Şimdi Ara

En iyi otomobil kanalı ve yorumcu ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
168
Cevap
2
Favori
11.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

En iyi otomobil kanalı ve yorumcu ?

(En Son Oy Tarihi: 26.12.2024)
Giriş
  • Oyumu And Mehmet Çetin'e verdim ama, İngilizcesi olanlar veya geliştirmek isteyenler bence yabancı kanallara yönelmeli. Çünkü yurtdışını imkanlarının bolluğu araba tanıtım videolarına da yansıyor.

Doug DeMuro (Amerika) veya carwow (İngiltere) öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğan abiyle sinan kardeşimiz iyi ikili olabilirdi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanbey86

Doğan abiyle sinan kardeşimiz iyi ikili olabilirdi
    zamanında yaptılar tutmadı.
  • Kim Geçer? Yalın Gülmez tabiki. İzlemeyenler mutlaka izlesin. Bilgisine en çok güvendiğim kişi.
  • And Mehmet Çetin'in otomobil hakkındaki betimlemeleri inanılmazdı. Bu yönden listedeki hiç bir isim kendisiyle yarışamaz. Listede And Mehmet'ten daha eğitimli kimse de yok zaten.

Sinan Koç'un altına "Hot Hatch" veya arkadan çekiş bir araba verirseniz sizi listedeki herkesten daha çok eğlendirir.

Doğan Kabak dergi yıllarının verdiği tecrübe ve bağlantıları sayesinde çok kaliteli arabalar bulabiliyor. Reklam yaparken bile eğlendirmeyi biliyor. Sanırım çok iyi bir ajansla çalışıyor. Kötü işini görmedim.

Benzin TV (Burak Ertem) de dergicilik yıllarından tecrübeli ancak yaşını almış, ununu elemiş, eleğini asmış iki çocuk babası bir abimiz. Daha serin kanlı. Özellikle yanına Aras Dinçer'i konuk aldığı içeriklerinde harika sohbetler dinleyebilirsiniz.

SekizSilindir'in mühendislik tecrübesi ile yaptığı anlatımlar çok güzel. Otomobil test ederken diğerlerinden üstün veya altta kalır bir yanı yok. Bazı otomobillerin videosunu çekip satışına aracılık etmesi ise yoruma açık.

Noyan'ı çok eskiden beri takip ederim. Uzman Hekimdir. Bir dönem bayileri gezip yanında satış danışmanı ile test sürüşü yapardı. Sonraları test aracı bulamamaya başladı, hatta bir videosunda "felanca kanallar rahatlıkla bulurken bize test aracı vermiyorlar" gibi yakarışları vardı. Sonra bu sevdadan vazgeçti, vlog tarzına döndü. Kanal harici kazancı oldukça iyi olduğundan otomobillerine inanılmaz paralar harcıyor. Aldıklarını, harcadıklarını üstü kapalı da olsa "göstermekten" çekinmiyor. Bir de bir yerde "hiç bir marka veya dükkanın adını para almadan paylaşmaz" diye bir şey okumuştum.

İşin özü, hepsinin tarzı farklı. Birbirlerine bir üstünlükleri olduğunu sanmıyorum. Hangi tarzı seviyor ve hangi içeriğe ihtiyaç duyuyorsanız sizin için en iyisi odur.

• *Yalın Gülmez - Kim Geçer?
    En donanımlı,tarafsız ve ayrıntılı anlatım kendisine ait.
    Memlekette gerçek anlamda otomobilden anlayan az insan olduğu için abone sayısı az.
    ve
    *Anamur Medya
    Diğerleri makara, gırgır..........
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayrettin_79

zamanında yaptılar tutmadı.

Alıntıları Göster
    Tutmadı demeyelim de, And Mehmet Focus RS'i İstanbul Parkta yanlarken patlatınca Doğan Kabak ayrıldı diyelim.
  • En iyisi engineering explained tabiki ama Türkçe değil odtülü anlatan adamları unutmuşsunuz.

