Şimdi Ara

En yakın arkadaşım sevdiğim kıza platonik ve kızı sevdiğimi bilmiyor. Ne önerirsiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle yazı biraz uzun oldu ama okuyup, yardımcı olursanız çok sevinirim.

Arkadaşlar öncelikle her şey bu kızın bizim sınıfın önünde takılmasıyla başladı. Bende onu bizim sınıfın oralarda görünce bi ilgi duymaya başladım, etkilemişti beni ama belki bi sevdiği vardır onun için geliyordur diye kızın sevdiği kişiye açılmasını bekledim. Hem benim açımdan hemde kız için böylesinin daha iyi olucağını düşünmüştüm. Bu sıralarda en yakın arkadaşım bana bu kıza ilgisinin olduğunu, kızın ona bakıp bakmayacağını bana sordu. Bende "-Bekle bence. Kızın ya bizim sınıftan ya da karşı sınıftan bi sevdiği var galiba. Onun için buralara fazla takılmaya başladı bence." dedim. Arkadaşımda yok ben öyle düşünmüyorum açılcam falana getirdi. Bende öyle görünce hiçbir şey demedim. Unutmaya çalıştım. Hatta kendimi "eğer o ilgi duyduğu kişi bensem ve arkadaşımla yakinlasiyorsa hiç beraber olmayalım daha iyi" diye avuttuğumuda hatırlıyorum. Biraz zaman geçti arkadaşım kızla arasını yaptı. Arkadaşım kıza her ne kadar deli gibi aşık olsada kız ona her seferinde seni arkadaşım olarak görüyorum ve arkadaş olarak seviyorum diyordu. Sonra beraber arkadaş gruplarımızla dışarı falan çıkmaya başladık bende o sırada kızla yakın oldum. Benim için sevdiğim tatlıları yapıyor, gelmediğim günler arayıp zorla getirtiyor b, bana çok değer veriyordu. Bende ondan bu değeri ve ilgiyi görünce içimdeki ona olan sevgiyi durduramadım. İyice bağlanmışım ona. O beni ben onu gerçekten çok sever olduk ama bunun arkadaşça olduğunu söylüyorduk. Sonra bi kaç hafta sonra arkadaşım beni kızla öyle yakın görünce soğuk yapmaya başladı, konuşmuyordu benimle resmen. Bende onun bu yersiz triplerinden bıktığım ve hep alttan alıp barışan taraf olduğum için sinirlenip kendi haline bıraktım onu. Belli bi süre ona kendimi açıklamadım. Bu konuların onu üzdüğünü kızı kaybettiği için değil benden böyle bi şey gördüğü için üzüldüğünü dile getirdi. Bende onun bu konuşmasından sonra çok üzüle üzüle kızla konuşmayı kestim. Şimdi ne deli gibi aşık olduğum kız var nede ailemden gördüğüm arkadaşım. Ne kıza ne arkadaşıma kendimi hiçbir zaman tam olarak açıklayamadım. Kıza aşıktım kimseye diyemedim ve en sonunda herkesi kaybettim. Ne yapmam lazım? Böyle bi durumdan nasıl en az kayıpla çıkılır? Doğruyu yanlışı ayırt edemiyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim.

• her insan boyle hastaliklarla ugrasir beyin oyunlaridir bunlar insanlari taniyinca hayati cozunce ne icin ugrasmisim dersiniz salla diyecegim ama mecbur cekeceksin.once simdi sonra

sonuc kiz da karsiligi varsa kiza geri dön bu dunyaya geliş amacın erkek arkadaslarını memnun etmek değil eşi kadınlar seçer kız istiyorsa arkadaşına ot yemek düşer.sen ilerledikçe arkadaşın da dönecektir dönmezse başka arkadaş bul düzgün kız bulmak düzgün arkadaş bulmaktan zordur ha kız ciddi değilse o zaman tam tersi oyun oynayan bir kız için arkadaş satılmaz başka bulursun yani kimin hayrı varsa onu seç ikisi bir arada şimdilik zor.

imza

güzin haydar cüreklibatur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 22 Temmuz 2022; 12:28:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşım benim kızdan hoşlandığımı bilmiyor ama. şimdi kızı sevdiğimi söylersem hainlik etmişim gibi algılanmasından korkuyorum. kız benden hoşlanıyor diye düşünüyorum ama ona gidersem çok yanlış anlaşılırım. arkadaşımda yakın bi arkadaşım 4 yıldır her gün beraberiz nerdeyse. çok karışık bi durum. seçim yapmam gerek ama bi secim yapmaya cesaret edemiyorum. şuan yaklaşık 1,5 aydır ikisiylede konuşmuyorum zaten. ne istediğimi anlamaya çalıştım bu süreçte ama yine karar veremedim. ikisi arasında kalıyorum, çıkamıyorum.

• Arkadaşlık çok kıymetli ne sevgililer gelip geçiyor de dostluk geçmiyor bazen. Kızdan böyle hoşlandığınıza göre belli ki güzel bir kız biraz da cilveli. Bu yaşlarda aklının kalbinin kayması normal. Arkadaşın da sana kızması haklı. Sonuçta sen onun sevdiğini biliyorsun ama o senin sevdiğini bilmiyor. Böyle Tatlı yapmalar getirmeler kimsenin hoşuna gitmez. Kızı da çok gözüm tutmadı hem ikinizin de ondan hoşlandığını adı gibi biliyor eminim. İkinize de biraz ilgi gösterip kat kat fazlası ilgi görüyor onu cepte tutuyor. Git arkadaşınla konuş hoşuna gitmeyeceğini düşünemedim bir daha öyle davranmam dostlugumuzu kaybetmeyelim filan de benim sana tavsiyem bu kızdan da uzak dur gözüm tutmadı

• kızla 1,5 aydır konuşmamama rağmen hala beni seviyor gibi ama. ve arkadaşıma her fırsatta onu sevmediğini dile getiriyordu. bizimkilerin yenge demesine baya rahatsız oluyordu. ilgi toplamak yerine benden ilgi istiyordu gibime geldi

• En başından senin yerinde olsam söylerdim bu hayatta kimse için kendini feda etme, ne erkek arkadaşın ne kız arkadaşın için erkek arkadaşını zaten kaybetmişsin senin yerinde olsam kızla devam ederdim sen adamlık yapıp durup beklemişsin kız o çocuktan hoşlanmıyor sen kızla devam et eğer arkadaşında senin gibi çekilmeyi başarırsa devam eder arkadaşlığınız.

• arkadaşım kızı en baştan beri sevdiğimi bilmiyor işte. şimdi gidip ben ona bunu anlatsamda inanmaz bence. takıldın sevdin aşık oldun diye düşünecek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim kız bana abicim diyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.