Şimdi Ara

EN YENİ ÖTV ZAMMI HAYIRLI OLSUN (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.251
Cevap
15
Favori
66.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vw nin listesinde hata mı var yoksa Ben mi yanlış görüyorum ?Passat 1.6tdi manuel 118.400 den 117 kusure düşmüş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi darbe zamanı

• Dolar bu hızla giderse şubat ayından itibaren 40.000 altında olan vergide araba kalmaz

• ozoz15 kullanıcısına yanıt
    Ulkenin ekonomisini vatandasin doviz almasiyla batacak hale getirenlere soylesene lafini.

Hani guclu ekonomiydik? Vatandasin doviz almasindan korkuyorsunuz.

Sonunuz kendi yalanlarinizdan olacak.

Takke dustu kel gorundu.

Bu ulke 15 yildir satila satila, vergiler hortumlana hortumlana bitmedi de vatandas doviz alinca mi bitecek.

Giderayak hala yalan konusuyorsunuz.

• salihsev S kullanıcısına yanıt
    Benzinli

•  EN YENİ ÖTV ZAMMI HAYIRLI OLSUN
  • Bu millet daha kötüsünü hak ediyor durmak yok yola devam
    Tek şey söyleyeceğim size... gerçekten birgün kapısını açtığı 3 milyon insandan minnet göreceğine mi inanıyosunuz bu ülkenin..?

Peki ya o, 3 milyona bakabilmek için kendi halkına edilen bunca vergi ve zam zulmü nedir peki..Kader mi?

Bu ülkede doğanlar, artık Suriyeli kadar itibar görmüyor bugün..

Devlet vatandaşı için varsa devlettir ama bir ülkede vatandaş, devlet için varsa orda iş bitmiştir.

Geçen sene, dövize bel bağlayan yaya kalır diyen başdanışmanın bugün niye sesi çıkmıyor acaba?

ülkenin yarısından fazlası asgari ücretle inlerken 100 lira zammı onlara yeterli görenler, Avrupanın hiçbir zengin ülkesinde olmayan yeni makam araçlarının saltanatını ve keyfini sürüyorlar..

Cezaevlerinde fetöcülere yer açmak için binlerce hırsızlık çetesi vs salıverildi ve akabinde büyük şehirlerde oto hırsızlıkları vs patlamış durumda..

Polisin asayiş görevi diye bi işi kalmadı, varsa yoksa feto... Millet birbirini kırıyor karakol zahmet edip gelmiyor bile..

Sanki bu fetoyla yıllarca kanka olan bizlerdik..

Ama boşa dememişler her millet hakedildiği şekilde yönetilir diye..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 26 Kasım 2016; 10:37:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayırlı olsun. Yine geçiti.. Geçirdiler bizemi desek ? Ne istiyorlar bu motordan ne dertleri var motorla. Kit zengine uygula vergini ama yok ençok fakirden alacağım zengin dahada zengin olacak.
  • İnşallah tez zamanda batar bu ülke de herkes kurtulur artık. Yeter yahu valla yeter.

• Daha fazla zam yaparlar inşallah oyle bir zam gelsin ki kimse araba alamasın belkı o zaman şu Istanbul daki trafikten kurtuluruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Yönetim değişsin diye dolar alındığı için mi devalüasyon oldu. 14 yıldır niye kimsenin aklına gelmemiş. Ekonomiden ancak bu kadar anlayan bir zihniyet bunları yazardı. En kötü bir sıfır daha siler düşürürsünüz doları yine.

Yaşın yetermi bilmiyorum ama şimdi toprak isteyen Diyarbakır bizim diyen teröristleri de biz Körfez savaşında mülteci olarak almıştık. Sorun şu ki tarih boyunca sana sadece
    düşmanlık etmiş bir milleti onların sana aynısını yapmayacağını bile bile burada tutuyorsun. Ve gurur duyuyorum diye kimbiliir belki istanbuldan yazıyorsun. Ben antepteyim. Buraya gelde burada gurur duy. 1000 tllik

eve 2000 kira verirken gurur duy. Hergün bir patlama olacak diye korkarken gurur duy. Suç oranı iki katına çıkan bir şehirde gurur duy. 40 km yanında savaş varken gurur duy. Ya da düşün bunlara bu silahları kim verdi Zaman'ında diye.

