Şimdi Ara

ENSLAVED Odyssey to the West (PS3 ANA KONU) - OYUN ÇIKTI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
3.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Unrel Engine oyuna yazık etmiş. Bu kadar grafik problemi varken üstelik te dev oyunların çıkış tarihinin ortasında ne yazık ki Ninja Theory'i yeni bir hüsran bekliyor sanki.

Keşke HS'de Santa Monica veya Sony'nin başka baba bir stüdyosundan biraz destek alıp daha iyi bir şeyler ortaya çıkarabilselerdi şimdi exclusive HS2 oynuyor olurduk.
  • arkadaslar oyun cıkmıs prensesstoredan 99 tlye aldım.bekleyenlere duyurulur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokayt

arkadaslar oyun cıkmıs prensesstoredan 99 tlye aldım.bekleyenlere duyurulur..

+ Malum yerlerede dusmus..
  • oynayanlardan yyorum bekliyorum. nasıl beğendinizmiz _?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

quote:

Coktan cukkaladim hemsom.
    5gb bisey. :) Yalniz dusme sirasini tarihlersek xbox dan cok sonralari geliyor. Buda guncel oyun zevkine ediyor. mesela hala Castle den bi haber yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

quote:

quote:

5gb bisey. :) Yalniz dusme sirasini tarihlersek xbox dan cok sonralari geliyor. Buda guncel oyun zevkine ediyor. mesela hala Castle den bi haber yok.

Xbox tan sonra dusmesinin sebebi oyun eline gecen adamlarda Bd okuyucu olmayabiliyor ellerinde. Sorun orda zaten. Castle 2-3 gune damlar gibi geliyor bakalim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Xbox tan sonra dusmesinin sebebi oyun eline gecen adamlarda Bd okuyucu olmayabiliyor ellerinde. Sorun orda zaten. Castle 2-3 gune damlar gibi geliyor bakalim.

BD roma ne gerek var hemsom./.
    PS3 e JB ile install edicek sonra FTP ile PS3 HDD den PC HDD ye atacak :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

BD roma ne gerek var hemsom./.
    PS3 e JB ile install edicek sonra FTP ile PS3 HDD den PC HDD ye atacak :)

Bak bu aklima gelmemisti.

• ss lerden oyunda bir serius-sam benzerı bıseyler olacağını dusunuyorum serıus-sam ılk bıtırdığım oyundur umarım onun gıbı olur
  • quote:

quote:

quote:

4.87 gb
  • Oyunun ilk satış rakamları açıklandı. Oyun ilk 4 gününde Xbox ve PS3'te toplam 82.000 adet satmış.

Beklentilerin epey altında olan bu satış Heavenly Sword ile 3 yıl önce darbe almış olan Ninja Theory'nin bu defa sonunu getirebilir.

Bir Nariko hayranı olarak özleyeceğim seni Ninja Theory.
  • Frame sorunu varmı acaba demodaki gibi, kalabalık olmayan alanlarda bile feci kasıyor oyun.
  • Tipik bir kötü uygulanmış bir unreal motoruna sahip oyun. Keşke PS3'e özel olarak ve Heavenly Sword'da olduğu gibi SCE Cambridge'den destek alarak adam gibi bir engine ile yapsaymış bu oyunu.

Heavenly Sword daha piyasada doğru dürüst PS3 konsolu yokken çıkmasına rağmen 1.5 milyon satmıştı. Bakalım bu seferki oyun 2 platfomun toplamında 500.000'e ulaşmayı başarabilecek mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okean

Tipik bir kötü uygulanmış bir unreal motoruna sahip oyun. Keşke PS3'e özel olarak ve Heavenly Sword'da olduğu gibi SCE Cambridge'den destek alarak adam gibi bir engine ile yapsaymış bu oyunu.

Heavenly Sword daha piyasada doğru dürüst PS3 konsolu yokken çıkmasına rağmen 1.5 milyon satmıştı. Bakalım bu seferki oyun 2 platfomun toplamında 500.000'e ulaşmayı başarabilecek mi.

