Şimdi Ara

En uygun ve iş görecek araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıfır paranız var aylık 40 kadar kazanılıyor bi araba alacaksınız bu araba uzun mesafeye gitmeyecek en çok günde 10 km yapılacak. Sağdan soldan para alıp ödenecek. En uygun olarak ne alırdınız böyle bi durumda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktgemre -- 22 Şubat 2025; 13:15:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kimsede dememiş ki 10km için araba alınmaz .. 10km yi yürüsen sağlık yürüyüşüne sayarsın aradan işini de görürsün ..
    Arabaya yatırıcağın parayı da koy vadeliye ay ay ekle üstüne birikim olur paran değerlenir ilerde daha faydalı şeylere yatırım yaparsın arsa toprak yada ev peşinatı gibi bana göre..

Yok illa araba lazım diyorsan 10 km için hani güvenlik merkezli yada keyfime düşkünüm diyelim.. o zamanda az paraya alabiliceğin en az yakan parçası tamiri ucuz en az masrafsız araçlara yönel derim .. Sıfır para demişsin ya paran olsada birikimin olsada misal 1 milyonun var gene aynısını derdim .. en az paraya alabiliceğin az yakan parçası bol tamiri ucuz böyle kolay araca yönel derdim .. çünkü 10km için araba alınmaz bana göre..

Sana şahsi tavsiyem bana göre 300-350 bin TL baremini aşma .. o fiyat aralığında önerilerim..
    1.3 Multijet Grande Punto , Linea, Getz, Accent Era , temiz bulabilirsen Fiesta 1.4 tdci,Twingo, symbol, benim eski aracım bulabilirsen C4 1.6hdi yakıt cimrisidir çokta sağlam araçtır .. pug 206+ ,207, Megane 2 sedan hb farketmez hepsi makbuldür..

İlla SUV olsun dersen ilk kasa hrv ler olabilir 4x4 olursa güzel olur.. temiz ilk kasa RAV4 lerde temiz ise şayet asla üzmez ama temiz ise iyi kontrol ettirmek gerekir ömürlük alettir..

Esktra liste dışı bu benim 300 bin civarına kendi kişisel tercihim olurdu roomster .. panoramic cam tavanlı olucak , zaten golf mk4 ile aynı platformda yapıldı araç pq34 platformu olması lazımdı .. yani altyapısı her şeyi golf ile aynıdır işte golfün yüksek tavanlısını Skoda adı altında alıyorsun.. donanımıda iyidir ABS,digital klima, elektrkli ısıtmalı aynalar hız sabitleme her şeyi var .. alırsın ona uygun multimedya lı bir teyp bitti gitti ..

Bu arada alternatif 10 km için citoren ami bile düşünebilirsin.. 75km menzili var sana rahat 5 gün yeter bir şarj..
  • Fiyat olarak uygun ve emsallerine göre sorunsuz olurlar.

2005-2010 arası Honda Jazz, Toyota Yaris.

• Albea olabilir…Genel manada ekonomik araba eski de sayılmaz o kadar 300k bandında (belki daha uyguna) ticariye girmemiş eli yüzü düzgün olanı bulunur…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toyota16 -- 21 Şubat 2025; 13:21:9 >
  • Sıfır sermaye ile cok zor maaşın en az yarısinı bir süre biriktirmek lazim

Bu halde faiş taksitcilerin cakallarin veya bankanin eline düşersin 100 lira borç olur 200 lira.

İlla alayım dersen Palio olur benzinli al parçası ucuz ve bol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 21 Şubat 2025; 13:51:12 >
  • oldbeer O kullanıcısına yanıt

bunlar iyi ama pahalılar. mesela 2016 model symnol 450 ye bulurken 2005 model jazz 600 bin lira

• quote:

Orijinalden alıntı: Sembroni2

bunlar iyi ama pahalılar. mesela 2016 model symnol 450 ye bulurken 2005 model jazz 600 bin lira

• Kimsede dememiş ki 10km için araba alınmaz .. 10km yi yürüsen sağlık yürüyüşüne sayarsın aradan işini de görürsün ..
    Arabaya yatırıcağın parayı da koy vadeliye ay ay ekle üstüne birikim olur paran değerlenir ilerde daha faydalı şeylere yatırım yaparsın arsa toprak yada ev peşinatı gibi bana göre..