1 tl dilenciye vermiyoruz çünkü halk onların gerçekten ihtiyacı olup olmadığını bilmiyor. İnan ayda 3000 maaş versen yinede dilenir bir çoğu.

Gerçekten savaştan kaçanları barındırıyormu yoksa karşılığında Avrupadan haraç mı istiyor vermeSeniz de üstünüze salarız diye tehdit mi ediyor.

İşin aslı dış güçler, faiz lobisi falan değil ekonomimiz sıcak para ve özelleştirmeye ayakta duruyordu. Çocuğa anlatır gibi anlatayım. Evde baba para kazanmıyor ama bir ay buzdolabını satıyor bir ay çamaşır makinesi satıyor, diğer ay evin bir odasını kiralıyor. Çocuklarda babam bize iyi bakıyor diyor. Evde bişey kalmayınca ne olacak?

Herkes sufiye binerken ben passata mı bineyim. En lüks araba bende olsun diyen beleşçi devlet yetkilileri beni ikinci sınıf vatandaş olarak görüp sen de clioya bin diyorsa bende yuh diyeyim bir zahmet. Hayır öyle bir sistemki patron isen bu parayı gider gösterip vergiden düşebiliyorken. İşçi olduğun için ekstra vergi veriyorsun bu Nasıl adalet.

Adalet ve kalkınma adaleti.

• memo84 kullanıcısına yanıt
    şemsiye açılmış artık vazelin zamanı çoktan geçti adfadfadfadsf
    siz şöyle düşünün ;

evinizde anne baba ve kardeşlerinizle kıt kanaat yaşarken babanız dışarıdan eve bir hatun yanınada 3 cocuk getiriyor .

ve bunu onları kötü duruma düşürenlerden belli bir miktar para alarak yapıyor. ( babasının hayrına değil )

sonrasında size verdiği 10 tl lik harclıgı kesip yada biryerde çalıştıgınızı varsayalım sizin eve getidiğiniz 1500 tl lik gelirin yarısını elinizden alıp hiç çalışmayan sadece sokaklarda takılan o eve getirdiği 3 cocuga ve bayana veriyor.

hem sizin hem annenizin hep kardeşlerinizin yaşam standartı düşüyor hemde elinizdeki ekonomik güç dahada küçülüyor.

tamam onlara acıdı da aldı diyelim size kim acıyacak ?

böyle bir dünya mı var ? hadi var diyelim bu ekonomi sadece bu suriyeden gelen mültecilerle olamadıki .. çiftçiye yerli tohum ektirmeyen samanı ithal eden her bir mk sini özelleştiren devlet 14 yıldır senin gurur duydugun devlet !!!!! bunlar sonumuz değil daha kötüsünü senin benim çocukların görecek ... ve ozaman o cok sevdiğin suriyeliler iki üç katı düşük paraya çalıştıgı için senin cocugun iş bulamayacak hale gelecek !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husock -- 26 Kasım 2016; 10:56:53 >

• Gece yarisi bir zam yaparlar kendilerine maaslari artar..millet ne yapsin peki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hayat araba almaktan ibaret değil.Haberleri izlemiyosunuz herhalde?Etrafımız ateşten çember,son şehidimiz dün akşam 20:00 de uçakla eskişehire indi.Ama siz ötv ye takılı kaldınız yazık çok yazık.Bu kadar da vicdansız olamazsınız bizim tek kaynağımız ödediğimiz vergiler.Tamam tüm dunyadan pahalı benzin kullanıyor pahalı arabalara biniyoruz ama herşeyin sebebini sorun bakalım kendinize?AB,ABD,Ypg sinden tut daeşine kadar hepsi türk düsmanı...
    Arkadaşın biride kuş kadar beyniyle bana akgezen demiş.Ben ülkem icin varım biraz milliyetçi olda ağlanıp sızlanma?
    Bu arada benimde arabam yok.Alacak durumumda yok.

• Arkadaslar benim ötv muafiyeti hakkim var, bu yeni gelen zammi ben oder miyim acaba ?

• Çoğu kimse olayların farkında bile değil, hele köprüde selfie çekilenler hiç değil.
  • Bu doblo marka aracların arkasına osmanlı tuğrası yapan çomar esnaf kardeşlerime burdan selam ve sevgilerimi gönderiyorum.

• Wv grubu fiyatlari asagi cekmis

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.