Şimdi Ara

EN YENİ ÖTV ZAMMI HAYIRLI OLSUN (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.251
Cevap
15
Favori
66.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Wolksvagen 1.6 tdi comfortline 110 ps manuel dun 91.100 du bugun 90.600 bunun izahi ne tam olarak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İndiregandiye doymayan milletiz vesselam

• eyyvah eyvah
  • hani 70bindi ?
    1.6 TDI CR 120 PS Green Tec Prestige 70.633,62 ötv %50
  • aynı olayı yılbaşında sigarayada yapacak, sonra sigaraya düşmanım diyecek, nedense milletin almak zorunda olduğu zaruri ihtiyaçlara düzenli geçiriyorlar arkasındanda küfür vari bir açıklamayla milletle dalga geçiyorlar, bkz fiat'a bin volkswagen'e bin ne olacak, krediyle taklayla borçla, bugünlere geldik döviz kurununda yükselmesiylede ençokta istikrar var diyenlere öldürücü darbeyi vuracak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara_eylül

quote:

Orijinalden alıntı: iongun

Dolar 3.5tl ye dayandı benzin 5 tl ye saçma ötv ye birde zam geldi yetmez ama evet. Devletümüze zeval gelmez inşallah

Apartmadan komşum var, hükümete toz kondurmuyor, kendisi öğretmen eşi hemşire, ne zaman denk gelsek ikinci cümleden sonra hükümet de hükümet diye başlıyor, görsen bunun için acaba paramı alıyor dersin,

Kendisi ay sonunu zor getiriyor, herşeyin çok pahalı olduğunundan şikayetçi, LPG li aracına aylık 50 lira gaz alıyor, aracını bir ayda sadece 3-4 defa yerinden kımıldatıyor, işe araçla giderse yakıt masrafının çok olduğundan şikayetçi, akşamları evin içinde sabah işe giderken giydiği montla duruyor çünkü evin içi 18 dereceye ayarlı bu gibi, çok yakarsa doğalgaz faturasının çok geldiğinden şikayetçi.

Ammaa velakin iş hükümete geldimi, ekonomi süper, dış politika süper, ülke huzur içinde diye hükümete laf kondurmuyor. Bugün seçim olsa oyum yine onlara diyor, sadece o değil, eşi, annesi, babası, kardeşleri, amcaları, dayıları, halalarına varıncaya kadar yedi göbek sülalesi hep pahalılıktan şikayetçi ama iş hükümete geldimi ortalık güllük gülistanlık.

Bunun gibi tonla adam var.

Bu kafa olduktan sonra bize geçiren daha çok olur.

bunları duyunca. iyi olmuş diyorum. dolar 4 de olacak 5 de olucak 6 da olcak. aha görürsünüz. bu mesajıda alıntılarım. o zamanda bunlar hala aynı şeyi söyliyicek. biz domatesi tl ile alıyoruz ekmeği tl ile alıyoruz, bizene diyorlar. bu ülkede tl geçiyor arkadaşım dış mihraklar şişiriyor sığıntı yoh. zaten bunlar söyliyenler biraz düşünse bu olaylardan sorumlu insanlar burda olmaz.

o domates tarladan pazara getiren araç dolar ile ülkeye giren yakıtı kullanıyor, aracın kendisi gene dolarla euroyla geliyor. o aracın bakımlarında kullanılan parça dolarla geliyor. bakımda kullanılan alet edevat gene dolarla geliyor. tarlada bahçedeki ekipmanlar dolarla euroyla geliyor. işçi pantolonunu dala takıp yırtıyor. dolar ile giren yeni pantolon alıyor. tarım ilacı dolarla euroyla geliyor.

bunları yazmak istediğim çünkü ciddi bir biçimde doların euronun bizi etkilemediğini bu ülkede tl geçtiğini söyleyen insanlar var.

• Dolar dolsa ne olur dolmasa ne olur diyen biri Turkiye'de basbakan olabildigine gore... Varsin ulkenin genel insan kalitesini siz dusunun.