• Sinan reis el arabası kullansa izlerim, bir kere adamın anlatımı akıcı,samimi, sohbeti güzel, esprili, pilotajı harika. Hem pistte hem virajlı dağ yollarında gerekli önlemleri "kendince" alıp bizlere otomobili gerçekten hissettiriyor.

Motor1 Türkiye ise bizlere carwow tadında videolar hazırlayan güzide bir platform. Yaptıkları işleri başarılı buluyorum. Özellikle Şafak ve Onur cidden kaliteli ve eğlenceli içerikler sunuyorlar. Anlatımlarını da yer yer eleştirsem de oldukça beğeniyorum. Hem Şafakın hem Onurun direksiyonları fena değil...

Eren Tekin de bu işi güzel yapıyor ve takip ediyorum.Bazen sıkıldığım oluyor zira Erenin çoğu aracı abarttığını düşünüyorum. Özlellikle karşılaştırma videolarında anlatım hep havada kalıyor...

And ise kendine has anlatımı ve bazı abartılı betimlemeleri dışında akıcı bir anlatıcı. Espri yapar, teknik detay verir, aracın hissettirdiklerini aktarır; bu konularda oldukça iyidir ama direksiyonu çok iyi bir arkadaş değil. Bunu focus rs i baz alarak söylemiyorum kesinlikle. Özellikle pistte kullandığı araçlardaki videoları izlerseniz çok panik olduğu ve ortalama kontralar verdiğini görebilirsiniz (bknz 911 turbo s testi)

Doğan Kabak ise farklı bir kulvar onu da takip ediyorum ama bazı videoları sıkıcı olabiliyor. İnsanlar pek beğenmez ama Ümitle çektiği videolar gayet eğlenceli bence. Bir de son izlediğim uzman doktarun babasının ilk arabasını bulup, alıp restore ettirdiği video var ki gerçekten çok duygulandım. Bence en iyi içeriği.

Otomobil günlüklerim kanalında ise Sivaslı Oğuz kardeşim bizden biri. İhtiyacınız olan bütün bilgileri veriyor, arabaları deneyimleyecek yeterli birikimi var ama yukarıdaki isimler gibi bu işi çekirdekten yapmıyor olmasına rağmen oldukça iyi. Ulaşılabilir bir çok araç testi, 2. ele verdiği önem, ilginç araba testleri, fiyat aralıklarına göre dönemsel araç alım videoları ile ben oldukça başarılı buluyorum. Daha doğrusu bizim gibi orta direk araba severlere iyi bir rehber. Gel gelelim testlerinde tekrar kelimeleri çok kullanıyor ve direksiyonu çok iyi değil. Yine de aracın bize neler hissettireceğini oldukça iyi aktarıyor.

Noyan aslında bu işi iyi de yapıyordu bir ara testler falan ama sonra devamı gelmedi, zaten kullanıcı sayısı da hızla düştü ve düşüyor. Kendisi en son w211 mercedes aldı bakalım neler olacak.

Fahirin bazı içerikleri fena değil ama düzgün Türkçesi ve güler yüzü ile anlatımını seviyorum. Anlatımın içeriği ise el kitabı kıvamında olduğu için beğenmiyorum. Eşi ise olaya dahil olduktan sonra bambaşka bir kanal haline geldi ama ben çok beğenmiyorum açıkçası.

2cr Serhat ise değişik bir arkadaş. Özellikle yazılımdan önce-sonra karşılaştırmalarını çok beğeniyorum. Vlog tarzı anlatımlarda da başarılı. Bir defasında direksiyon sistemi kurmuş ve video çekmişti bende yorumlara çok lag olduğundan bahsettim ve bana şımarıkça bir cevap vermişti. Güldüm geçtim. Biraz her şeyi ben bilirim tavırları var ama yaptıklarını beğenerek takip ediyorum.

