Şimdi Ara

En iyi Ping

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben yeni internet alicagim ama hangisini alicagimi karar veremedim.
    Benim aradim internet en düsük pingle olmasi lazim cünkü oyun cok oynaniyo.
    Hangisini tavsi edersiniz?

• Yurtiçi en iyi pingi uydunet ile alırsınız. Fakat yurtdışı çıkışı ttnet'e bağlı olduğu için yurtdışı çıkışlarında ping süreniz yükselir.

Bu arada yurdışı çıkışlarında bütün internet sağlayıcıları ttnet altyapısını kullanıyor. Bilginize...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabajix

Arkadaslar ben yeni internet alicagim ama hangisini alicagimi karar veremedim.
    Benim aradim internet en düsük pingle olmasi lazim cünkü oyun cok oynaniyo.
    Hangisini tavsi edersiniz?

ping iyi istiyosan superonline fiber var. 0-10ms
    uydunet var 5-20ms
    ttnet var ama adsl tavsiye etmem, hem uploaadda düşük oluyo.şu anda ben 10 ms ve 0.67 upload alıyorum.
    superonline altyapısı varsa bi düşün derim sana
  • bu uydunet kullananlar ya fibernet nedir bilmiyorlar yada milattan kalma teknolojinin üstüne yeni bir teknoloji cıktıgının farkında değiller.

kardeşim ping faktörü bölgeseldir lokasyonun durumuna göre değişiklik gösterir. Fakat etkin olarak "0" ms değerine yakın erişim süreleri sadece fiberoptik teknolojisi ile sağlanabilir.
  • peki ip no başlangıcı ping etkiler mi. Atıyorum 78. başlayan ip ler 94 lü başlayan iplere göre daha iyi diyebilirmiyiz ? Online oyun oynayanlar için internet seçimi hakkında yardımcı olurmusunuz ?

Benim şuan Smile Adsl 6 mb hız var bazen 7 çıkıyor fakat ping sürem hep 10 ms ! Uydunet sistemi var bulunduğum bölgede acaba uydunete geçsem daha sağlıklı bir ping süresi yakalarmıyım.
  • ping testini

MS dos komut satırına ;

"ping -t forum.donanimhaber.com" yazarak yapabilirsin İstanbul için 0-10ms İstanbul dışı 0-15ms değeri iyi bir değer DSL için.
    web sitesi üzerinden yaptığın testler de "www.pingtest.net" sitesi hariç, hatalı sonuçlar verebiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir Sevdadır Türkiye -- 20 Nisan 2012; 22:59:02 >
  • Hız ve ping tek başına herşey demek değil hat üzerinde sağlıklı bir erişim sağlayabilirsin ancak online oyun oynuyan bir kişi için belirli IP blokları bile sıkıntı yaratabiliyor. Uydunet sokaga kadar fiber çekmekte daire içerisine kadar koaksiyel ping süreleri TR içi sunucuya bağlı 7-12 ms bence yeterli bu konuda gözlemi komut satırından traceroute uygulayarak görebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Online oyunlarda 1 mb download bile yeterli amaasıl faktör upload hızını yüksek olması ve pingin düşük olması ama pping 3-5 pek birşey farketmiyo bu yüzden upload hınzına daha çok önem veririm ben
  • Superonline fiber iyi olabilir ama, yurtiçi Turk Telekom omurgasındaki site ve sunuculara erişimde ping yine artabilir.
  • Yani aslında ping süreleri eskisine göre biraz daha iyi fakat upload hızlarının çok düsük olması sebebiyle sıkıntı var ! Upload hızlarının yükseltilmesi için bir çalışma mevcutmudur bilen var mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.