Şimdi Ara

Engelli belgesi hakkında.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
93
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zyprexa, Clonex, Norodol ve Largactil kullanıyorum. Galiba atipik psikoz hastasıyım. Hastane geçmişim çok.

Buradan %80 engellilik veriyorlar, doğru mu? Aynı zamanda diyabet ve hiperlipidemi de var. Buradan %28 veriyorlar. %8 de fıtıktan veriyorlar.

%90 ve üzeri engellilik elde edebiliyorum galiba. Bu da sınırsız engellilik ve arabalarda sıfır ÖTV demek.

2026'daki E-KPSS'ye de gireceğim. Engelli memuriyet iyi olabilir.

Edit: %40 ruh sinirden veriyorlarmış, %80 değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-35CE12FF2 -- 18 Ağustos 2024; 12:8:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Oturdum düşündüm taşındım ve bipolar veya psikoz olmadığıma karar verdim. Tanım antisosyal kişilik bozukluğu. İlaçlarla kısmen sakin oluyorum. Testosteron gibi dış etmenler saldırgan yanımı körüklüyor. Bu sebeple daha da iğne olmam. Buradan %30 engel oranı veriyorlarmış. %28 de diyabet ve hiperlipidemiden gelse, %8 de fıtıktan gelse %40'ı geçeceği için engelli mühendis olabilirim.😉

• Hocam yaş sigortalılık yıl süresi prim ve hangi kategori den emeklilik başvurusu yapacağın önemli faktör bunları araştır öğren öyle müracaat et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dobrasam kullanıcısına yanıt
    Hocam 9 Eylül'de 33 yaşım doluyor, 18 yıl da sigortam oluyor, 3135 gün de prim. 4680 gün prim gerekiyor, sigorta yılı doluyor zaten. Memurluğa da devam ederim.

• Malulen emekli ederlerse çalışamazsın engelli emeklilik içinde prim ve yıl yeterli değil gibi görünüyor iyice öğren yinede yanlış olmasın

İşte 4680 gün ve 18 yaşından itibaren 20 yıl gerekiyor. 38 yaşımda yaklaşık 5000 gün prim tamamlanmış oluyor zaten. Yine de emekli ederlerse memurluk yapamıyor muyum?

• Prim yeterli sadece yıl 20 yıl olması gerekir ancak malulen emekli olma o zaman çalışırsan emeklilik iptal olur maaş alamazsın onun yerine engelli emeklilik için başvur onun için bir yıl beklemen yeterli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EHLİYET SAĞLIK RAPORU HAKKINDA
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    %40 civarı engel için 4680 gün prim gerekiyor BağKur ile. 20 yıl da sigorta. 33 yaşım dolunca 3135 gün primim olacak. Dolması da 38 yaşımı buluyor. Malulen emekliliği asla düşünmem, gerek de yok.

• Belirttiğiniz sağlık sorunları ile ilgili süresiz raporunuz olsun eğer yıllık verildi ise rahatsızlığınız nedeni ile verilen ilaçları kullanıp kullanmadığınız kontrol ediliyor başvuru esnasında eczane den ilaçları alıp almadığınız bakılıp ona göre red veya onay veriliyor örnek veriyorum raporlu reçeteli ilaç almanız gerekiyor doktor yazmış ama eczane den alınmamış veya düzenli alınmamış bu gibi durumlarda olumsuz bakılıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.