neden var anlamadım zaten. Adam aldığı arabanın köleliğini yapmaktan başka birşey yapmıyor. Arabayı ilk aldığında şöyle iyi böyle iyi. Sattığı zaman ya zaten o arabanın söyle sorunu vardı, böyle sıkıntısı vardı sallayıp duruyor. Test yaptığını da pek görmedim artık tamamen alsatçılık yapıyor galiba.

• Herkese meraba tarcanlar ekspertizden ben sami tarcan

• Sekizsilindir favorim özellikle eski Mercedesler için( bu arada vergi videosu yayından kalkmis.) İkinci el için otomobil gunluklerim. Ayrıntı için Birkan demir çalışkan. Yol tutuş için otomobil dünyam.
    Otopark i and bıraktıktan sonra izlemek içimden gelmedi. Doğan kabak sansasyon peşinde. Mesut abiyi Türkiye'de arabalar ucuz dedigi videodan sonra bıraktım. Carviser i citroen skandalından sonra bıraktım.

• quote:

Orijinalden alıntı: hayrettin_79

vay arkadaş adını sanını kimsenin duymadığı abuk sabuk kanalları yazıyorsun sonra anlamıyor vs

ne yazarsan yazayım hep bi eksik var 100 tane sayfa var hangi birini yazacaz.

İsme bak anamur medyaymış. te allam ya

not: Anamur medyaya baktım . çoluk cocukla video çekiyor bunumu öneriyorsun bumu araç bilgin

Alıntıları Göster

Saka mi yapiyorsun,Anamur medya bilinen bir inceleme sitesidir, Ayrica Kim gecer en iyi teknik verilere sahip,Muhendisin dibi adam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 31 Ocak 2021; 14:11:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CihangirCanavarı

Herkese meraba tarcanlar ekspertizden ben sami tarcan

Birkan Demir Çalışkan'ın kanalında dün canlı yayın konuğuydu.

• Sekizsilindir'in kurucusu ethem isimli şahıs bazı yorumlarda görüşlerini saygılı bir şekilde belirten kişilere dahi insanları küçümseyen şekilde yorumlarda bulunuyor bu yüzden kendisini samimi bulmuyorum bana samimi gelen kanallar benzin tv ve anlatan adamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: emres37

Ben neden listede yokum.  

çünkü sıkıcısın ,kötü yollarda sürüyorsun ,çekimin amatör ,tek yönden ,Telefon kamerasını açıp test yapıyorum die dolanıyorsun.

Biildiklerimizin dışında farklı bişi söylemiyorsun ve çok berbat çekimlerin var

• quote:

Orijinalden alıntı: hayrettin_79

çünkü sıkıcısın ,kötü yollarda sürüyorsun ,çekimin amatör ,tek yönden ,Telefon kamerasını açıp test yapıyorum die dolanıyorsun.

Biildiklerimizin dışında farklı bişi söylemiyorsun ve çok berbat çekimlerin var

Alıntıları Göster

Bu işi hobi olarak yapıyorum. Farkettiyseniz yollar hep aynı evden çıkarken telefonu yerleştirip yola çıkıyorum. Maalesef boş vaktim yok.

Siz çoğu konuya hakim olabilirsiniz fakat anlattığım bilgilere sahip olmayan milyonlarca insan var hedef kitlem onlar zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: emres37

Bu işi hobi olarak yapıyorum. Farkettiyseniz yollar hep aynı evden çıkarken telefonu yerleştirip yola çıkıyorum. Maalesef boş vaktim yok.

Siz çoğu konuya hakim olabilirsiniz fakat anlattığım bilgilere sahip olmayan milyonlarca insan var hedef kitlem onlar zaten.

Alıntıları Göster

onu anlatmaya çalışyıorum birinin izlemesi için çekici olması lazım ,güzel görüntü lazım,profosoyonel çekm lazım.

bu senin yaptıgını arabası ve kamerası olan herkes yapabilir.

bu sebeple ya tam yap yada hiç yapma

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.