< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Üniversite oku geç değil diyenler var . Üniversiteler meslek edindirme kursu değildir ki 32 yaşında çoğu şirket yine almaz tecrübesiz birini ve o yaşta birini . DGS ye hazırlanıyorum önlisans mezunuyum 3 aydır iş arıyorum bulamadım . Stajim felan da sektör için çok sağlam firmaydi . Nor ortalamam desen 3,6 ama bunlar önemli değil iste gorusmelerde.
|
Geç falan değil hocam. Okusanız da okumasanız da 5 sene sonra 32 yaşındasınız. 32 yaşında hâlâ aynı olup üzülmek var. Veya kendinle gurur duymak da var. Seçim sizin.
|
üniversite okuyunca da pek birşey değişmiyor. 5 ay önce mezun oldum başvurdugum yerlerden tek bir telefon dahi gelmedi. yazık gerçekten yazık
|
hiç bir şey geç değil benim babam 54 yaşında 2 üniversite daha bitirdi
|
İşsizlige care olarak bazı arkadaşlar üni oku demiş. Üni olayı Amerika da dahi bitti. İşi işte öğrenin tavsiyeleri veriliyor artık, amerika da bile. Üni'nin ise para tuzağı, en verimli 4 yılın heba edilmesi olduğu iletiliyor. Bu konuda çeşitli belgeler yayınlandı. Aralarından bir düzine iletebilirim. Alttaki belgelerden sadece birinin birkaç sayfasına göz gezdirseniz üni konusunda madalyonun karanlık yüzünü fark edersiniz.
01- Dumbing Us Down The Hidden Curriculum of Compulsory Schooling - John Talor Gatto 02- Everything Is Bullshit The Greatest Scams on Earth revealed Ch.11 IS COLLEGE WORTH IT? - Priceonomics 03- FAIL U. The False Promise of Higher Education - Charles J. Sykes 04- The Failure of Common Knowledge (LFB) - Douglas E. French 05- The Element - Ken Robinson, Ph.D. 06- The Youth Unemployment Crisis - Christina G. Villegas, PhD 07- Working To Learn - Noel S. Anderson, Lisette Nieves 08- Indebted, How Families Make College Work At Any Cost - Caitlin Zaloom 09- The Truth About Our Schools: Exposing the myths, exploring the evidence 10- Schooling In Capitalist America: Educational Reform and the Contradictions o 11- Education 2.0: The Learning Web Revolution and the Transformation of the Schol 12- The Death and Life of the Great American School System: How Testing and Choice Are Undermining Education |
bazen diyorum ki keşke ailem fakir ve ayrı olsaydı 15yaşında işe başlayıp 10-15yıl içinde ciddi miktarda para biriktirmiş olurdum tonla iş deneyimim olurdu istediğim çoğu işi alırdım.
|
Maddi durumu iyi diye uzulen insanlar da gorduk ya.
Abicim okurken bir yandan part time calismak zorunda olsaydiniz daha mi iyi olacagini saniyorsunuz? |
Aynı durumdayım moku avucla yedik sanırım.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltioPasha -- 16 Şubat 2020; 12:0:21 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|