Şimdi Ara

En sevdiğiniz kamyon markası (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
660
Cevap
0
Favori
290.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında Temsa Askam ı alsa veya ortak olsa hem kendi işleri olur hemde Askam gibi tarihi ve yerli bir firmanın kurtulmasını sağlar..
    Biraz alakasız veya uçuk gibi birşey ama kayseride HEMA Traktör ün fabrikası alınıp kamyon veya başka bir araç üretimine hazır hale getirilebilinir..
    Burtrak fabrikası kapndıktan sonra fabrika malzemelerini UZEL almış.
    Tümosan daha onceki bir gazete haberinde hafif ticari araç üretebileceğini ifade ediyordu..

Bence devlet yerli üreticileri desteklemeli ama yıllar önce otosan-tofaş-oyak gibi değil.İhraç ettiklerinde ve arge de kolaylık göstermeli.Diğerlerine göre avantaj olmalı ama üstünlük sağlamamalı.
    Millet/halk olarka bizde yerli ürünleri-araçları tercih etmeliyiz.Dunya ülkeleri böyle yapıyor..
    BENCE BMC,BENCE TEMSA,BENCE YERLİ....

www.otometre.com

• quote:

Orjinalden alıntı: BmCpRo827

Efehan Bmc nin başında olanda Türkiyenin bir numaralı holdinglerinden Çukurova holding.

Doğru söylüyorsun. Çukurova holding ne kadar büyük o belirsiz. Karamehmet o kadar kar ederken Turkcell i bile satıyor ufak ufak. Ben güvenmiyorum BMC yi de satar yabancıya diye korkuyorum. Çukurovanın Şirketlerinin ortaklık yapıları matruşkalar gibi iç içe geçmiş durumda, neyin nasıl idare edildiği mal varlığı belli değil. Bilinen Çukurovanın % 27 Turkcell ortaklığı. Rakamları bilmiyorum ama Sabancı daha büyük daha köklü bir holdingmiş gibi geliyor sanki. Çukurova Holding tam bir kapalı kutu. Çukurovanın bilindik bir Turkcelli var bi de Digiturk le Showtvsi, bilinen büyük şirket bunlar. Yapı Kredi yi Koç a satan BMC yi de Sabancıya satar mı acep?? Sabancı "Lastik,Takviye Grubu ve otomotiv" grubuna amiral gemisi gözüyle bakıyor deniyor. Bilmiyorum tabi bunlar duyduklarımız.

• lassa yeni yatırımlar yapacak.
  • quote:

BMC kim TemSA kim demişsin, Biri Sabancı grubu diğeri sadece otomotiv şirketi küçük görme desem?

Bunu demekle hangisi daha ünlü hangisinin daha çok pazar payı var demek istedim...
    Hepimiz biliyoruz yani neyin ne olduğunu!
  • Çukurova (Mehmet Emin Karamehmet) BMC nin parasını istemiyor.
    BMC ye giriştiğiniz işte ya birinci yada ikinci olun diyor.
    Paranızı yeni yatırımlarda değişikliklerde kullanın diyor.
    Karamehmet bu aralar zorda.Pamukbankı sattı.Şimdide Yapı krediyi.Artık bankacılık sektöründe yer almıyor.
    Türkcell ve başka ülkelerde KKtcell , Azercell , Geocell , Show tv , BMC , Digiturk , K.V.K , Superonline , Çukurova , Türkmedya , bilyoner gibi halen firmaları var.Fakat birde yurtdışında biryerde halen bir bankası vardı.
  • Bu arada BMC Turgutluya gidecek başka bir yere değil...Kulaktan dolma haberlere inanmayın...

Aslında BMC Tank ihalesini kazansaydı çok hızlı bir şekilde gidecekti.Fakat o iş olmayınca biraz kötü oldu...

BMC şuan 3.500 adam gibi adam çalışıyor.Yan sanayiyi sayarsan 20.000.İzmir de bir çok kişi BMC den ekmek yiyor.Herkes buraya girmeye çalışıyor.Yan sanayi sayısı 500 ü geçik...
    Fabrika değeri 2.000.000.000 $ değerinde...Toplam fabrika alanı 245.000 , hüdaye 30.000 metrekaredir.
    Ayrıca Bursadaki gözükarada BMC den ekmek yiyor.
  • quote:

Ayrıca Bursadaki gözükarada BMC den ekmek yiyor.