• İstikrar sürsün derken zam istikrarını kastediyolarmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabriyo

quote:

Orijinalden alıntı: myz1453

Sabah fordda fiyatlar vardı şimdi güncelleniyor yazıyor

bmw 1.6 alamayacak vatandaş direk ford a yöneleceği için koç kollarını açmış kucaklayacak vatandaşları bekliyor tabiki.

almanyaya atarlanan hükümet güya düşük hacimli alman markalarına darbeyi vuruyor ama mübarek her devlet adamının altında mersedes en kötüsü vosvagen var. ben böyle namussuzluk görmedim. sen tut mersedesin dibine kadar bin bize gelince bas 1.6 bmwlere vergiyi bizde aynı paraya gidip forda fiata çöp arabalara binelim. orası bozulsun burası arıza versin. yani bende alman markası almak istemem ama önce bir şu devlet adamlarının altlarındaki arabaları çek, sonra halk a ayarını ver. böyle adaletsizlik olmaz olsun.

Haklısın kardeşim. Biri göreve gelir geridekinin arabasını beğenmez ayrıca yenisini alır

• Bu siyasilerin alayı iki yüzlü. Neden japon veya Güney Kore otolarına geçmiyorlar? Her fırsatta Avrupa düşmanıyız onlar teröre destek oluyor ama biz gidip mercedes audi biniyoruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÖTV zammından etkilenmeyen araçlar neler arkadaşlar? Clio zamlandı mı mesela?
  • sudkaldo kullanıcısına yanıt
    Kemksiz fiyati 40bin altindaolan araclar etkilenmedi. Clionun bazi modelleride bu fiyatin altinda kalmistir buyuk ihtimal. Aslina bakarsaniz clio diye degilde tam model ile sormak gerek cunku her marka ve modelde zamlardan etkilenen araclar var donanimina gore.

• 136 bg c200 217 bin lira , resmen jim carrey filmi tadında gülünür

• herkes zam gelecek diyordu da golf 7 zam değil fiyati bile düşmüş yoksa ben mi yanlis gördüm?
  • Hamdolsun var olsun, halkın elinde ki yok olsun...

• Bu zam değil zamcık rahmetli levent kırca geldi aklıma

• Bu halka herşey müstehak

• eyvallah zam iyi birşey değil memleket güllük gülistanlıkta değil.

bir düşünün yönetim değişsin diye dolar ve euro alalım diyen bir güruh var bu ülkede. cari açığı düşünmeden aynı gemide gedik açmak isteyen insanlar var. etrafımıza bir bakın heryerimiz yangın yeri. artık önceden gizli saklı saldıran gem vuran abd avrupa birliği bakın açıktan saldırıyor. 15 temmuza hala hikaya diyebilen güruh var.

hükümetin yanlışları oldu olmakta ama devlete millete küsmemek gerek. tabi bunu gerçekten vatanını seven insanlar için söylüyorum.
    yıllar sonra bu devlet zorda kalmış insanlara bedelini düşünmeden kapılarını açtığı ve 3-4 milyon insana öyle yada böyle ev sahipliği yaptığı için insanlık adına çok iyi anılacaktır. ekonomiyi düşünseler di enflasyonu düşünseler di de avrupa gibi evi yurdu olmayan insanları almayıp daha rahat yaşatmanın yollarını arasaydıda mi bu devlet iyi olacaktı yoksa şimdi mi ?

yeni golf alıp 5 ay sonra makyajlanınca en az onbinlira zararına elindekini çıkarıp yenisini alan bir toplum olmadık mı ?

ama dilencilere yolda 1 lira bile vermekten imtina eden bir toplum olmadık mı ?

devlet kendini korumak zorundadır. özellikle cari açığa karşı.

bu devlet gerçekten de savaştan kaçan insanlara kapılarını sorgusuzca açarak külfetler ödedi ödeyecek te

ama şu varki artık dünyada kör olmaya yüz tutmuş vicdansızlıklara karşı dimdik bir duruş sergiledi.

o yüzden parti gözetmeksizin gurur duyuyorum devletimle. o insanlara bir bakın insanlık ta tarih yazdık diyen avrupalı ülkeler bu

insanlara bırakın yardımı ellerinden gelseler hitler gibi hepsini silecekler.

ben ne bir parti üyesiyim ne de bir partiliyim. sıradan bir muhasebe görevlisiyim bir şirkette.

anlatmak istediklerimi umarım anlatabilmişimdir. saygılar

• golfde indirim oldu enterasan şeyler oluyor bakalım seatta nasıl olcak
  • Reno indirim yapmış galiba,öyle okudum sıfır fiyatlarıyla ilgilenmediğim için ne kadar yapılmış bilmiyorum ama kadjar sayfasinda öyle yazıyor

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.