aslında hepsi okadar zor ki hakkaten yasamak zor ama en zorları sevdıklerını kaybetmek ve gerceklerle uzlesmek ve kabul etmek
Bence hayalini gerçekleştirememek olurdu..Düşünsenize iyibir hayat sürmeyi hayal ediyorsunuz iyi bir iş ev araba vs..
Bunlar yapamamak bence işkence olurdu
quote:
Orijinalden alıntı: abdul cabbar
aslında hepsi okadar zor ki hakkaten yasamak zor ama en zorları sevdıklerını kaybetmek ve gerceklerle uzlesmek ve kabul etmek
yazdığın şıkların tümünü okumak
quote:
Orijinalden alıntı: C.Barkley
yazdığın şıkların tümünü okumak
Alıntıları Göster
ARKADASLAR BİR DERDİNİZ VARSA EĞER ÇOK ÖZEL DEĞİLSE ANLATIN RAHATLAYIN.BİR ÇÖZÜM BULMAYA ÇALIŞIRIZ.PAYLAŞARAK DERTLER AZALIR BURADA FİKİRLERİNİ PAYLAŞANLARA TESEKKURLER
quote:
ARKADASLAR BİR DERDİNİZ VARSA EĞER ÇOK ÖZEL DEĞİLSE ANLATIN RAHATLAYIN.BİR ÇÖZÜM BULMAYA ÇALIŞIRIZ.PAYLAŞARAK DERTLER AZALIR BURADA FİKİRLERİNİ PAYLAŞANLARA TESEKKURLER
Alıntıları Göster
sevdiklerini kaybetmek
BU KADAR MI YA YORUM BEKLİYORUM COK MERAK EDİYORUM EN ZOR SEYİ YAW
quote:
BU KADAR MI YA YORUM BEKLİYORUM COK MERAK EDİYORUM EN ZOR SEYİ YAW
çoklu seçim yapsan tam süper olurdu. en zoru böyle belirlemek daha kolay olur bence.
insanlar gerçeklere göre değil yaşadıklarına göre karar verip işaretliyor çünkü
quote:
Orijinalden alıntı: ccaparli
çoklu seçim yapsan tam süper olurdu. en zoru böyle belirlemek daha kolay olur bence.
Alıntıları Göster
Sevdiklerimi kaybetmek bence çünkü onlarsız yaşamak istemiyorum. Ailemle sağlıklı ve huzur dolu yaşamak istiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: ccaparli
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ccaparli
O NASIL OLUYOR BİLMİYORDUM ONU
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ccaparli
O NASIL OLUYOR BİLMİYORDUM ONU
Alıntıları Göster
Ben o arkadaşa katılmıyorum. Ben ailemle huzur dolu ve sağlıklı yaşıyorum ve bunu kaybetmek istemem. Yani onları kaybedip böyle birşey yazmadım.. Hani yaşadıklarına göre karar veriyor yazmış ya bence böyle birşey yok.
quote:
Orijinalden alıntı: jrem
Ben o arkadaşa katılmıyorum. Ben ailemle huzur dolu ve sağlıklı yaşıyorum ve bunu kaybetmek istemem. Yani onları kaybedip böyle birşey yazmadım.. Hani yaşadıklarına göre karar veriyor yazmış ya bence böyle birşey yok.
Alıntıları Göster
zor diye bir sey tanimam
quote:
Orijinalden alıntı: diablo1907
zor diye bir sey tanimam
Alıntıları Göster
hayallerin gerçekleşmeyecek olması
benim hayallerim yok artık
quote:
Orijinalden alıntı: diablo1907
zor diye bir sey tanimam
Alıntıları Göster
en zoru bilmem ama en kolayı birşeyin zor olduğuna inanmak.
quote:
Orijinalden alıntı: --duhan--
en zoru bilmem ama en kolayı birşeyin zor olduğuna inanmak.
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: ZEUS__
Alıntıları Göster
bence isteklerinin çoğunun olması diğer bütün şıkları kapsar
quote:
Orijinalden alıntı: [Raist]
bence isteklerinin çoğunun olması diğer bütün şıkları kapsar
Alıntıları Göster
İSTEDİĞİNİZ ÇOĞU ŞEYİN OLMAMASI ve HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİREMEMEK aynı şey değil midir ki?
quote:
Orijinalden alıntı: jrem
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: jrem
demek istediğim şu. eğer o listedekilerden birini yeni yaşadıysan o madde o an senin için daha önemli hale geliyor.
örneğin ben ilk maddeyi geçen hafta yaşadığım için bana en zor gelen şey o idi o yüzden onu işaretledim. diğerlerinin nasıl bir şey olduğunu bilmediğim için ankete katıldığım anda en uygun şık o gelmişti bana.