Şimdi Ara

en iyi oval hoparlör...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aracımda bundan 8-9 sene aldığım pioneer 6976 200watt gücünde 60wat rms veren bi çift oval hop var ilk aldığım zamanlar sesinden gayet memnundum, 6985 lerden sonra üretilen en iyi oval serilerden biridir ama artık değiştirmek istiyorum gene oval hoparlör alıcam sizce ovallerden en iyisi şu anda hangi markanın hangi modeli tavsiyelerinizi bekliyorum,

birde pioneer hoplara baktığımda 460watt filan dio cidden benimkinin iki katı ses verirmi bunlar değiştirmeye değermi benim hoparlörüm japon üretimi, bu günküler çin üretimimi? birde kaliteleri nasıl

• bence vermez tabi dinlemek lazım 460watt dedigi modeller 80rms oluyor dinliyeceksin ve öyle kararını vereceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocaman86 -- 13 Eylül 2007; 13:44:50 >
  • yaw 460 watt ayzan yan saniyi bildiim kadarila pioneer en son serisi accealert serisi yani bu model senin hoparlörlerinde gayet güzel ama dedğin hesap artik yetmez onlar En son model bu ts-a6921 mdoeli:http://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=2810&k_id=459 çok güzel bi model ancak 380 wattin hepsini almak istiosan anfi lazim bu hoparlörlere alicaksan ve anfisiz kullanickasna bu modeller:http://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=2813&k_id=459 anfisiz kullanmka için ideal seside güzel ama biraz tizlerde kaybedio o yüzden hem tiz hem bas istiosan bu model :http://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=2809&k_id=459

saygilarimla...

• 460watt olan pioneerler yan sanayimi yani, birde anlamadığım 380watt ve 480 watt olanların rms güçleri 80watt nasıl ikiside aynı oluyor fark ne onu anlamadım
  • Yaw kardeş şimdiye kdar gitiim hiç bi pioneer servisinde o model görmedim ama yanlişta bilior olabilirm... 380 watt ve 480 watt a gelince watt a bakip alma hiç bi hoparlörü sesini dinleip al... Bunu neredese burdaki bütün arkadaşlara sölemişsimdir.... Ayrica o 380 watliklari beslemek için anfi gerekio o watti hepsinin alabilmen için 80 rms e gelince azi siteler yanliş yazio ama bu nmde kafami kariştirdi
  • Kardeşim bu watt lar çıkış gücü değilki hoparlörün giriş gücü istersen 1000 watt ver..sonuç değişmedikçe..
  • haklısın
    quote:

Orjinalden alıntı: HarryBlade

Kardeşim bu watt lar çıkış gücü değilki hoparlörün giriş gücü istersen 1000 watt ver..sonuç değişmedikçe..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Woofer ve Bass farkı
    5 yıl önce açıldı
    KALİTELİ SUBWOOFER ÖNERİ
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 80-100 rms den fazlasını vermemenizi tavsiye ederim duman cıkabilir
    quote:

Orjinalden alıntı: HarryBlade

Kardeşim bu watt lar çıkış gücü değilki hoparlörün giriş gücü istersen 1000 watt ver..sonuç değişmedikçe..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.