Şimdi Ara

Enflasyonun uğramadığı tek yer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Meclis lokantasındaki yemek fiyatları dikkat çekmeye devam ediyor

İşte adisyona yansıyan fiyatlar;
    Tarhana Çorbası: 10 TL
    Patatesli Dana Çökertme Kebabı: 55 TL
    Fıstıklı Tel Kadayıf: 32 TL
    Karışık Turşu: 10 TL
    Gazoz: 9 TL
    Kuver: 5 TL
    Arkadaş, bu meclis Lokantası vatandaşa da açılsın...
    Ayrıca Türkiye'nin birçok yerine bu lokantanın şubesi kurulsun!!!

Enflasyonun uğramadığı tek yer

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bu millet vekilleri ve yanındakilerin para sıkıntısı yaşayan biri gösterin, cidden parası pulu olmadan mvlik kazanan var mı. Bu kadar düşük fiyatlı yemeğe muhtaç mı.

Tüm kurumlar, sosyal tesislerini, personel için lojmanlarını teker teker kapatıp devrediyor. Onlara gelene kadar ilk yapılması gereken buranın kapatılması yada özelleştirilip piyasa fiyatından satılması.

sadece orası değil ki.

bakanlıklar, genel müdürlükler, kuvvet komutanlıkları, genelkurmay...

hani gariban emeklinin maaşına göz diktiriyorlar ya. işte bunları gizlemek için. öyle az uz değil hergün yüzbinlerce kişi buralarda haram tıkınıyor.

çünkü bu yapılan kanunsuz. içinde en az yarım kilo et olan yemekleri çiğ etin üçte biri fiyata yiyen insafsızlar bunlar.

ve bu yeni değil oldu bitti böyle. bunu düzeltmedikçe ülke düzelmez.

• Bu millet vekilleri ve yanındakilerin para sıkıntısı yaşayan biri gösterin, cidden parası pulu olmadan mvlik kazanan var mı. Bu kadar düşük fiyatlı yemeğe muhtaç mı.

Tüm kurumlar, sosyal tesislerini, personel için lojmanlarını teker teker kapatıp devrediyor. Onlara gelene kadar ilk yapılması gereken buranın kapatılması yada özelleştirilip piyasa fiyatından satılması.

• İçeriği görmeden başlığı okur okumaz tahmin ettiğim yer çıktı tam da.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece orası değil ki.

bakanlıklar, genel müdürlükler, kuvvet komutanlıkları, genelkurmay...

hani gariban emeklinin maaşına göz diktiriyorlar ya. işte bunları gizlemek için. öyle az uz değil hergün yüzbinlerce kişi buralarda haram tıkınıyor.

çünkü bu yapılan kanunsuz. içinde en az yarım kilo et olan yemekleri çiğ etin üçte biri fiyata yiyen insafsızlar bunlar.

ve bu yeni değil oldu bitti böyle. bunu düzeltmedikçe ülke düzelmez.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

Aynen ben de girmeden doğru tahmin ettim :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha başlıktan içeriği bende anlamıştım.

Ama kendimi bildim bileli şu konunun goygoyu yapılır ama kimse bir adım atmaz. Muhalefetten tepki veya eleştiri desen gram gelmez ekmeksiz götürür herkes meclis lokantasında yemekleri. Abi madem şikayetçisiniz versenise önerge yapsanıza protesto yapsanıza eylem ? Veya en kötü orada yemeyinde görelim.

Abi hadi diyelim AKP yapıyor bunu ! AKP + MHP 313 kişi flan geri kalan 287 vekil protesto etse yaa madem bundan şikayetçi yemeseler ya orada yemek ? Halk dışarda 200-300 TL ye yerken ben burada 20-30 TL ye yiyemem dese ya !!! Buna TİP veya Saadet Yeniden Refah DEM flanda dahil lafa geldimi işçi hakkı hak hukuk adalet veya din iman diyenler bile neden tepki vermez !

Ama yokk mecliste kavga gürültü arkada gel tatlılar benden olsun gelin size yemek ısmalayalımlar flan.

Gerçekten bu olaya bende karşıyım. Vekil ise vekil banane yani neden orada uyguna yemek yiyorlar. Vekilliği babasının hayrına yapmıyor sonuçta 150 bin TL maaş alıyorlar onunla yesin ne isterse. Aynı şekilde askeriyede ki ucuz ürünlerede karşıyım. Askerler maaşsız çalışmıyor ya neden uyguna vergisiz ürün alıyorlar...

