Şimdi Ara

En İyi Protein Tozu Hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
14.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En Kaliteli ve Türkiyede Uygun Fiyata Satan Önerebilceğiniz Protein Tozunu Bilgilerinize Deneyimlerinize Göre Açıklama Yaparsanız Sevinirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oktylmz95 -- 10 Şubat 2014; 10:57:05 >

• bilindik kaliteli markaların hemen hemen hepsi aynıdır, bazı türk markalarına dikkat etmek gerekir şerefsizler içine nişasta katıyor hangi marka olduğunu internetten araştırarak çok kolay bir şekilde bulabilirsin hatta şuan farklı bir isimle piyasaya farklı ürünler sürdüler.

gaspari iyidir fiyatıda uygundur
    eas ın eski versiyonu f/p olarak süperdi. 130 tl ye 25 gr 75 porsiyon alabiliyordun, yenisinde düşürdüler. (eskisini bulursan tarihi geçmemişse alabilirsin)

optimum, gaspari,eas kullanıyorum.

eğer ki düzgün beslenebiliyorsan hiç birini almana gerek yok, sağda solda yazılıp çizilenlere çok aldanma çok büyük bir rant var, otu boku kutulayıp sporcunun parasını nasıl alırız olayına dönmüş işler
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpayfatih

bilindik kaliteli markaların hemen hemen hepsi aynıdır, bazı türk markalarına dikkat etmek gerekir şerefsizler içine nişasta katıyor hangi marka olduğunu internetten araştırarak çok kolay bir şekilde bulabilirsin hatta şuan farklı bir isimle piyasaya farklı ürünler sürdüler.

eas ın eski versiyonu f/p olarak süperdi. 130 tl ye 25 gr 75 porsiyon alabiliyordun, yenisinde düşürdüler. (eskisini bulursan tarihi geçmemişse alabilirsin)

eğer ki düzgün beslenebiliyorsan hiç birini almana gerek yok, sağda solda yazılıp çizilenlere çok aldanma çok büyük bir rant var, otu boku kutulayıp sporcunun parasını nasıl alırız olayına dönmüş işler

İnternetten azda olsa araştırma yaptım gözüme çarpan 2 marka var.

MuscleMaxx Wehy Protein=140-160 TL civarında

Hardline Whey 3Matrix=160 180 TL civarında

Bu ikisi arasında karasız kaldım

• quote:

Orijinalden alıntı: Oktylmz95

quote:

Orijinalden alıntı: alpayfatih

bilindik kaliteli markaların hemen hemen hepsi aynıdır, bazı türk markalarına dikkat etmek gerekir şerefsizler içine nişasta katıyor hangi marka olduğunu internetten araştırarak çok kolay bir şekilde bulabilirsin hatta şuan farklı bir isimle piyasaya farklı ürünler sürdüler.

İnternetten azda olsa araştırma yaptım gözüme çarpan 2 marka var.

MuscleMaxx Wehy Protein=140-160 TL civarında

Hardline Whey 3Matrix=160 180 TL civarında

Bu ikisi arasında karasız kaldım

nede bu ikisi ?
    GASPARI MYOFUSION PROBIOTIC 4540 GR almanı öneririm. 225 tl.
    yine aynı markanın 2.2 kg olanı 130 tl.

ben şahsen söylediklerinin ikisinide almam.

bilindik marka/ucuz olan her zaman makbuldür. ;)

• En başta protein ihtiyacımı karşılıyor muyum karşılamıyor muyum diye kendini sorgulaman lazım . Yediklerini hesaplayıp ona göre alma kararı versen iyi olur. Protein tozu sadece ek olan bir proteindir, dahası değil.
  • quote:

En Kaliteli ve Türkiyede Uygun Fiyata Satan Önerebilceğiniz Protein Tozunu Bilgilerinize Deneyimlerinize Göre Açıklama Yaparsanız Sevinirim :)

en iyi protein tozu yok senin vücuduna uyum sağlıyan protein tozu vardır bunu sen senin vücud tipindekilerden bilgi alarak yararlanırsın
  • protein destekli yiyecek tüketiyorum desem yalan olur gittiğim spor salonundaki hoca bana protein tozu başlamamın bana yararı olacağını söyledi Boyum uzun birazda zayıfım vücut yapım fıt. Normal kilo almak değilde kaslı olmak istediğim için protein tozuna başlamaya karar verdim. Dün protein tozunu aldım MuscleMaxx Wehy Protein+shaker 140 tl.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu baglantıda en iyi 5 protein tozunu inceleyip onay vermişler. bir göz atabilirsinhttp://www.vucutcu.com/en-iyi-5-protein-tozu.html
  • En çok tüketilen: Whey
    En çok etki eden: Muscle Tech
    Bayanlar için: Multipower
    Suat Hoca anlatıyor; merak edenler inceleyebilirler.

http://www.fiskosta.com/en-iyi-protein-tozu-hangisi.html
  • quote:

protein destekli yiyecek tüketiyorum desem yalan olur gittiğim spor salonundaki hoca bana protein tozu başlamamın bana yararı olacağını söyledi Boyum uzun birazda zayıfım vücut yapım fıt. Normal kilo almak değilde kaslı olmak istediğim için protein tozuna başlamaya karar verdim. Dün protein tozunu aldım MuscleMaxx Wehy Protein+shaker 140 tl.

en iyi protein tozu diye konu açmışsın en kötü protein tozunu almışsın kardeşim.
    1 ölçek 30gr ve 17gr protein var aminoasit profili belli değil bu nasıl bir üründür, bu ürünle anca çikolata ihtiyacını giderirsin başka da bir işe yaramaz.
    sana bu ürünü kim sattıysa onunla iletişimini kes.
  • En kaliteli protein tozu çeşitlerini Protein Clubs sitemizde bulacaksınız. Uygun fiyatlar ve hızlı teslimatla sitemizden dilediğiniz protein tozunu alabilirsiniz. Weider Premium Whey Protein, Weider Hardcore Whey Protein Tozu, Optimum Protein Whey, Optimum Gold Standart Whey, Hardline Whey 3Matrix ve daha birçok protein tozu çeşidi sitemizde indirimli fiyatlarla satılmaktadır.
  • Myprotein/optimum
  • Nutrend ve optimum kullandım. İkisindende fayda gordum güzel wheyler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • weider yada optimum iidir. hardline da yerli diye tercih edilebilir.
  • Kayzersoze38 kullanıcısına yanıt
    Sportica nutrition whey protein hakkında ne düşünüyorsunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ben bu markadan kullanmadım yani sportica ürünlerinden. bizim salonda da sordum kullanan çıkmadı. eksik yada yanlış bilgi vermeyim. bi ara l carnitini denk geldi ama onu da hardline dan aldım. kullanan arkadaşlar varsa daha nitelikli bilgi verir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kayzersoze38

hocam ben bu markadan kullanmadım yani sportica ürünlerinden. bizim salonda da sordum kullanan çıkmadı. eksik yada yanlış bilgi vermeyim. bi ara l carnitini denk geldi ama onu da hardline dan aldım. kullanan arkadaşlar varsa daha nitelikli bilgi verir

Tamam kardeşim sağol

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu çok eski ama 2021 en iyi protein tozu inceleme yazısı merak edenlere gelsin:

https://fitnessdergisi.com/en-iyi-protein-tozu-incelemesi/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.