Şimdi Ara

Enpara kullananlar dikatli olsun (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
635
Cevap
19
Favori
87.754
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
365 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • enpara twitter'da sahte reklamlara bile çözüm bulmaktan aciz bir oluşum.
  • O nasıl bi limit arkadaş geçmiş olsun keşke sms kodlamasaydin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MrTyln

Dostum hatan büyük sms bilgilerini paylasmaman gerekiyo ama enparaninda hatası büyük . Sana destek olmak için en parayı aradım ve hesabımı kapattirdim forumdaki konunu da bildirdim belki bir nebze faydam dokunur . Bankaların bu tarz işlemde çok daha kolay bloke koyabiliyor olmaları lazim. İnsan bu elbette hata yapar . Hizmet üreten kişi hizmeti sattigi insanların ozelliklerine gore gelistirmeli kendini. Bu ülkede arayan kişiyi polis sanıp cop kutusuna altın bırakan yiginla insan var herkes super zeki olmak zorundada değil dolandiricilik gırla gidiyo zaten ülkede ona gore bir zahmet kendilerini geliştirip ekstra güvenlik adımları hazirlamalari gerekirdi ben hata yapabilirim banka benim hatamı da absorbe edebilmeli.

Küçükte olsa destek oldum hesabımi kapadim konunun bilgisini verdim not dusturdum donanım haberde konun olduğunu . Problemin halledilebilirse editle konunu tekrar enpara kullanirim halledilmezse memlekette banka çok.
    Tşk desteğin için inş paramızı geri alırız enpara çalışanları pek umut bırakmadı ama biz savaşmaya ve hakkımızı aramaya devam ediyoruz.

• Bugün dünya kadar girdi çıktılı hesabimi sebepsizce bloke koymuslar. Internet subesine dahi giremiyorum. Arayip hesabi kapattim dahada bunlarla isim olmaz cocuk gibi banka yonetiyolar.

• Riukeen kullanıcısına yanıt
    Dolandırıcılar limitleri artırıyor.
  • Hırsızı cezalandırmak yerine, bu adam niye sms kodladı diyorsunuz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bazı arkadaşlar müşteri hizmetleri numarası belli demiş ama bu zamanda numara kopyalamak da çocuk oyuncağı, yıllar önce konuşma programlarıyla arkadaşlarımı kendi numarasından arayıp pek bir dalga geçerdim, en güzeli göbek adınızı da bilseler hiç bir bilgi vermeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: khanstern

Bu kadar yuksek miktarin cikisini nasil onaylarlar aklim almiyor.
    En parada her şey çok basit adam benim limitimi artırmış avans hesabı eksiye düşürüp kredi kartına koymuş istese kredi çekerdi biz öderdik o derece sorgulayan denetleyen bir güvenlik protokolü yok.Bütün güvenlik bizmişiz biz de oruç kafa gaflet dalgınlık artık ne derseniz yalan olduk.

Şuan enpara çalışanları para geri gelmesin diye ellerinden geleni yapıyor parayı çeken tarafla daha iletişime bile geçmediler ve parayı çeken bankanın ismini istiyorum ben irtibata geçicem diyorum banada vermiyorlar.İnanılır gibi değil siz dedim dolandırıcılarınmı yanındasınız benim yanımdamısınız ?
  • Adamlar Elli defa söylüyor cep telefonunuza gelen şifreyi hiç kimseye söylemeyin diye.
  • Sahurdan sonra size olanların birebir aynısı rüyama girdi.Çok geçmiş olsun, inşallah hakkınızı alırsınız enparadan...

• geçmiş olsun aga inşallah çözersin bu durumu. ve insanların bilinçlenmesi açısından yararlı konu.
  • Kaç senedir enpara müşterisiyim, çok şükür dolandırıcılık gibi olaylar yaşamadım. Bankacılık işlemlerinde bu tarz işlemlere karşı dikkatli olmak gerek. Konu sahibine geçmiş olsun, umarım en yakın zamanda ücreti iade edilir.
  • Hocam günümüzde dosyalarda yazana bakarsak "10 kişiden 1i", yazmayan kısmıyla "10 kişiden 6sı" dolandırıcı.

