Şimdi Ara

engelleyenleri bulma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • msn listemde kimler beni engelledi merak ediyorum bulmuk için ne yapmam gerekiyor

• msnini aç-araçlar-seçenekler-gizlilik
    orda izin verilenler ve izin verilmeyenler var bir kişinin üstüne tıkladığında sil çıkıyorsa bil ki seni engellemiştir
  • quote:

Orjinalden alıntı: HitEmUp

msnini aç-araçlar-seçenekler-gizlilik
    orda izin verilenler ve izin verilmeyenler var bir kişinin üstüne tıkladığında sil çıkıyorsa bil ki seni engellemiştir

hayır o sildiğini gösteriyo. engellememiş ama sildiyse bile üstüne geldiğinde sil yazısı çıkıo
  • boşverin engelliyen engellesin
  • maalesef böyle bir hizmet daha yok.
  • Uzun sure girmiyorsa bilki silmiştir. Başka açıklaması yok
  • msn gir engellediğini düşündüğün kinin üstüne sağ tıkla görünüm -- profil i tıkla

açılan yeni pencerede profil ayrıntılarını göster i tıkla açılan sayfada web görünümü ve messenger görünümü diye iki farklı resim var

eğer arkadasın seni msn de engellemişse sadece web görünümü olarak çıkar engellememişse messenger görünümüde cıkar hatta arkadasının msn de kullandığı görüntü resminı ve kişisel iletisinide görebilirsin

yardımcı olabildiysek ne mutlu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Instagram kullanarak kız bulma
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: adilosbebe

msn gir engellediğini düşündüğün kinin üstüne sağ tıkla görünüm -- profil i tıkla

açılan yeni pencerede profil ayrıntılarını göster i tıkla açılan sayfada web görünümü ve messenger görünümü diye iki farklı resim var

eğer arkadasın seni msn de engellemişse sadece web görünümü olarak çıkar engellememişse messenger görünümüde cıkar hatta arkadasının msn de kullandığı görüntü resminı ve kişisel iletisinide görebilirsin

Kaynak?

• quote:

Orjinalden alıntı: fuducuk

quote:

msn gir engellediğini düşündüğün kinin üstüne sağ tıkla görünüm -- profil i tıkla

Kaynak?

kaynak derken ????!!!

• Bilginin doğruluğunu ve çalışabilirliğine dair kaynak, yani bunu Microsoft mu yayınladı yoksa bir PC dergisinde filan mı çıktı?
  • Arkadaşlar bir şeyi belli bir süreden fazla yapınca onu olduğundan fazla görmeye başlıyor insan. Bu msn konusunda bir ara bende de oldu. Sahip olmaya çalıştığınız şeyin size sahip olmasına izin vermeyin.
    Bırakın engelleyen engellesin. Kimse kimseye muhtaç değildir. Biri sizi engelledi mi. Paşa gönlü bilir. Ne arayın ne de sorun. Çünkü o değer verilmeyi haketmiyor demektir. Bu genel anlamda doğru olmayabilir. Ama genele değil kendi hayatınıza bakmak durumundasınız.
    Engelleyen konusunda fazla bişey bilmiyorum ama örneğin pidgin, mercury messenger gibi programlarda sizi silenleri görebiliyorsunuz. Ama maalesef silemiyorsunuz. Bazı isimler var msn'imde siliyorum ama bir sonraki açışımda yine karşıma geliyor.
  • en iyi yöntem kişi listeni kaydet sonra yeni bi msn adresi al ona ekle hepsini ve kimler engellemiş gör
  • quote:

Bunu deneyen ve doğruluğunu onaylayan var mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: adizman

boşverin engelliyen engellesin

• quote:

Orjinalden alıntı: Incorrect.Name

quote:

Bunu deneyen ve doğruluğunu onaylayan var mı ?

Evet arkdaşım ben onaylıyorum Biridsinin engellediginden emindim ki baktım dogru çıktı ve kız msn'i diye ekleyenler cıkıyo onlarda ekleyip siliyolar bi kaç kerede oyle denedim dogru çıkıyo ,uzun zamandır girmeyen bi arkdaşım vardı bu yönemle baktım ki engellememiş şimdi sağlıgından şüphe ediyorum çokta uzaklarda haber alma imkanımda yok

• Msn Discovery diye bi oLay var seni engellediğini söylüyor ...... kişi sen engelledi altta seçenkeler var sil var iptal var böle bi olay çıkıyor
  • Msn discovery'nin seçeneklerinde biri sizi sildiğinde,engellediğinde uyarı çıkması seçeneği var

Düzeltme:Saçma olmuş cümle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OraLeTH -- 8 Ağustos 2008; 23:51:32 >
  • Aslında kimin sizi sildiğini gösteren site mevcut.3-4 sene önce mail adresini zaten kullanmam diye deneme yapmıştım,doğru düzgün birşeyler çıkmasını beklemiyordum fakat gerçekten beni silenleri göstermişti.o senelerden bu tarafa şifremi değiştirmediğim halde birşey olmadı.

http://www.blockstatus.com/msn/delete-checker Bu siteden başka bir siteye itibar edip bilgilerinizi girmeyin.Birkaçı dolandırmak için tasarlanmış.
    NOT:Ha ben illaki göreceğim ne olursa olsun derseniz deneyebilirsiniz.Fakat bütün sorumluluk deneyen kişiye aittir.
    Daha güvenli bir yol izleyin.Engelleyenleri görün ardından şifrenizi değiştirin.

• Discovery.
  • takmayın kafanıza ya engellediyse kendi kaybeder
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.