Bildirim
EN YENİ ÖTV ZAMMI HAYIRLI OLSUN (14. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ÖTV zammı olmayacak diyen akp'li arkadaşlara bir yerlerimle gülüyorum şu anda. Bir de 2000 CC araçları direk %100'e çıkarmışlar arkadaş diyecek çok şey varda çizerler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 25 Kasım 2016; 13:2:9 > -
Bunlar kazzık seviyor verin oynasınlar gazzıkla -
-
quote:
Orijinalden alıntı: bulentcandan
Hani bakan demişti, " Emisyon dahil bir.çok etmene göre vergi alacağız".
Hep yalan.
emisyon işi cepte bekliyor,
önce bu kazığı bir hazmedelim ortalık durulsun ondan sonra "yahu çevreyi az kirletenle çok kirleten aynı vergiyi veriyor biz bu adaletsizliği düzeltecez, çok kirleten daha fazla vergi ödeyecek" diyerek kesinlikle emisyona göre oranlayarak tekrar ötv artışı yapacaklardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infectedvoice -- 25 Kasım 2016; 13:10:9 > -
Sağol ben yanlis anlamisim 40 bin otv sandim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: aithrax
Evet çünkü yaptığınız hesap toptan yanlış. 30000€ dediğiniz aracın çıplak fiyatı zaten kur 3.30 deseniz , 30.000 x 3,30 = 99.000. Daha ÖTV var KDV var nasıl 120.000'e satabilir?
Orada vergi yok mu araçlarda
quote:
Orijinalden alıntı: Daerohn
BU koyun millete anlatamazsın çünkü beyin yok düşünmüyor, duymuyor, duysa bile algılamıyor...
1. Daha bir kaç ay önce sanayiden toplanan vergilerde düşüş olduğu söylendi. Kısacası sanayi üretiminde düşüş var. Kısacası sanayici kapatıyor dükkanı.
2. 2017 için bütçede ek gelir ihtiyacı var. Bunu defalarca söylediler. Özellikle sanayiden beklenen gelir vergisinde düşüş olunca bir şekilde bunun alınması gerek.
3. Rıza Zarrab'ın Iran ile olan ticareti sona erdikten sonra dolar uçuşa geçti. Kısacası Dolar'ı bugüne kadar frenleyen dışarıdan gelen "KAYITSIZ" yani "ILLEGAL" para.
4. Gelen bu sıcak para üretime değil inşaata aktarıldı. inşaat ise kitlelerin kazanmasını değil belli kesimin zenginleşmesine yol açar. Şöyle ki inşaat işçisi en niteliksiz işçidir. Ve üretim firmalarına oranla çok daha düşük yüzdeli kalifiye eleman çalıştırır ve maaşları da düşüktür. Geçen sene yeni mezun bir inşaat mühendisi 1.500 lira ile çalışıyor idi. Yani kazancı süper ama bu kazancın adil dağıtılması açısından en kötü sektördür. AKP işte bu inşaatı pompaladıkça pompaladı. Neden???? cevabı size bırakıyorum. kupon arazi lafına istinaden.
5. 14 seneden beri ekonomisi süper denen ülkede son 3 senede kuş sıçsa dolar patlar oldu.
6. tabii üstüne PKK ve FETÖ tarafından kandırılan basiretsiz bir ikticdarın yaptığı aşırı harcamalar geldi.
7. bir de bu basiretsiz yönetim ülke kurulduğundan beri görülmemiş bir ihtişamı yalıyor. Saraylar, özel uçaklar, özel araçlar, bakın dünyada bizden fazla makam aracı ve uçağı olan ama sanayi üretimi de bu kadar düşük olan bir başka ülke yok.
Kısacası yediler, içtiler, sıçtılar, kandırıldılar fatura ise bize kesildi. Ve bu ülkede bu vergi oranları ile hala araç almayı düşünen var ise, işte onlar çobanın güttüğü koyunlardır. Köy yerinde çoban malum. Sever koyunlarını.