İnsanların aklına bit yanıkları gelmek ZORUNDA. Kendini korumalısın. Enparanın güvensiz kısmı da burası, fiziksel bir şube yok. Diğer tarafta günümüz bankalarında bir sıkıntı yaşadığında telefonla gitmek yerine şubede böyle bir olay var diyebiliyorsun.

Gelelim olaya; herkes kandırılabilir. Bu ülkede profları kandırdılar 500bin tlnin üzerinde. Herkesin boşluğuna gelmiş olabilir ama herkes dolandırıcı. Ondan bahsediyorum.
  • Çok okudum böyle sorunları sanırım enpara'dan vazgeçeceğim. Önerisi olan arkadaş var mı yine ücretsiz kart olarak ?

edit : öneri aldıktan sonra direkt kapattıracağım hesabımı, yarın benimde başıma gelse belki o an kötü veya uykulu bir zamanıma denk gelse hop ben de güme gideceğim. bankanın bu konu hakkındaki tutumları ve o kodu aldıktan sonra isteyen her art niyetli insanın hesap üzerinde at koşturabilmesi hiç hoşuma gitmedi açıkçası. bir de şu bilgilerimizin güvenliği konusunda korkularım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agmerhamto -- 13 Mayıs 2019; 21:49:53 >
  • 7 yıldır enpara kullanıyorum, daha tek sorun yaşamadım. Hesap işlem limitlerimi düşük ayarladım, hesap hareketlerinde mesaj gelecek şekilde ayarladım vs.

Rehberimde kayıtlı olmayan veya kesin müşteri hizmetleri olduğunu bilmediğim telefonları açmıyorum. Kanser olsunlar bana ne.

Bir keresinde bir numaradan aradılar, TT müşteri hizmetleri diyor. Dedim bu numara niye daha önce hiç karşıma çıkmadı, dedi biz bilmem ne departmanıyız, sadece onunla ilgileniyoruz, dedim ispatla o zaman, bir sms gelecek dedi, tak tt'den doğrudan mesaj geldi. Ondan sonra dinlemeye başladım.

Devir çok kötü, herkes dolandırıcı olmuş (kendi akraban bile seni dolandırabiliyor). Biraz gözümüzü açmamız lazım. Bu konuda etrafımızdakileri de bilgilendirip, tuhaf durumlarda onların yanında telefonla konuşup gerekirse kendimizi uyandırtmamız gerek.

Konu sahibi arkadaşa da geçmiş olsun. Para kredi kartından çekildiyse işlemi geri alabilmeleri lazım. Niye böyle bir savunmaya geçmişler anlamadım. Bir ara bu enpara'nın sahibi finansbank hakkında şikayetvar sitesinde şikayet açtım, anında istediğimi yerine getirmişlerdi. Şikayet açmakla iyi etmişsin.

Bu iş bu hale banka satıldıktan sonra geldi gibi geliyor bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tmp341 -- 13 Mayıs 2019; 21:58:43 >

• geçmiş olsun ama işiniz zor gelen sms şifreyi kimseyle paylaşmamanız gerekiyor Banka çalışanları da dahil buna, harcama itirazı birimine başvurabilirsiniz ama sonuç alınabilir mi bilemiyorum eninde sonunda diyecekleri niye şifreni paylaştın olur.
  • aynısı benim başıma gelmişti 2-3 hafta önce. Enparadan arıyoruz diyip kartınız temassız özelliğe güncellenicek 100 tl de puanınız var kartınızda onu da yeni kartınıza aktarmamızı ister misiniz fln dedi. Tamam aktarın o zaman dedim. Telefonunuza bi şifre gelicek onu benimle paylaşmanızı rica ediyorum dedi. Ya malesef onu söyleyemem dedim. Çat diye kapattılar. Enpara cidden gözümde güvensizleşti. Pek bi artısı da kalmadı. Hem kredi kartımı hem de hesaplarımı iptal ettim kafa rahat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugrasahin58 -- 13 Mayıs 2019; 22:9:35 >
  • O kadar kamu spotu dönüyor televizyonda, ahh hocam.
    İnşallah paranızı geri alırsınız ne diyeyim

• Gönderilen mesajin görüntüsünü koyabilir misin
    Yarın birgün bizim de basimiza gelmemesi için dikkat edelim

Aynı şey benim başıma gelse kafayı yerdim Hem kendi hatam için hem de bir yardım bulamadığım için

İnşallah sorun bir an önce çözülür

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.