Şimdi Ara

En kısa sürede binaya telefon kutusu nasıl taktırabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen hafta yalın internet için TTNET'e başvurduk ama binada kutu olmadığı gerekçesiyle başvuru iptal edildi bugün binaya kutu konulması için Gaziosmanpaşa Telekoma gittim oradan bana kutu koyma işleminin en az 3-4 ay süreceğini söylediler bu süreyi kısaltmanın bir yolu yok mudur? Ayrıca yıkılan binamızda telefon hattımız vardı onun aboneliğini de geçen hafta iptal ettirmiştik ama evin önünde telefon direği duruyor altı üstü binaya kutu takılacak bu işlem neden bu kadar uzun sürüyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: birincisüleyman

Geçen hafta yalın internet için TTNET'e başvurduk ama binada kutu olmadığı gerekçesiyle başvuru iptal edildi bugün binaya kutu konulması için Gaziosmanpaşa Telekoma gittim oradan bana kutu koyma işleminin en az 3-4 ay süreceğini söylediler bu süreyi kısaltmanın bir yolu yok mudur? Ayrıca yıkılan binamızda telefon hattımız vardı onun aboneliğini de geçen hafta iptal ettirmiştik ama evin önünde telefon direği duruyor altı üstü binaya kutu takılacak bu işlem neden bu kadar uzun sürüyor?

Kablo direkten değil de yeraltından çekilecek.Size en yakın binalara bi bakın.internetleri var mı?Bunu da bina kapısında siyah kalemle baskı olarak yazılmış kod numarasıyla anlayabilirsiniz.Mesela 224 k 1 gibi.Ama bina çok eskiyse onun da kablosu direkten geliyor olabilir.Genelde kaldırımda dikdörtgen şeklinde logar kapağı olur Türk Telekom yazar.Ya da yolun ortasında yuvarlak logar kapağı olur iski de olabilir Telekomunda fark etmez.Kablo onun içinden çekilecek.Ama tabi etrafınızda internet varsa.Belediyeden kazı izni alınması ve sanırım bunun için ücret ödenmesi yüzünden alt yapı geçikiyor size önerim mahallede Telekom ekiplerini kazı yaparken görürseniz rica minnet durumunuzu anlatıp kazı yaptırabilirsiniz.Benim bildiğim kazı izni bölge için alınıyor.200 mt ileride binaya kablo döşeniyorsa size de gelebilirler.Ama bu bilgim yanlış da olabilir,bunu belediyeden öğrenmeniz daha doğru olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizim sokakta kazı çalışması yapılmadı kullananlarınki yeraltından gitmiyor muhtemelen bizimki de gitmeyecek tek bina için bunu yapacaklarını sanmıyorum ama binada oturanlardan imza toplayıp Telekom'a yeni bir dilekçe vermeyi düşünüyorum bunun işlemi hızlandıracağını söylediler.

• Ben 7 aydır bekliyorum yarın yine gidicem yazarım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım net bir cevap alabilirsin ben de bu işle baya uğraşıcam gibi geliyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.