Şimdi Ara

Enpara mobil uygulamasına köpek besleme butonu koymuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uygulamaya getirilmesi gereken özelliklerle ilgili kaç kere çağrı açtım, tamam dediler iplemediler. şimdi bi baktım köpeklere mama bağışı diye bi kuruluşa tek tık ile para yollamak için kısayol butonu koymuşlar ana sayfaya.

herzaman diyoruz yönetici tayfası zeki değildir, bizden tek farkları kast sisteminde üst sınıfta dünyaya gelmiş olmaları.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• TV reklamlarında mor pantolon giymiş kadın evde kendi kocasını bebek beşiğine yatırıp uyutuyodu bebek gibi. yani aptallık derecesinde toksik feminizm unsuru barındıran bi TV reklamı yapmışlar. ki bu bir bankanın reklamı.

düşünün kimler yönetiyo bu bankayı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mama bağışları sokaklardaki başıboş köpeklere değil, barınak köpeklerine gidiyor.

Barınak yapmayı reddedip başıboş köpekleri sokaklara terk etmeyi tercih eden zihniyete ters bir olay yani.

• Gidip tarikat beslemediği sürece bir sorun göremiyorum. Daha büyük hayvanları besliyor çoğu banka.

• Senin açtığın konuyu görene kadar fark etmemiştim, konutu görmesem muhtemelen uzunca bir süre fark etmeyecektim. Aynen mama transferi diye bir buton koymuşlar alta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 1 Ekim 2024; 5:3:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.