Gözükara dan başka Yine Bursa da faaliyet gösteren Tezeller de kendi markasıyla üretim yaparken azda olsa çift katlı BMC işbirliğiyle otobüs üretiyor..
    BMC yurtddışında 8 -9 ülkede lisansla üretim yapıyor.
    Temsa nın Mısır daki fabrikası inşaa halinde..
    otobüs konusunda özellikle Avrupa da iyi bir yere geldi ama.BMC avrupada kamyon ve şehir içi ulaşım ve küçük otobüsleriyle faaliyet ve gundemde..

quote:

Alıntı:
    BMC Profesyonel
    Professioneller
    Artikel vom 26.07.2007
    BMC Professionel präsentiert sich mit neuer Kühleröffnung und Doppelscheinwerfer.

Maskuliner und kräftiger tritt künftig der BMC Professionel auf. Der Pininfarina-Entwurf bekam eine größere Kühleröffnung und Doppelscheinwerfer. Unter der Kabine reicht die Motorenpalette im kräftigsten Fall bis zu 350 PS und 1550 Nm Drehmoment, die der 8,9 Liter große Cummins ISLe in Euro 2 zur Verfügung stellt. Für den Entsorgerbereich hat BMC außerdem eine Low-Entry-Version präsentiert. Den Kabinenrohbau liefert wie auch bei MAN Dennis Eagle.
    http://www.trucker.de/sixcms/detail.php?id=550560

BMC Avrupa nın otorite yayınlarında yer alıyor..(TRUCKER ve AUTOCAR İNFOS) Ama BMC Low Entry nin üretiminde fabrika kaynaklarına göre herhangi bir işbirliği falan yok ama bu yayında (Trucker) buna benzer bir şeyler yazılmış..

Alıntı:
    FRANSA `DA otomotiv sektörünün önde gelen dergilerinden olan ve aylık yayınlanan `AUTOCAR Infos`, temmuz sayısında `BMC PROBUS 880 LX ` otobüsü kapak yaptı. Probus 880`e 6 sayfa ayıran dergide, BMC tarafından Türkiye `de üretilen Probus 880 LX `in Fransız piyasasına mükemmel bir uyum sağladığı belirtildi. Dergide Probus için şu övgüler yer aldı: `İlk üretimi 2001 yılında gerçekleştirilen Probus, özellikli olarak ekonomik ama donanımlı bir otobüs ihtiyacını karşılıyor.Direkt olarak Türkiye `den gelen yeni model BMC PROBUS 880 LX araçlar; bagaj yerleri, eğilebilir koltukları, geniş tuvalet ve büyük yolcu camlarıyla turistik seferlerde konforu sağlamakta. Bu yönleriyle turizm araçlarının barındırması gereken konfora sahip olan PROBUS, kısa ve orta mesafeli turistik yolculuklarda çokça tercih edilen bir araç haline geliyor.`
    http://www.tumgazeteler.com/?a=2165885
    http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=3898&start=300

www.otometre.com

• eray abi ben cevran07 senin şöle bi sözün vardır (büyüme çocuk ortam bozuk) diye en güseli..
  • SCANİA. ___volvo
  • quote:

Temsa nın Mısır daki fabrikası inşaa halinde..

Kurulacak olan fabrika acaba otobüs mü yoksa kamyonmu olacak?
    Yada her ikisi mi?
  • Link çalışmıyor.Neyse boşver.
    Hayırlı olsun diyelim.
    Haberi öncedende görmüştüm ama pek incelemedim...
  • eyw abi.dediğim doğruydu.efehan abininde söledikleriyle zaten yalan olmucağı anlaşılmış oldu.tartışmada bitti.
    quote:

Orjinalden alıntı: scania_124_g

arkadaşlar bu kadar tartışmaya gerek yok.arkadaşın dediği doğru olabilir.çünkü biz gözümüzle görmedik.veya yalanda olabilir.onun insafına kalmış.bence bu gereksiz tartışmalardan kurtulup şurda kamyoncu muhabbeti yapalım
  • En son versiyon Profesyonel tasarlanırken AR-GE bölümündeki mühendislerin odasında çeşitli taslaklar gözüküyor...

En sevdiğiniz kamyon markası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERKAN850 -- 8 Ağustos 2007; 23:18:55 >
  • bu axorda yan rüzgarlıklar var ama deponun yanlıkları yok.rüzgarlıklar orjinal deil heralde
  • ama güzel araclar,bu AXOR

• Araba güzel gerçekten...İç mekanı mesela torpido ortadan çıkıntılı olması güzel...
  • bu vites telligent deil.kamyon sanırım bu.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.