• Tamam şimdi anlaşıldı bunların ekonomi neden çok iyi filan dediği, neden marketleri, kasiyerleri vs suçladığı. Baksanıza oğlum adamların meclis lokantasındaki fiyatlara. Bedavadan biraz pahalı. TUİK enflasyon hesabı yaparken meclis lokantası fiyatlarını mı kendi uydurduğu formüllere dahil ediyor nedir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cem kullanıcısına yanıt

Sadece kendisi değil danışmanları ziyarete gelen akrabaları vs'de yararlanıyorsa tek kişiye değil 20-30 belki daha çok kişi yararlanıyor diye bakabiliriz

• Seçilmiş kiişiler. sen seçilmişsin.
    İyi beslensinler ki
    İyi kavga etsinler.
    Performanslar zayıf yani.
    Tel kafes de çevirmek lazım
    Sekizgen.
    Tamamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 21 Ağustos 2024; 7:24:10 >
  • Yaşlanmışım başlığı okur okumaz tahmin ederdim şimdi bir iki saniye düşündüm öyle aklıma geldi.

• Hadi yemek neyse. Gıda ihtiyaç diyelim.

Tüm milletveki hanımları, kızları vs. 365 gün Meclis Kuaföründen çıkmıyor.

Tüm saç, boyama, manikür vs. hizmetler 10'da 1i fiyatına

Ankara Ticaret odasının Kuaför Fiyat listesini uygulamıyorlardı en son.

Meclisin bizzat içinde tarife altı fiyat yani KANUN DIŞI tarife uygulanıyordu.

Hala KANUN DIŞI mı bilmiyorum. Son haber 2022'de buldum.

• Milletvekillerinin maddi durumu iyi değil demek ki yemekleri ucuz.

• arkadaşlar enflasyonun uğramadığı tek yer meclis değil!! suriye li marketleri de çok ucuz oradan alışveriş yapabilirsiniz

• Bu ülkede kendi kendisinin avantasını kesecek herhangi bir meslek grubu var mı ki vekiller kessin?

• Ben bu konuda şöyle düşünüyorum. Saygıdeğer MV'leri eğer ek bir yemek ücreti almıyor ve dışarıda yedikleri yemekeri meclise fatura edemiyorsa, devlet, yemek ücreti yerine, meclis lokantasında indirimli yemek veriyor olabilir. Yani nasıl bir çalışana işyeri aylık 3000-5000 yemek ücreti yada Sodexo veriyorsa Meclis'te onun yerine indirimli yemek veriyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 22 Ağustos 2024; 22:28:17 >
  • Enflasyonun uğramadığı tek yerRıdvan Kevrekyoutube
    Meclis Lokantası isimli videomuz yayında iyi seyirler dileriz... OYUNCULAR Rıdvan Kevrek İzzettin Başoğul Arif Azık Dedocan Nasih Öner Serhat Uzun Halil Acar Şükrü Kevrek MÜZİK Numan Karaca https://www.youtube.com/channel/UCkOEsaHprPMWky3T5pxEWpg Rıdvan Kevrek isimli Youtube kanalımızda bir birinden güzel videolar sizleri bekliyor...
    https://www.youtube.com/watch?v=sIxMew7H66s&ab_channel=R%C4%B1dvanKevrek

kimse hatırlamamış, şu nadide cevheri tekrar paylaşayım... Enflasyonun uğramadığı tek yer 

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

bugün akp nin en büyük şansı karşında chp ve seçmeni olmasıdır. diğer partilerde chp den aşağı kalır değilde en büyük oy oranı onda diye belirttim.

• paran yoksa zaten milletvekili olamazsın.

• Konu başlığını görünce ilk aklıma gelen yer Meclis Lokantası olmuştu.

Yanılmamışım.

TÜİK yemek fiyatlarını kesin oradan alıyordur.

• Türkiye Büyük MİLLETVEKİLİ Meclisi önünde Ankaralı Turgut'un Vekilime Kaymak Lazım eserini son ses açacaksın Enflasyonun uğramadığı tek yer 

Siyasiler ülkede, tıpkı oyunlardaki God Modunda takılıyor. Ekonomik krizden etkilenmiyorlar.

Virüslerden de etkilenmiyorlar. Bakın mesela Maymun Çiçeği virüsü. Adamların pekte şeyindeymiş gibi değil Enflasyonun uğramadığı tek yer Önceki Corona virüsünde de aynısı olmuştu.

Böyle şeyler hep halkları ilgilendirir. Halklar etkilenir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.