Şimdi Ara

EN YENİ ÖTV ZAMMI HAYIRLI OLSUN (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.251
Cevap
15
Favori
66.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hala daha arabadasınız, aynı morukların cennet ve huri sevdasına iyilik yapma kendini inandırma cabasından farksız...

elinizde kalacak tüm araçlar kimse almayacak savaş cıktığında
  • olsun ben zaten 50 liralık alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A2C4E36DE -- 26 Kasım 2016; 1:43:48 >
  • Hayirli ugurlu olsun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onlar konusur AKP yapar. Welcome to Yeni Türkiye
  • Nereye dom...ruz

• Yılbaşı deniliyordu, tüketiciler orta sınıf bir araç için 20 Bin TL fark vermemek için yılbaşına kadar araç almaya çalışıyordu ki devlet şamarı vurdu.

ÖTV'de azalan orandan bahsettikleri Dacia Sandero kalitesinde araçları kapsıyor. Yanlış anlaşılmasın Dacia'yı küçümsediğim için yazmıyorum onu bile alamayacak durumda olan milyonlarca insandan biriyim ama en baz ve güvenlik seviyesi düşük araçların satışı artacak ve dolayısıyla ölümlü kazalar kaçınılmaz olacak.
  • Sahibindendeki 2 El Araç fiyatlarını görmeyin bile golfler 75-80 85 bine cıkmış 2015 modeller hadi Allah sonumuzu hayır etsin inşallah
  • Net asgari maaşla 2006 model Astra 2005 model Golf alınan avrupadan selam olsun. 50 euroya bile araba var.

Ben bu kadar cahille aynı ülkede yaşamak istemediğim için imkanım vardı geldim. İmkanı olmayan herkese Allah sabır versin. Dini kullanıp %50 oy alanların da bunların ne olduğunu bilip ısrarla oy verenlerin de Allah belasını versin.
  • Ulan bir vazelin kaç para be !!!

• 1 TL: 0,28 Dolar
  • " Benim vatandaşım un cuvali gibidir . Vurdukça tozar " . Süleyman Demirel .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parası olana hiçbir şey koymuyor farkındasınız değil mi?

İyi bakın. Zengin her zaman daha zengin fakir her zaman daha yoksul oluyor.
  • bunlar daha başlangıç daha farklı zamlar yolda eee kolay değil yeni yıl geliyor yeni yıl demek zam demek sıradaki zamlar

alkol, tütün, elektrik, doğalgaz, un, şeker, mazot, su, giyim, teknoloji, ulaşım, sıradaki zamlar
  • Ben hep 20 liralık benzin alan ve 20 binlik arabaya binen birisi olduğum için bu olanlar beni enterese etmiyor hamdolsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

Parası olana hiçbir şey koymuyor farkındasınız değil mi?

İyi bakın. Zengin her zaman daha zengin fakir her zaman daha yoksul oluyor.

aynen hocam TÜRKİYE'de çok aşırı gelir dağılımı adaletsizliği var ne yazikki
  • Yaa bugün donanımda bayrammı var cıldırıyorum mutlulukta topiclerde dolar ucuyo ötv kat kat zam cuma namazında ettiğim dualat birbir kabul oluyo

• Bunu ÖTV den gelir elde etmek için yapmadılar arkadaşlar.

Ülkede döviz yok. İhracat yok, turizm yok. Şimdide 3 5 tane kalan yabancı yatırımcıyı tecavüz yasasıdır, idam yasasıdır, saçma sapan atarlar ile kaçırıyorlar. Din kardeşim, mazlum dedikleri Suriyeliler ile AB tehdit ediliyor. Elimizdeki tek koz bu düşünün.

Ülkeye döviz girmiyor. Yoksa burdan gelecek parayı devlet 1 günde kurdan kaybediyor.
    Ben daha yüksek olur diye bekliyordum açıkçası. Yine insaflı davranmışlar.

Artık rüya alemi bitti. Kimse kimseyi kandırmasın.

Yeni aracını alanlar güle güle binsinler. Alamayanlar eskisini yıkayıp paklasın. Hiç aracı olmayanlara geçmiş olsun.
    Bereket petrol halen düşük. Yoksa elimizdekiler tenekeydi şu an.

Neyse adettendir.
    Dik dur eğilme bu millet seninle reiss =)
  • Demek ki istikrarın kötüsünü seçmişiz.
  • Türkiye'de ki vergi sistemi....

• Doğru vatandaş olmak bildiğin mallık Suriyelilere 30 milyar dolar gitti halkın göğe girdi. Adamlar Mado da takılıyor.böyle acayip ülke görmedim müslümanım diyenler dini anlatıp krallık gibi hayat yaşıyorlar bu ülke ATA'larımın bıraktığı ülke olmaktan çıkmış elinden geldiğince vergi kaçıracaksın o yarar bizim vergiler birilerinin cebine gidiyor haram olsun haram.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.