Şimdi Ara

ENSLAVED Odyssey to the West (PS3 ANA KONU) - OYUN ÇIKTI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
3.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Oyun güzel olmuş. Aksiyon baya iyi birde platform falan var tam keyiflik bir oyun ama ilk çıktığı zaman alınmaz kısa süre içersinde fiyatı düşecek bir yapım diye düşünüyorum.

Yılın süpriz isimlerinden biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 17 Eylül 2010; 3:46:39 >
  • En çok bekledigim oyun demosu çıkmış haberim yok
  • Hala oynamayan var mı bu şahaseri?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SolidRock

Hala oynamayan var mı bu şahaseri?

Hocam o kadar övdünüz ki oyunu, indirdim demoyu şimdi oynayacağım. Bakalım dediğiniz kadar var mı
  • goty direk gotylik
  • Bu oyuna konu acmak bile zaman ve enerji kaybı olur...
  • Oyunun en iyi yani tartışmasız yüz ifadeleri ... Şu ana kadar gördüğüm en gerçekçi yüz ifadeleri bu oyunda ve tam yerlerinde kullanılmış, o konuda heavenly sword'da iyiydi. Enslaved de çok başarılı olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoSS_228

Oyunun en iyi yani tartışmasız yüz ifadeleri ... Şu ana kadar gördüğüm en gerçekçi yüz ifadeleri bu oyunda ve tam yerlerinde kullanılmış, o konuda heavenly sword'da iyiydi. Enslaved de çok başarılı olmuş

Heavenly Sword'un yapım videolarında yüz animasyonları için bir video vardı. Adamlarınsa kafasına yüzlerce kamera yerleştirip capture ediyorlardı. Hakikaten muhteşem.

4-5 kere oynadım aynı şeyleri sürekli. PSN'deki 2 trailer'ı izlemekten bi hâl oldum. Acil çıkmalı bu oyun.

*Ayrıca kız direkt Nariko yani lamı cimi yok. Başka hatun modellemekle uğraşmamışlar. Ölçüleri bile tutuyor

*Ve adamımızı David Hayter seslendirmiş sanırım. Sesini Snake'e çok benzettim bazı yerlerde

• quote:

Orijinalden alıntı: PlayStation3lack

Bu oyuna konu acmak bile zaman ve enerji kaybı olur...

bionic commando tarzı bir oyun. Şehirde robotları egale edeceğiz yine. Tarzan style bu sefer
  • Oyun güzel ama bu sene o kadar güzel oyunlar var ki. Goty olması çok zor.
  • Bu oyunun GOTY olması imkansiz, güzel oyun ama o kadar ileri gidebilecek kapasitesi yok ayrıca çok daha iyi yapımlar var.
  • Benim GOTY olacak diye bir iddiam yok, tahminimce 90 civarı notlar gelecek. Konsollarda bu tarz oyunlar her zaman görmüyoruz. Özellikle bu nesilde içi boş sabun köpüğünden FPS'ler canımı çok sıkıyor. Kesinlikle oynanası oyunlar listemde ve olumlu tepkiler alacak bir oyun olacak...
  • En fazla 70-75 puan alır sıkıcı geldi bana.
  • Oyun fena degil,platform ve aksiyon ogelerini begendim,derin bir hikayesi var gibi...
  • Oyunun demosu güzel. Renk paleti şehirdeki kısımlarda Uncharted gibi. Ama renk paletinde bir sorun var gibi. Gözüm hep bi takıldı bişeylere. Bunun dışında oynanabilirlik ve grafik değerlendirmesi çok iyi bence. Güzel bir oyun olacağının sinyalini veriyor. Birkaç hata elbette olucak ama bence bu hali demo için çok iyi. Kız ve Erkek karakterlerin çizimleri çok iyi olmuş. Bazı arkadaşların belirttiği gibi Bayan karakter çok ama çok iyi. Yüz efektleri ve etkileşimleri başarılı. Oyun bence çok güzel olucak. Bazı eksiklikler olacağı belli ama full oyunda bunları göreceğimizi zannetmiyorum. Savaş sistemi bence güzel. Farklı combo'lar yakışacaktır karakterimize. Bunun dışında hikayenin çok romantik ve iç gıcıklayıcı bir tarafı olacağını düşünüyorum.
    Sonuç olarak güzel bir oyun bizleri bekliyor.

• Sabah 7 sularında demoyu oynamış bulunuyorum.Demo fena değildi tatmin etti ancak oyun güzel olacak görünüşe göre.Demodan sonraki video güzeldi oyunun devamı iyi ilerliyo gibime geldi combolar falan combat sistemini çok beğendim bu tarz oyunlar çok gelmiyo nede olsa.
  • Oyunun kaliteli olacağını az çok tahmin ediyordum demoyu oynarken beklentileriminde üstünde bir oyun olduğunu fark ettim hemen.. Hani epic konusu, harika ve rahat oynanışını bırak, oyunun geçtiği evrene ve o atmosfere hayran olmamak elde değil!! Tek tahmin edemediğim şey, Heavenly Sword tarzında bir grafik bekliyordum ama Xbox 360'a da çıktığı için Unreal'in sınırlarını zorlamışlar belli oluyor. Yinede piyasadaki bir çok oyuna taş çıkarır, ışıklandırma ve kaplama kalitesi çok çok hoşuma gitti. Çıkış tarihini heyecanla ve sabırsızlıkla bekliyorum.

2011 yaklaştıkça güzel oyunlar gelmeye başlıyor, bizede bunların tadını doya doya çıkartmak kalır.
  • Oyunun puan ortalaması 81 küsürlerde, yeni bir IP için iyi puanlar ama ben şahsen 90'a yakın puanlar bekliyordum... Çıkışına da fazla kalmadı, çok kaliteli bir oyun geliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SolidRock

Oyunun puan ortalaması 81 küsürlerde, yeni bir IP için iyi puanlar ama ben şahsen 90'a yakın puanlar bekliyordum... Çıkışına da fazla kalmadı, çok kaliteli bir oyun geliyor...

Ben sana dedim abi 80 lerde sürünür diye 90 ve üzeri puanlar alması zor.
  • Hasta etme adamı sen 80'i geçemez dememişmiydin...

quote:

Ne varsa içiyorum abi

Tamam senin hatırına 80 puanı geçsin eyvallah diyecem ama final versiyonunda yukarıda yazdığım sorunlar devam ederse hit olması bile zor gözüküyor şurada çıkmasına 20 gün kalmış hep bereber göreceğiz.

Daha puanlar gelecek ve 83-84 civarına oturur puanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 2 Ekim 2010; 22:08:37 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.