Neymis.. Demekki her zaman multu cok satar, cok platform cok satis anlamina gelmiyormus.
    Firmalar bunu ogrenmis oldu..
    Yani kaliteli yapim satiyor isterse tek platforma ciksin. Yoksa dandik olduktan sonra nokia ya bile ciksa sonuc husran oluyor.
    O yuzden ben her daim iyi satisin Korsana ragmen iyi kaliteden gectigine inaniyorum. Yani yok oyle sen dandik yap korsana yenildim geyikleri.

BU oyuna gelirsek oyun kotu degil ancak sanki bitmeden piyasaya surulmus gibi.
    Cogu seyi sorunlu. Birde U enginenin yetersizlikleri eklenince iyice goze batar olmus sorunlar.

• Tabi burada Sony'nin de Ninja theory'nin bu makus talihinde payı olduğunu belirtmek lazım. Heavenly Sword'un beklenen ilgiyi görmemesi üzerine HS2 için Ninja Theory'le anlaşma yapmak istemediler oysa ki Naughty Dog, Santa Monica vs. bir sürü iç stüdyoları var. Onların vereceği destekle ve ilk oyundan aldığı derslerle Ninja Theory HS2'yi ilşkinden çok daha güzel bir oyun yapabilirdi çünkü adamlar hikaye anlatmayı biliyorlar!

Sony'de bu işi örneğin bir Bungie kadar iyi yapabilen bir oyun stüdyosu yok ne yazık ki, ne Santa Monica (bkz. God of War'ın olmayan senaryosu) ne de Naughty Dog (bkz. kötü adam dünyayı ele geçirmek ister, Nathan kızı kurtarır) bence hikayeye gerçekten akılda kalıcı karakterler katmayı Ninja theory kadar iyi beceremedi. Çıkışından 3 yıl sonra ve çok kısa bir oyun olmasına rağmen hala insanların kafasında Nariko varsa bence Sony'nin NT'nin bu başarısına sırt çevirmemesi gerekirdi.

Belki bir ihtimal kötü satışlar sonucu NT satışa çıkarsa Sony onları kendi iç stüdyoları arasına katabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: okean

Tabi burada Sony'nin de Ninja theory'nin bu makus talihinde payı olduğunu belirtmek lazım. Heavenly Sword'un beklenen ilgiyi görmemesi üzerine HS2 için Ninja Theory'le anlaşma yapmak istemediler oysa ki Naughty Dog, Santa Monica vs. bir sürü iç stüdyoları var. Onların vereceği destekle ve ilk oyundan aldığı derslerle Ninja Theory HS2'yi ilşkinden çok daha güzel bir oyun yapabilirdi çünkü adamlar hikaye anlatmayı biliyorlar!

Sony'de bu işi örneğin bir Bungie kadar iyi yapabilen bir oyun stüdyosu yok ne yazık ki, ne Santa Monica (bkz. God of War'ın olmayan senaryosu) ne de Naughty Dog (bkz. kötü adam dünyayı ele geçirmek ister, Nathan kızı kurtarır) bence hikayeye gerçekten akılda kalıcı karakterler katmayı Ninja theory kadar iyi beceremedi. Çıkışından 3 yıl sonra ve çok kısa bir oyun olmasına rağmen hala insanların kafasında Nariko varsa bence Sony'nin NT'nin bu başarısına sırt çevirmemesi gerekirdi.

Belki bir ihtimal kötü satışlar sonucu NT satışa çıkarsa Sony onları kendi iç stüdyoları arasına katabilir.

Hocam amarikan bebeleri akimini biliyorsun..
    Fazla dusunmem, ugrasmam, onume geleni vururum parada bende cogunlukta , o yuzden ben firmaya degil firma bana uysun kurali gecerli oldugu icin artik DERIN DERIN BIR KONU oyunlarda gormemiz pek mumkun degil artik. Cunki basit icerik ve seneryo esittir genel oynayici kitlesi (tabiki daha cok oyuncu kitlesi) anlamina geldigi icin bence senaryo SIGI ligi bu sebepli.

