Şimdi Ara

En ucuz şekilde yurtdışında üniversite okumak ne kadar tutar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lise mezunuyum direk yurtdışında okumak istiyorum en ucuz şekilde hangi ülkede hangi üniversitede okunabilir

• Polonya ve Macaristan'ı araştırabilirsin. Polonya ygs lys şartı aramadan direkt öğrenci alıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: N-Baranov.

Polonya ve Macaristan'ı araştırabilirsin. Polonya ygs lys şartı aramadan direkt öğrenci alıyordu

Denklik ne olacak bence en ucuz şuan russia da eğitim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbfprivet

quote:

Orijinalden alıntı: N-Baranov.

Polonya ve Macaristan'ı araştırabilirsin. Polonya ygs lys şartı aramadan direkt öğrenci alıyordu

Denklik ne olacak bence en ucuz şuan russia da eğitim

Adam direkt okumak istiyorum demiş, madem direkt okuyacak o zaman denklik diye bir şey aramaması gerektiğinin bilincindedir herhalde
  • Estonya'da estonca eğitim ücretsiz. YGS-LYS barajı geçme şartı var. 1 sene estonca hazırlık 3 sene de lisans eğitimi. Diğer kuzey avrupa ülkelerinde de bu tarz ücretsiz eğitim veren ülkeler olabilir araştırabilirsin.
  • Ben de Yunanistan demek için gelmiştim. Eğitim bedava bildiğim kadarıyla. Bazı yerlerde ücretli olduğunu okumuştum fakat bu ücret de 300-500 euro gibi bir rakam.
  • Merhaba Arkadaşlar,

Öncelikle YGS ve LYS'yi atlatan tüm öğrenci arkadaşlara geçmiş olsun diyorum ve konuya hızlıca giriş yapıyorum. Başlığımda da okuduğunuz gibi İtalyanın mühendislik bazında en iyi ve en eski okullarından olan Torino Politeknik Üniversitesinde okuyup İtalya'nın tarihindeki ilk başkenti tarihi ve kültürüyle Avrupa'nın en değerli şehirlerinden olan Torino'da yaşamak hayal değil.

Biraz kendimden bahsediyim, ben Can Özyağmurlu İstanbul doğumlu ve Torino Politeknik Üniversitesinde hala eğitimini sürdüren bir öğrenciyim ve yılın çoğu ayı olmak üzere Torinoda ve İstanbulda yaşamaktayım.

Benim asıl buradaki işim başvuran kişi kendinizse size, eğer oğlunuz, kızınız, bir akrabanız veya bir arkadaşınızsa yeri geldiğinde her türlü sıkıntısı olduğunda ona abilik yapmak ve kayıt işlemleri sırasında da profesyonelce kişisel danışmanlık yapmaktır.

Şimdilik kabaca size bilgi verdim eğer ilgileniyorsanız lütfen ama lütfen her türlü sorunuz için bana yazın ve unutmayın hala tarih olarak geç değil kayıtlar Eylül ayının ortasına kadar sürmekte. Fiyata bir çok şey dahil ve senelik değil sadece 1 seferlik kayıt için geçerlidir :)

Kısaca okuyacağınız mühendislik ile ilgili de bilgi veriyim, lisans 3 sene + 2 sene master okuma seçeneğiniz var. Tüm dersleriniz İngilizce olucak o yüzden yeterli derecede ingilizceniz yani IELTS'den 9 üzerinden ortalamanızın en az 6 olması gerektiğini unutmayın.

Acil bir durum halinde 24 saat Whatsappdan ulaşabilirsiniz İtalya numaram: +39 391 711 59 24

Teşekkürler, İyi günler dilerim!

Can Özyağmurlu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.