Şimdi Ara

EN ZOR ŞEY NEDİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

EN ZOR ŞEY NEDİR

(En Son Oy Tarihi: 13.1.2007)
Giriş
  • LUTFEN BIRINI ISARETLEYIN VE YORUMLARINIZI MERAK EDİYORUM

• tabiki sevdiklerimi kaybetmek

babam ablam yada anneme birşey olursa nasıl yaşayacağımı düşünemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarikanarya567

tabiki sevdiklerimi kaybetmek

babam ablam yada anneme birşey olursa nasıl yaşayacağımı düşünemiyorum.
    sevmediğim bir şeyi yapmak beni çileden çıkartıyor yapmıyorum zaten yapıyomuş gibi davranıyorum..

örn: matematikteki polinomlara yada fonksiyonlara çalışmak
  • aslında hepsi okadar zor ki hakkaten yasamak zor ama en zorları sevdıklerını kaybetmek ve gerceklerle uzlesmek ve kabul etmek
  • Bence hayalini gerçekleştirememek olurdu..Düşünsenize iyibir hayat sürmeyi hayal ediyorsunuz iyi bir iş ev araba vs..

Bunlar yapamamak bence işkence olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdul cabbar

aslında hepsi okadar zor ki hakkaten yasamak zor ama en zorları sevdıklerını kaybetmek ve gerceklerle uzlesmek ve kabul etmek
    yazdığın şıkların tümünü okumak
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.Barkley

yazdığın şıkların tümünü okumak

Alıntıları Göster
    ARKADASLAR BİR DERDİNİZ VARSA EĞER ÇOK ÖZEL DEĞİLSE ANLATIN RAHATLAYIN.BİR ÇÖZÜM BULMAYA
    ÇALIŞIRIZ.PAYLAŞARAK DERTLER AZALIR BURADA FİKİRLERİNİ PAYLAŞANLARA TESEKKURLER
  • quote:

ARKADASLAR BİR DERDİNİZ VARSA EĞER ÇOK ÖZEL DEĞİLSE ANLATIN RAHATLAYIN.BİR ÇÖZÜM BULMAYA
    ÇALIŞIRIZ.PAYLAŞARAK DERTLER AZALIR BURADA FİKİRLERİNİ PAYLAŞANLARA TESEKKURLER

Alıntıları Göster
    sevdiklerini kaybetmek
  • BU KADAR MI YA YORUM BEKLİYORUM COK MERAK EDİYORUM EN ZOR SEYİ YAW
  • quote:

BU KADAR MI YA YORUM BEKLİYORUM COK MERAK EDİYORUM EN ZOR SEYİ YAW
    çoklu seçim yapsan tam süper olurdu. en zoru böyle belirlemek daha kolay olur bence.

insanlar gerçeklere göre değil yaşadıklarına göre karar verip işaretliyor çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccaparli

çoklu seçim yapsan tam süper olurdu. en zoru böyle belirlemek daha kolay olur bence.

Alıntıları Göster
    Sevdiklerimi kaybetmek bence çünkü onlarsız yaşamak istemiyorum. Ailemle sağlıklı ve huzur dolu yaşamak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccaparli

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ccaparli

O NASIL OLUYOR BİLMİYORDUM ONU

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ccaparli

O NASIL OLUYOR BİLMİYORDUM ONU

Alıntıları Göster
    Ben o arkadaşa katılmıyorum. Ben ailemle huzur dolu ve sağlıklı yaşıyorum ve bunu kaybetmek istemem. Yani onları kaybedip böyle birşey yazmadım.. Hani yaşadıklarına göre karar veriyor yazmış ya bence böyle birşey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: jrem

Ben o arkadaşa katılmıyorum. Ben ailemle huzur dolu ve sağlıklı yaşıyorum ve bunu kaybetmek istemem. Yani onları kaybedip böyle birşey yazmadım.. Hani yaşadıklarına göre karar veriyor yazmış ya bence böyle birşey yok.

Alıntıları Göster
    zor diye bir sey tanimam

• quote:

Orijinalden alıntı: diablo1907

zor diye bir sey tanimam

Alıntıları Göster
    hayallerin gerçekleşmeyecek olması

benim hayallerim yok artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: diablo1907

zor diye bir sey tanimam

Alıntıları Göster
    en zoru bilmem ama en kolayı birşeyin zor olduğuna inanmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: --duhan--

en zoru bilmem ama en kolayı birşeyin zor olduğuna inanmak.

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

Alıntıları Göster
    bence isteklerinin çoğunun olması diğer bütün şıkları kapsar
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Raist]

bence isteklerinin çoğunun olması diğer bütün şıkları kapsar

Alıntıları Göster
    İSTEDİĞİNİZ ÇOĞU ŞEYİN OLMAMASI ve HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİREMEMEK aynı şey değil midir ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jrem

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: jrem

demek istediğim şu. eğer o listedekilerden birini yeni yaşadıysan o madde o an senin için daha önemli hale geliyor.

örneğin ben ilk maddeyi geçen hafta yaşadığım için bana en zor gelen şey o idi o yüzden onu işaretledim. diğerlerinin nasıl bir şey olduğunu bilmediğim için ankete katıldığım anda en uygun şık o gelmişti bana.

anlatabilmişimdir umarım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.