Şimdi Ara

En uzun mesafeli ürün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, TV de oyun oynamak için masaüstü PC yi taşımak istemiyorum. Laptop'ta oyun oynatmaya yeterli gelmiyor. Şimdi PC ile klavye-mouse arası kuşbakışı ~3 metre olmalı, ama arada duvar var. Kablosuz setlerden bu şartlarda çalışabilecek var mı? Eğer kablolu kullanmayı göze alsam ki ~8metre kablu demek böyle bir ürün var mı? Ben kendim kabloyu değiştirip uzatsam olur mu? Mesafeden dolayı sorun çıkar mı?

• iyi bir bluetooth klavye mouse seti alırsan sorun yaşamazsın sanırım...
  • HUNKAAR cevabın için teşekkürler. TV aldıktan sonra sehpasıydı, ses sistemiydi,kablolarıydı bayağı cebi boşalttık. Bu yüzden artık boşa para vermeden kesin çözümlü bir şeyler arıyorum. Özellikle foruma yazdım ki denemiş arkadaşlar varsa belki cevap alırım diye. Bekliyorum bakalım.
  • Dostum usb ile en fazla 7 metre uzatma yapabiliyorsun. Araya elektirkle çalışan usb switch koyman gerekiyor. Zira klavyenin çalışabilemesi için gereken enerji uzun kabloların daha fazla direnç göstermesnde dolayı elektrik etkisini kaybediyor. Kablosuz klavye mause almanı tavsiye ederim. İlla kablo ile uzatacağım diyorsan altın kaplama hama marka kabloları tavsiye ederim.
  • Arkadaşlar hadi sorunun hakkını verlim lütfen!

En uzun mesafeli kablosuz set?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.