Yok illa araba lazım diyorsan 10 km için hani güvenlik merkezli yada keyfime düşkünüm diyelim.. o zamanda az paraya alabiliceğin en az yakan parçası tamiri ucuz en az masrafsız araçlara yönel derim .. Sıfır para demişsin ya paran olsada birikimin olsada misal 1 milyonun var gene aynısını derdim .. en az paraya alabiliceğin az yakan parçası bol tamiri ucuz böyle kolay araca yönel derdim .. çünkü 10km için araba alınmaz bana göre..

Sana şahsi tavsiyem bana göre 300-350 bin TL baremini aşma .. o fiyat aralığında önerilerim..
    1.3 Multijet Grande Punto , Linea, Getz, Accent Era , temiz bulabilirsen Fiesta 1.4 tdci,Twingo, symbol, benim eski aracım bulabilirsen C4 1.6hdi yakıt cimrisidir çokta sağlam araçtır .. pug 206+ ,207, Megane 2 sedan hb farketmez hepsi makbuldür..

İlla SUV olsun dersen ilk kasa hrv ler olabilir 4x4 olursa güzel olur.. temiz ilk kasa RAV4 lerde temiz ise şayet asla üzmez ama temiz ise iyi kontrol ettirmek gerekir ömürlük alettir..

Esktra liste dışı bu benim 300 bin civarına kendi kişisel tercihim olurdu roomster .. panoramic cam tavanlı olucak , zaten golf mk4 ile aynı platformda yapıldı araç pq34 platformu olması lazımdı .. yani altyapısı her şeyi golf ile aynıdır işte golfün yüksek tavanlısını Skoda adı altında alıyorsun.. donanımıda iyidir ABS,digital klima, elektrkli ısıtmalı aynalar hız sabitleme her şeyi var .. alırsın ona uygun multimedya lı bir teyp bitti gitti ..

Bu arada alternatif 10 km için citoren ami bile düşünebilirsin.. 75km menzili var sana rahat 5 gün yeter bir şarj..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alınacak en guzel araç r19 dur

• Aylik 40 bin kazanc ticari ise ticari kredi kullan soyle bisey al. En dusuk km en yeni olarak bunlari alabilirssin rahat
    https://www.sahibinden.com/s/NP24X6Gq

• Fikirler için teşekkür ederim giderim çok yok ama aylık 40.000 liraya 250.000 lira ve üstü araba zorlamaz mi? peugeot 206 uygun punto sanırım uygun R19 da uygun ama çok çirkin sanki 😄

• Alabiliyorsanız grande punto en iyisi. Corsa D ile aynı platform. O sebeple güvenlik anlamında fiyatına göre oldukça başarılı bir araç. Parçası bol, ustası anlayanı bol. Modeli görece yüksek. Dizel araç alacak olsam linea ve Astra H ile birlikte değerlendireceğim bir araç olurdu. Fiat’ın benzinli motorunu beğenmediğim için ve ben benzinli tercih ettiğim için zamanında pek bakmadım.

Benzinli/lpgli araç tercih ediyorsanız Japon/Kore üretimi araçlara bakmanız daha doğru olabilir. Genel olarak daha sorunsuz, lpg uyumu yüksek, motorları kaliteli.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İlk arabamı alırken 0 birikimim vardı. 12 ay ödemeli 15bin kredi çekip 3500tl de borç alarak 2001 toyota avensis almıştım 18.500e.

Şu an şartlar daha zor. 40bin gelir ile araba almak yürütmek zor. Faizler yüksek. Aile yoksa 40-50 bine bir motosiklet alırdım. Arabadan önce ben de motor almıştım.

Abim de düşük bir gelirle araba almaya çalışıyor. 250-300bin arasına 2000model vs elantra gibi araçlara bakıyor. Eski model kore japon bakardım. Mazda 323, 626 vs.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.