Son 6 seneye bakın her 2 senede araçlardan alınan ÖTV'ye dayanıyorlar, sürekli yakıttan alınan ÖTV'yi yükseltiyorlar. Bu şu demek, ekonomi boktan, acil para lazım. Çünkü ÖTV acil para lazım olduğunda en hızlı vergi toplamanın yolu. Arttır ÖTV'yi ötede adam devletin malını çalmmış, vergi kaçırmış hiiç uğraşma zaten uğraşırsan bir şekilde ucu sana dokunacak.
Bir de diyorlarki devlet ihaleleri TL ile olacak. Lan bu lafa inanan salak var mı çok merak ediyorum. Bu şartlarda TL ile ihaleye girecek bir müteahhit olsam 1 lira yerine 5 lira derim çünkü doların ne olacağı belli değil. Yaprak kımıldasa dolar uçuyor. Ki o bile risk. Ayrıca kendileri bile köprü geçiş, otoban ücretlerini dolara bağlamışken kimse TL ile ihaleye girmez. Demezler mi adama sen TL'ye güvensen geçiş ücretlerini dolar ile yapmazdın diye.
Tabii bu anlattıklarım çobanın sürüsü için vız gelir tırıs gider. Hüseyin gayet güzel özetlemiş. Mümkün olduğu kadar yurtdışından almak lazım her şeyi. araba için de söylediklerine harfiyen katılıyorum. Elektronik eşya misal, geçen çin sitelerine bakıyorum 1200tl fiyat vermiş aynı teleofn burada 2100 lira. Lan bu ülkede bir kesim hamudu ile götürecek, vergi vermeyecek ama devlete para lazım olduğunda ben çıkacağım bu devlete para vereceğim. yok öyle milletin enayisi ben değilim. Bundan sonra da vergi kaçırmak için her türlü yolu denemezsem namerdim. Şerefsizler. Ankara'da saray yaptılar maliyetini bile sormak suç. devlet sırrı. gidin görün nasıl bir ihtişam nasıl bir lüks. Bunu yapan adam Atatürk için "millet açken bunlar vals yapıyordu" diyor. Kendi ülkesinde açlıktan ölen, soğuktan donan bebekler varken kendi saraylarda yaşıyor. sonra da çıkıyor Müslümanım diyor. Hadi oradan be.
Eline sağlık güzel özetlemişsin.
-
İnanmayın bayilerin oyunu bunashdgasbdvasgdfv. At gözlüklü yandaşlar neredesiniz? -
1 ÖTV alana 1 araba hediye ! ! ! -
ÖTV, KDV falan hepsi dahil mi? Yoksa orada da kademeli vergi sistemi mi var? -
BUNE LAN
A 180 d AMG 150.186 TL -
Arkadaşlar siz, aileniz ve çocuklarınız daha güvenli ve konforlu arabalara binsin diye suriyeli korkak güruh aç mı kalsın, savaştan kaçan erkekleri üreyemesin mi, devletin her imkanından faydalanamasın mı ? -
bi gecede taşıtlara %100 zam yapsalarda uzaktan çekirdeğimizi çitleyerek izlesek. bu millete herşey mübah yapılanlar az bile. -
En az %55 oy potansiyeli olan parti ne yapsa doğrudur yoksa halk mı Aziz Nesin in sözüne geliyor?
ben motorlu taşıtlar mevzuatında baktım ama çıkarım yapamadım.
bilgilendirdiğiniz için teşekkürler, ben yanlış biliyormuşum.. -
teşekkür ederim, bilir bir arkadaş doğrusunu yazmış.. ben hatalıymışım. -
-
-
Benim polonun bile ham flyati kur zamlarindan once 39 kusurdu su an 40 in üstündedir. B segment dahil etkilenecek gibi duruyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X