Ha birde Aziz Kancar vardı, artık takip etmiyorum ama yazayım. İçeriklerin çoğu evlere şenlik. Test ettiği arabaların çoğunu tanımaz bilmez ama güya test yapar cidden komik videoları var. Kendince sevmediği araçları yine kendince uyduruk nedenlerle gömen, sevdiği araçları ise olmayan özellikleri ile öven, arabadan bence zerre anlamayan birisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gOkO -- 31 Ocak 2021; 12:18:39 >

• And Mehmet Çetin ve Birkan Demir Çalışkan
  • Bu arada, bu konudan sonra And nerde ne yapıyor diye biraz araştırdaktan sonra "steerr" diye bir oluşumla karşılaştım. And kurmuş. Youtube'daki videosunu izleyince ne kadar donanımlı biri olduğunu, anlatımındaki samimiyet ve yalınlığı hatırladım tekrar. And'ı bilenler çok mutlu olacaktır. Bilmeyenler için de otomobile biraz ilginiz varsa mutlaka biz göz atın.

Arabaların ihtiyaç giderme amaçlarını geçtim, yatırım, manipülasyon gibi ekonomik bir enstrümana dönüştüğü bu dönemde, otomobil tutkusunu uyandıran bir insan kendisi, takdir ediyorum.
    https://www.youtube.com/watch?v=bWSeoJtuz5U&feature=youtu.be

• Sinan koç diğerleri kadar daha fazla araç bulabilse daha iyi yerlere gelebilir şuanda gayet iyi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Otomobil Dünyam'da geçen swift polo karşılaştırmasını izledim ve bir swift kullanıcısı olarak tam olarak aracı anlattı Eren Tekin (artılarıyla eksileriyle). Polonun da üstün yanlarını (yalıtım gibi) söyledi. Objektif bir karşılaştırma idi ve bence önemli olan da doğru bilgi verilmesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaju waffle -- 26 Eylül 2020; 17:11:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaju waffle

Otomobil Dünyam'da geçen swift polo karşılaştırmasını izledim ve bir swift kullanıcısı olarak tam olarak aracı anlattı Eren Tekin (artılarıyla eksileriyle). Polonun da üstün yanlarını (yalıtım gibi) söyledi. Objektif bir karşılaştırma idi ve bence önemli olan da doğru bilgi verilmesi.
    Eren tekin mi objektif ?
  • Dogan kabak haric herkes olabilir ! Ama kalbim tabiki sinan kocla. Cok keyifli anlatimlari var. her seyden ote cok samimi ....

• quote:

Orijinalden alıntı: hayrettin_79

Eren tekin mi objektif ?

Alıntıları Göster
    Benim izlediğim karşılaştırmada öyleydi. Diğer videolarını bilmem.

• beyler ;youtube'ta gezerken denk geldim bir aracın detaylarını nasıl bu kadar bilebilir şaşırdım. bendede 106 xr var
    atladığı nokta yok gibi bişey dahada detaylı anlatacak belki ama izleyiciler abi çok uzun oluyor diye geri bildirim yapıyor olmalı çünkü bir iki videosunda bundan bahsetti
    anlatım dilide ne çok üst perde nede aşırı semt çocuğu.

not: tanımam etmem
    Birkan Demir Çalışkanyoutube
    #PEUGEOT #106 1.4 XR (1997) 15.000 TL'YE BU ARABA ALINIR MI? #PAZARTESİPEUGEOT'U NEDİR?
    https://www.youtube.com/watch?v=UWgzeJNItJ4

• Carviser iyi bence aile tadında
  • hepsi çatır çatır para kazanıyor salak saçma reklam yapıyorlar o yüzden işin büyüsünü kaçırdılar

eskiden doğan kabak derdim o da bu furyaya uydu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otopark / Sekizsilindir / her ne kadar listede ismi olmasa da CV Films / Otomobil Dünyam

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.