Şimdi Ara

Endüstri Ürünleri Tasarımı Mı ? İç Mimarlık mı ? (MF-4)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu iki bölüm arasında gidip geliyorum size göre hangisini seçmeliyim ya da hangisi daha iyi olabilir ?
    Bilgisi olan olmayan herkesin fikrini merak ediyorum

• İç mimarlık. Halk arasında da daha çok kabul görebilirsin. Bu tabi ki iş hayatını, para kazanma durumunu etkiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İç mimarlık Tm+yetenek sınavı diye biliyorum

• Endüstri ürünleri tasarımı. itüdeki mi okuyacakdın

• Hayır iç mimarlık yetenek istemiyor. Bu sene Yök karqrıyla ilk kez entaslar ve iç mimarlıklar mf4le alacak sadece. Tm'yle alan iç mimarlık da kalmadı artık.

• Endustri urunleri tasarimi ni bende dusunuyodum olumsuz yorumlar geldi gazi üni icin bende merak ediylrum upp

• Alashas A kullanıcısına yanıt
    Başarı konusunda Gazi entası tavsiye etmem. Bu sene Anadolu üniversitesinde yine bir gerileme olacaktır bu yüzden orqyı yazmanı tavsiye ederim. Hatta Mimar Sinanla Marmarayı da düşünmelisin. Artık entaslar yetenek sınavıyla almıyor. Güzel sanatlar ve tasarım konusunda Mimar Sinan. Marmara, Anadolu sıralamasını yapabilirim. Buralar kaliteli ve köklü. Ayrıca düşük puanlı deyip geçmezsen eğer Selçuk üni iyi bir tercih. Çünkü Güzel Sanatlar bünyesinde ve Gazi gibi değil Mimar Sinan ve Marmara gibi harbi sanatçı gibi kaliteli yetişebilirsin. Güzel Sqnatlar bünyesindeki diğer bölümlerden de oldukça fazla destek alabiliyor Selçuk Üni entas.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kabız Civciv K kullanıcısına yanıt
    Hocam ben yavaştan bu bölümden uzaklaşayım o zaman ankara düşünüyorum istanbulda yaşayamam gazi nin bölümü en az %30 ingilizceydi bir de

İç mimarlık iyi bir seçenek olabilir.

dostum nereye yerleştin merak ettim. bu konuyu açıp öylece unutmuşum yeni gördüm cevapları :)
  • M i l l i g a n M kullanıcısına yanıt
    Kimya müh oldu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.