Şimdi Ara

En Utandığınız Anlardan Biri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lise 3'de hocadan zar zor izin alarak sınavın ortasında tuvalete gitmiştim hoca da bana güvenmediği için arkamdan kız yollamış bilmiyordum tam sıçacakken kız tuvaletin kapısının oradan hoca seni çağırıyooo diye bağırdı o adrenalinle bir koydum kakayı bam etti okul inledi kızın yüzüne bakamamıştım 1 hafta kesin arkadaşlarınla anlatıp benimle maytap geçmişlerdir. bir ara koridora çıktığımda arkadaşları bana bakıp gülmüştü zaten kesin o yüzdendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ysl8 -- 31 Aralık 2021; 23:37:13 >

•  

• Bir ara bi arkadaşımın evine gitmiştik saklambaç oynuyorduk anneside bize oynamayın diye kızıyordu neyse biz oynamaya devam ederken arkadaşımı mı bulmaya çalışıyordum saklanmaya mı çalışıyordum tam hatırlamıyorum tuvaletin kapısını bi açtım ablası tuvaletini yaparken kapı ona çarptı oda gerizekalı dedi hangimizin olduğunu anladımı bilmiyorum

• 10 basamaklı kadar geniş uzun merdivenlerden çıkarkene karşıdan 3 adet kızda aşagı inyordu o an ayagım kaldırıma çaptı tökezlemiştim kızlar gülmüştü..

bir keresindede restorantta garsonken 1 masanın siparişini alıyordum 2 kadın 2 erkek oturuyordu gençlerdi fermuarım açık kalmış hemen önümdeki adam beni uyardı pek utanmadım erkek gördügü için kadınlar görseydi gülerdi ve rencide olurdum..

bir keresindede acemiyken lokantada yuvarlak tepsi ile bardak ve su götürürkjen tam müşterinin masasının önünde tepsideki bardaklar kayıp yere düşmüştü bu olay biraz utanç vericiydi

• Okulda aınıfa girdim o sırda yıl sonu gösterisi için elbise giyiyorlarmış kapıyı açınca 2 sn cenneti gördüm ömrüm boyunca yeticek zorno stokladım sınıftakim merveler pelinsular dilaralar gizemler vb. Derken eşgalimi gark etmemeleri için ışık hızıyla kapıyı kapattım

Not:sonra 5 kişi beni dövmeye geldi grubun alfa liderini yere serdim daha fena dövdüler awk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Başbilen -- 1 Ocak 2022; 9:22:2 >
  • Başbilen kullanıcısına yanıt

Gördüğün sınıf ve sen kaçıncı sınıftın

• Zindan72 kullanıcısına yanıt
    15 yaşında genç bir delikanlıydım üst sınıfları gördüm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.