Şimdi Ara

EN ZOR ŞEY NEDİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

EN ZOR ŞEY NEDİR

(En Son Oy Tarihi: 13.1.2007)
Giriş
  • LUTFEN BIRINI ISARETLEYIN VE YORUMLARINIZI MERAK EDİYORUM

• tabiki sevdiklerimi kaybetmek

babam ablam yada anneme birşey olursa nasıl yaşayacağımı düşünemiyorum.
  • sevmediğim bir şeyi yapmak beni çileden çıkartıyor yapmıyorum zaten yapıyomuş gibi davranıyorum..

örn: matematikteki polinomlara yada fonksiyonlara çalışmak
  • aslında hepsi okadar zor ki hakkaten yasamak zor ama en zorları sevdıklerını kaybetmek ve gerceklerle uzlesmek ve kabul etmek
  • Bence hayalini gerçekleştirememek olurdu..Düşünsenize iyibir hayat sürmeyi hayal ediyorsunuz iyi bir iş ev araba vs..

Bunlar yapamamak bence işkence olurdu
  • yazdığın şıkların tümünü okumak
  • ARKADASLAR BİR DERDİNİZ VARSA EĞER ÇOK ÖZEL DEĞİLSE ANLATIN RAHATLAYIN.BİR ÇÖZÜM BULMAYA
    ÇALIŞIRIZ.PAYLAŞARAK DERTLER AZALIR BURADA FİKİRLERİNİ PAYLAŞANLARA TESEKKURLER
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sevdiklerini kaybetmek
  • BU KADAR MI YA YORUM BEKLİYORUM COK MERAK EDİYORUM EN ZOR SEYİ YAW
  • çoklu seçim yapsan tam süper olurdu. en zoru böyle belirlemek daha kolay olur bence.

insanlar gerçeklere göre değil yaşadıklarına göre karar verip işaretliyor çünkü
  • Sevdiklerimi kaybetmek bence çünkü onlarsız yaşamak istemiyorum. Ailemle sağlıklı ve huzur dolu yaşamak istiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ccaparli

çoklu seçim yapsan tam süper olurdu. en zoru böyle belirlemek daha kolay olur bence.

insanlar gerçeklere göre değil yaşadıklarına göre karar verip işaretliyor çünkü

O NASIL OLUYOR BİLMİYORDUM ONU
  • Ben o arkadaşa katılmıyorum. Ben ailemle huzur dolu ve sağlıklı yaşıyorum ve bunu kaybetmek istemem. Yani onları kaybedip böyle birşey yazmadım.. Hani yaşadıklarına göre karar veriyor yazmış ya bence böyle birşey yok.
  • zor diye bir sey tanimam
  • hayallerin gerçekleşmeyecek olması

benim hayallerim yok artık
  • en zoru bilmem ama en kolayı birşeyin zor olduğuna inanmak.
  • bence isteklerinin çoğunun olması diğer bütün şıkları kapsar
  • İSTEDİĞİNİZ ÇOĞU ŞEYİN OLMAMASI ve HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİREMEMEK aynı şey değil midir ki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: jrem

Ben o arkadaşa katılmıyorum. Ben ailemle huzur dolu ve sağlıklı yaşıyorum ve bunu kaybetmek istemem. Yani onları kaybedip böyle birşey yazmadım.. Hani yaşadıklarına göre karar veriyor yazmış ya bence böyle birşey yok.

demek istediğim şu. eğer o listedekilerden birini yeni yaşadıysan o madde o an senin için daha önemli hale geliyor.

örneğin ben ilk maddeyi geçen hafta yaşadığım için bana en zor gelen şey o idi o yüzden onu işaretledim. diğerlerinin nasıl bir şey olduğunu bilmediğim için ankete katıldığım anda en uygun şık o gelmişti bana.

anlatabilmişimdir umarım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.