• Makinaların insanları köle etmesi ve iki kahramınızın buna karşı savaşında oyun kahramanlarından Trip'in Monkey'i esiri olarak kullanması büyük ironi. Oyunun ana temasının yemyeşil olmasını ise çözemedim. Madem dünya bu makinaların kontrolünde her yer niye yeşil, yoksa bunlar çevreci robotlar mı? Bir de anlamadığım diğer konu tamam makinasınız ama niye bir makina köpek tipinde olur ki? Robot dediğinin ışın silahı, plasma'sı ne bileyim teknolojik silahları olması gerekirken bu köpek resmen metal dişleri ile bizi ıssırmaya çalışıyor. Fütüristik ve kaotik bir mekanda geçen bir oyunda olmaması gereken öğeler diye düşünüyorum.

İlk duyduğumda oyunun çok iyi olacağını düşünürken oynadıktan sonra böyle bir durumla karşılaşmak açıkçası beni hayal kırıklığına uğrattı. İnsan bir senaryo yazıyorsa, bir evren oluşturuyorsa, temel mantık hatalarından olabildiğince arınmalı. Ninja Theory oyununu illaki başka oyunlara rakip yapabilmek için onu kopyalamak durumunda değil. Sırf bir oyunun renk paletini rakibinizin ki ile aynı yapmakla o oyun gibi olunamıyor maalesef...

Nerede Heavenly Sword, nerede bu oyun?...

Ekleme: Söylemeyi unutmuşum, bir de kızdırdığımız bir robot var, kızıp oraya buraya dalıyor. Kızan robot(!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 27 Ekim 2010; 16:32:49 >

• Valla sonu itibarı ile çok (ç)alıntı olmuş, ıhıhh beğenmedim. Almayı düşünen arkadaşlara da tavsiye etmiyorum... Benim için büyük hayal kırıklığı oldu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SolidRock

quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Demoyu değerlendirecek olursam oldukça farklı bir oyun olmuş tam sürümde değişik meceralar ve mekanlar göreceğimiz kesin. Grafikleri beğendim ama oyun akıcı değil FPS 25-30 arası gidip geliyor,baş karakterin tipini beğendim,kamera açıları ve combat sistemi de zayıf olmuş maalesef. İlerle, oraya buraya tırman, önüne çıkan robotları 2-3 hamlede öldür bir oyun olacak belli şu haliyle 75 puanlık macera oyunlardan bir farkı yok.

Abi sen bu aralar harbi ayık gezmiyorsun galiba? Ne içiyorsun vllahi çözemedim...

Optimizasyon sorunları var bu kesin, ama final build nedir beraber göreceğiz. Atmosferi, sunumu, hikayesi, kontrolleri ile kesinlikle çok kaliteli ve özgün bir oyun geliyor. Aha bak 75 dedin, ben 90'dan aşağı düşmez diyorum, bakalım bu oyunun gamecritics notları ne olacak. Geçen birisi Mafia 2 için şu oyun olmasa GOTY olur diyordu bizim 80-85 alır dediğimiz oyuna. İstiyorsan iddiaya da girebiliriz abicim, hodri meydan...

Evt Mehmet hoca metacritic notları hazır. Oyuncu ortalaması 7.8 Metacritic notu da 8.0 da kalmış, bu durumda ben dediğim rakama daha yaklaşmış oldum sen 90 dan aşağa düşmez demiştin çünkü keşke iddiaya girseymişim yav.

http://www.metacritic.com/game/playstation-3/enslaved-odyssey-to-the-west

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 27 Ekim 2010; 20:46:07 >

• Hacı sallama, ben 90 civarı alır demiştim. 5 aşağı, 5 yukarı... Gerçi puanları salla, güzelim oyunun içine etmişler. Bence o puanlarda bu oyuna fazla. Şahsi puanım 75-76 civarı. Bu Ninja Theory adam olmaz abicim, bak göreceksin DMC'nin de içine edecekler.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.