Şimdi Ara

ENNER VALENCIA İLE PRENSİPTE ANLAŞILMIŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • A spor kaynaklı diye pek takmamıştım başta ama Enner'in Türkiye haklarını bulunduran menejer söylemiş. İşimize yarar mı bilmiyorum ama bu dönemde kim olursa artık kabul edecek gibiyiz. İnşallah direkt almamışlardır satın alma opsiyonlu kiralamışlardır.

• A spor hazirandan beri 30 tane adam söyledi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enner West Ham kariyerinin 177 gününü sakat geçirdi. Geçen yıl 52 maçın 25 tanesinde forma giyebildi eleman. Sakatlık dışında iyi futbolcu ancak bu eleman da tam anlamıyla santrafor değil, kanat forvet kadar forvet oynuyor işte.
  • Iste futbolcuyu bilmessen Enner adinda bir oyuncu Valencia ile anlamış sanırsın

• Bu adam santrafor değil. Yanına bir tane daha adam koymak lazım

• iyi transfer
  • Bu adamla 1 yıldan fazla sözleşme imzalanmaz.Umarım öyle bir hata yapmazlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Quaresma Galatasaray'la anlaştı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aspor = yalan
  • çöp bu çöp yerine burak emenike yi almaya kalktılar düşün ne kadar çöp olduğunu
  • manu da bir tane valencia vardı sağ kanat ferrari gibi adamdı bu o mu?
  • A Spor geçen sene Robben ile anlaştığımızı iddia ediyordu.

Taraflı yandaş ATV'ye ait iğrenç bir kanaldır kendileri. En son dikkate alacağım kanal.
  • Kimse kusura bakmasın Amrabat'tan üstün bir yanını göremedim videolarda, Amrabat'ı çok ucuza sattık en azından elimizde tutsaydık boşuna böyle adamların peşinden gitmezdik...

Ayrıca bu adam beklediğimiz bir forvet filan değil,
  • vizyon olarak bizim yönetim e fazla gelir .son günü bekleyip akhisardaki forvete 5m civarı para verip alırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lithium

manu da bir tane valencia vardı sağ kanat ferrari gibi adamdı bu o mu?

Hayır bu farklı adam. A spora bir kez daha güvenilmeyeceğini gördük. Rant sağlamak için yapılmış büyük ihtimal.

• Copa america da cok iyi oynadi.bizzat izledim

• West Ham' a 15 e gitmiş la zamanında
  • Aspor'a göre Rodallega imza atmak için İstanbulda, Delaney an meselesi, Johansen ve Cornelius her an açıklanabilir, Luiz Adriano ise İsviçre kampına katılıyordu. Kamp bitti hala katılacaklar. Geçen seneye kadar transfer haberlerinde fena gitmiyorlardı fakat bu sene iyice batırdılar. Yönetim taraftarları kandırdığı gibi bunları da kekliyor sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.