Şimdi Ara

((((((( EN KALİTELİ GAZZZ)))))))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SLMLR.arkadaşlar en kaliteli ve en çok randıman aldığınız gaz hangisi bir fikri olana var mı?

size birkaç izlenimimi anlatmak istiyorum.
    şimdiye kadar hep milan gaz alıyordumve en kaliteli gazlardan biri sanıyordum.insanlara böyle kazık atıldığını görünce insan tecavüze uğramışa dönüyor.
    yer belitmeden yazıyorum.30 ytl lik gaz aldım ve yaklaşık 90 km yol yaptım.tabi şehir dışı.uzun yola çıkacağım için depoyu doldurayım dedim.ve değişiklik olsun diye şelden depoyu doldurdum.45 ytl ye dolan benim depo tahminen 30-35 liraya dolar zannediyordum.ama önceki aldığım yarden içine ne bastılarsa bilemiyorum ama sanki depo full bitmiş gibi 44 ytlye doldu. benim araba 130km-150 km hız arası yaklaşık km de 170 yaktı SELL gazıyla.memleket dönüş yolundada güvendiğim PO istasyonlardan birinde depoyu fulledim.45 ytl ye.ama daha yavaş gitmeme ragmen 205 binlira yaktı şok oldum.

arabaya milan gaz diye ne basıyorlar şaşıyorum.bu söylediklerim gerçek arkadaşlar.iternette bir araştırın milan gaz ve aygazın bol bol reklmı yapılıyor ama kalite berbat.resmen kazıklanıyoruz.daha çok anlatacaklarım var ama siz zaten belki bu söylediklerimden haberdarsınız.

bu nunla ilgili beni hatta 5 milyon lpg kullanan vatandaşı anlatacabilecek ardaş varsa bizi bilgilendirirse sevinirim.

ucuz ucuz diye herkesi lpg bağlattılar.şimdi sıra akaryakıtcılarda sömürmek. bu milletin daha fazla sömürülmesine izin vermeyelim biribirimizi bilinçlendirelim arkadaşlar.ben sadece 2 tane gaqz ismi verdim ama sizin bildiklerizin varsa payalşın arkadaşlar.KAZIKLANMAYALIM...
    REKLEMLARLA BU MİLLETİ SÖMÜRÜYORLAR.çoğu sanayide atık gaz olarak kullanılan gazları bize vay efendim içine kışlık karışm koyduk,yok efendim içine perfprmans arttırıcı madde koduk diye satıyorlar.LÜTFEN DUYARLI OLUP BİLİNÇLENDİRELİM,ÇÜNKÜ SENDE GAZ KULLANIYORSUN ...UNUTMA SENDE KAZIK YİYORSUN

• aygaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolf_HKN

aygaz

AYGAZ =SANAYİ ATIĞI
    araştır istersen aynı maddeleri bulacaksın
    maalesef
  • İstasyon sahibinin kalitesini bilemediğin sürece kazığa her an maruz kalabiliriz pompaların genelde yan tarafında basınç göstegesi var dolum esnasında 5 bardan düşükse istasyonu biz kazıklıyoruz 15 bardan yüksekse o bizi kazıklıyor diye biliyorum sanırım ters sölememişimdir saygılar
  • zaten önemli olan gazın markası değil, pompanın, istasyonun kalitesi.

mesela ankarada en güvendiğim ve az yakan performanslı gazı veren, pompası tam ayarında basınçla çalışan kaliteli istasyonlar,

tandoğanda (eski AŞOT karşısındaki) Total
    eskişehir yolunda MTA nın karşısındaki Shell(shellgas)
    konya yolu çıkışındaki (hacıbaba tarafı) Shell(ipragaz) ve opet
    istanbul yolundaki Total
  • İstanbul yolunda Carfurun karşısındaki Jandarma güçlendirme vakfının PO istasyonu var orasını da sayabiliriz saygılar
  • enteresan

quote:

Orjinalden alıntı: karaefe009

quote:

Orjinalden alıntı: wolf_HKN

aygaz

AYGAZ =SANAYİ ATIĞI
    araştır istersen aynı maddeleri bulacaksın
    maalesef

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.