< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktgemre -- 22 Şubat 2025; 13:15:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktgemre -- 22 Şubat 2025; 13:15:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kimsede dememiş ki 10km için araba alınmaz .. 10km yi yürüsen sağlık yürüyüşüne sayarsın aradan işini de görürsün ..
Arabaya yatırıcağın parayı da koy vadeliye ay ay ekle üstüne birikim olur paran değerlenir ilerde daha faydalı şeylere yatırım yaparsın arsa toprak yada ev peşinatı gibi bana göre.. Yok illa araba lazım diyorsan 10 km için hani güvenlik merkezli yada keyfime düşkünüm diyelim.. o zamanda az paraya alabiliceğin en az yakan parçası tamiri ucuz en az masrafsız araçlara yönel derim .. Sıfır para demişsin ya paran olsada birikimin olsada misal 1 milyonun var gene aynısını derdim .. en az paraya alabiliceğin az yakan parçası bol tamiri ucuz böyle kolay araca yönel derdim .. çünkü 10km için araba alınmaz bana göre.. Sana şahsi tavsiyem bana göre 300-350 bin TL baremini aşma .. o fiyat aralığında önerilerim.. 1.3 Multijet Grande Punto , Linea, Getz, Accent Era , temiz bulabilirsen Fiesta 1.4 tdci,Twingo, symbol, benim eski aracım bulabilirsen C4 1.6hdi yakıt cimrisidir çokta sağlam araçtır .. pug 206+ ,207, Megane 2 sedan hb farketmez hepsi makbuldür.. İlla SUV olsun dersen ilk kasa hrv ler olabilir 4x4 olursa güzel olur.. temiz ilk kasa RAV4 lerde temiz ise şayet asla üzmez ama temiz ise iyi kontrol ettirmek gerekir ömürlük alettir.. Esktra liste dışı bu benim 300 bin civarına kendi kişisel tercihim olurdu roomster .. panoramic cam tavanlı olucak , zaten golf mk4 ile aynı platformda yapıldı araç pq34 platformu olması lazımdı .. yani altyapısı her şeyi golf ile aynıdır işte golfün yüksek tavanlısını Skoda adı altında alıyorsun.. donanımıda iyidir ABS,digital klima, elektrkli ısıtmalı aynalar hız sabitleme her şeyi var .. alırsın ona uygun multimedya lı bir teyp bitti gitti .. Bu arada alternatif 10 km için citoren ami bile düşünebilirsin.. 75km menzili var sana rahat 5 gün yeter bir şarj.. |
Fiyat olarak uygun ve emsallerine göre sorunsuz olurlar. 2005-2010 arası Honda Jazz, Toyota Yaris. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toyota16 -- 21 Şubat 2025; 13:21:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 21 Şubat 2025; 13:51:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bunlar iyi ama pahalılar. mesela 2016 model symnol 450 ye bulurken 2005 model jazz 600 bin lira |
Just a moment... https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-kamu-personelinden-dusuk-km-temiz-jazz-1226761209/detay |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
alınacak en guzel araç r19 dur |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |