Şimdi Ara

EN RÜTBELİ VE EN RÜTBESİZLER ARKADAŞLAR HELE BİR DE SİZ BAKIN BAKALIN NE OLACAK. ÇOK ÖNEMLİ ? )))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEN İNTERNET CAFE CİYİM. PC LERE XP KURULU VE CAFE PROGRAMI OLARAK TA AKIN SOFT VAR. ŞİMDİ BU PC LERİN BAZAN İP LERİ YOK OLUYOR GÖREMİYORUM. BAŞLAT CMD NETSTAT -N YAZDIĞIMDA İP FALAN YOK GÖRÜNMÜYOR. VE BAZANDA CAFEDEKİ BİLGİSAYARLARIN İP LERİ 1. MASANIN İP Sİ BAŞKA MASAYA GİDİYOR BAŞKA MASANIN İP Sİ BAŞKA BİLGİ SAYAR A GELİYOR BUNU SABİTLEMENİN BİR YOLU VARMI VEYA BU SORUNU NASIL HALLEDEBİLİRİZ. ŞİMDİDEN ÇOK TŞK .

NOT: PC LERE SP2 DE KURULU BUNUNLA BİR İLGİSİ VARMI ACABA ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YENİDİR -- 26 Şubat 2006; 19:43:36 >

• bununla ilgili bilgi verebilirdim ama en rütbelilerden değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [DJ_KIRIK] -- 25 Şubat 2006; 22:03:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: [DJ_KIRIK]

bununla ilgili bilgi verebilirdim ama ebn rütbelilerden değilim

arkadaş haklı. rütbeye göre yardım olmaz
  • böyle bir yaklaşım hoş deil umarım bir daha ütbeye göre cevap istemezsin
  • Bizimde evde 2 bilgisayar var birbirine baglı. Agdaki bilgisayarlarda ip ardesleri surekli birininki digeriyle yer degiştirip duruyordu. İP degişince cfospeed gibi programlarda hata veriyordu.

Bende agdaki 2 bilgisayarada sabit ip adresi atadım ve artık boyle bir sorun yaşamıyorum. Sabip ip atamak için: 1-)Baslattan, ayarlar, agbaglantılarına geliyorsun

2-)ordan yerel ag baglantısını acıyorsun ve ozelliklerı tıklıyorsun.

3-)acılan menuden TCP/IP kısmına geliyorsun ve ozellikleri acıyorsun.

4-)acılan menude otomatik ip yerine degerler yazmalısın.(bu degerlere 2 numarada yazdıgım yerel agbaglantısı/destek kısmındakilerin aynısını yazarsan iyi olur.)

5-) 4 numaradaki asagıdaki dns sunucularını kullan yazan yere dns adresi olarak varsayılan ağgeçiti degerini giriyorsun.ve tamam diyip çıkıyorsun.

Yukarıda yazdıgım 5 maddeyi agdaki tüm bilgisayarlara ayrı ayrı yaparsan birdaha ıp adreslerinde karışıklık olmamalı. Ben boyle çözmüştüm bu sorunu

• Bu arada cevabı anca yazdım ve arkadasın rutbe olayını yeni farkettim. Hakkaten hiç yakısık almamış rütbelilerden yardım demek. Umarım mesajını duzeltirsin.
  • bencede yanlış bir olay buraya gelen yeni bir arkadaş er olabilir ama bizim bilmediğimiz birşeyi bilebilir sonuçta hepimiz insanız rütbeyle uzaktan yakından ilgisi yok bunun
    topicin başlığını değiştirirsin umarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: tniaskrad

bencede yanlış bir olay buraya gelen yeni bir arkadaş er olabilir ama bizim bilmediğimiz birşeyi bilebilir sonuçta hepimiz insanız rütbeyle uzaktan yakından ilgisi yok bunun
    topicin başlığını değiştirirsin umarım.

hata yaptı

• şu an topic açan kişi yok zaten forumda açmış çıkmış...umarım bunları okur ve insanlar arasında ayrımcılık yapmamayı öğrenir........belki normal şekilde sorununu yazsaydı belki düşük rütbeler daha iyi yardımcı olurdu
  • Benim rütbem yetmedi cevaplamaya. Rütbesi olan herkesin akınsoft kurulu serverdaki sorunlardan haberi olması doğal mı?
  • herkes bır zamanlar er dı ...bunun ıcın rutbe tartısması sacma..
  • Rütbeler kişilerin ne kadar bilgili olduğunu değil, foruma nekadar mesaj girdiklerini gösteriyor sanıyordum. Yanılıyormuyum. Hal böyleyken foruma ilk defa giren bir bilgisayar müh. birde forumdanmı mezun olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 21azo

foruma ilk defa giren bir bilgisayar müh. birde forumdanmı mezun olacak.

Güzel demiş arkadaş ille de rütbe istiyorsan biraz daha beklemelisin benim yolum uzun cvp vermek için
  • Ya bir de adam gibi sorununuzu yazın şu başlık olarak. "Lütfen bakın çok acil, bakalım bunu çözecek var mı, ustalara sorular, vs.vs.". Rütbeyle hiç alakası yok bu işin. O zaman ben de şöyle yapayım. Rütbeye göre senin komutanın sayılırım. Çek bakalım 30 şınav.
  • maşallah rütbeye takan çokta cevapo veren yok harikasınız
  • BEYLER BU KADAR KIRILMANIZA GEREK YOK BURDA BENDE RÜTBE OLMADIĞI İÇİN BENİM GİBİ ARKADAŞLAR BİLMEZ DİYE DÜŞÜNDÜM RÜTBELİLER YAZARSA DAHA DOĞRU CVP OLUR DİYE DÜŞÜNDÜM DE BU ARADA RÜTBELİLER BİLE YAZMAMIŞ.
    BİNBAŞI YAZMIŞ ÇOK SAĞ OLSUN YANLIZ 4. MADDE DE DEDİĞİ YERDEN BEN BİR ŞEY ANLAMADIM ORAYA İP OLARAK KAÇ GİRMEM GEREK ?????? HAYDİ ŞİMDİ LÜTFEN RÜTBELİ VEYA RÜTBESİZ FARK ETMEZ HELE YAZAIN ARKADAŞLAR......))))
  • Sanırım benim rütbem hiç yetmez cevaplamaya....
  • akınsoft programında ip yazacağına pc'nin adını yazsan kolaylık sağlar. ip değişse bile pc adı sorgulamasıyla pc ye girebilirsin
  • YÜzbaşı boş konuşana kadar hiç yazmasan daha iyi olur diye düşündüm.... )))))))))))))))
  • YARBAY KARDEŞ HEM İP ADI YAZILIYOR HEMDE PC ADI AMA YİNEDE İP DEĞİŞİNCE (GÖRMEYİNCE ) İLETİŞİM KURULMUYOR KARDEŞ... YARDIM İÇİN TŞKK
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.