Şimdi Ara

ENSLAVED Odyssey to the West (PS3 ANA KONU) - OYUN ÇIKTI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
3.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sene sonu cikan oyundan Goty olmaz , goreceksiniz.
  • Akşam yorumumu yazarım siz solidrock ve Pinky'e bakmayın onlar biraz sallıyor , akşamı bekleyin
  • Ben beğendim oyunu,hikayesi merak uyandırıcı... Fakat ana karakteri sevmedim, tekken'den çıkmış gibi :)
  • uleyn oyun dünyasını öldürdünüz be yok yok bütün oyunlar çöp bu çöp halo çöp herşey çöp
  • quote:

Orijinalden alıntı: SolidRock

quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

Bu senenin Goty si GOW kimse umitlenmesin bosa.

Senein GOTY'si bence GT5 olacak, bu oyun GOTY olmaz ama 90'dan aşağıda gamecritics puanı olmaz diyorum...

gt5 GOTC olacak
  • Bana da öyle geliyor. Hakkı yenmez ve MS para yedirmezse kesin GT5 goty seçilir. Yoksa Halo Reach...
  • bu senenin GÖTY si belli halo rich$ bir günde 200 milyon dolar kazandırmış maykrosofto varmı ötesi
  • galo riç mi
  • bu forum patlar ben kaçar insanın içindeki oyun canavarını öldürürsünüz siz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Demoyu değerlendirecek olursam oldukça farklı bir oyun olmuş tam sürümde değişik meceralar ve mekanlar göreceğimiz kesin. Grafikleri beğendim ama oyun akıcı değil FPS 25-30 arası gidip geliyor,baş karakterin tipini beğendim,kamera açıları ve combat sistemi de zayıf olmuş maalesef. İlerle, oraya buraya tırman, önüne çıkan robotları 2-3 hamlede öldür bir oyun olacak belli şu haliyle 75 puanlık macera oyunlardan bir farkı yok.

Abi sen bu aralar harbi ayık gezmiyorsun galiba? Ne içiyorsun vllahi çözemedim...

Optimizasyon sorunları var bu kesin, ama final build nedir beraber göreceğiz. Atmosferi, sunumu, hikayesi, kontrolleri ile kesinlikle çok kaliteli ve özgün bir oyun geliyor. Aha bak 75 dedin, ben 90'dan aşağı düşmez diyorum, bakalım bu oyunun gamecritics notları ne olacak.

Ne varsa içiyorum abi

Tamam senin hatırına 80 puanı geçsin eyvallah diyecem ama final versiyonunda yukarıda yazdığım sorunlar devam ederse hit olması bile zor gözüküyor şurada çıkmasına 20 gün kalmış hep bereber göreceğiz.

• Eğlenceli bir oyun olmuş, ama kamera zaman zaman problem yaratacak gibi duruyor.
  • Ulan şu HD Capture aletim bi gelmediki sizlere 720p veya 1080i gameplay videosu koyayım konuya.

Oyunu indirdim ama gece oynamayı düşünüyorum.
  • bu oyunun 90 ve üzeri bir not ortalaması tutturması neredeyse imkansız. ha ms ex olsaydı o başka
  • demo fena değilde aşırı çizgisel ilerliyor.
    hiç bir alternatif yol izleme, araştırma şansı yok. hatta düşme şansın bile yok. nereye atlayacağın, nerden tırmanacağın tamamen gösteriliyor. bıraksan oyun kendi kendini oynayacak sanki.
    böyle olunca da o geminin üstündeki zamana karşı yarış zerre heyecan yaratmıyor.
    kontroller de biraz kütük gibi, bir uncharted akıcılığı yok hareketlerde.

bunlar dışında grafikler, framerate iyi. karakterler ve hikaye de ilginç duruyor.
  • Demo mükemmeldi oyunda öyle olur umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Ulan şu HD Capture aletim bi gelmediki sizlere 720p veya 1080i gameplay videosu koyayım konuya.

Oyunu indirdim ama gece oynamayı düşünüyorum.

Hocam ayıptır sorması resmindeki kız kim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr21

demo fena değilde aşırı çizgisel ilerliyor.
    hiç bir alternatif yol izleme, araştırma şansı yok. hatta düşme şansın bile yok. nereye atlayacağın, nerden tırmanacağın tamamen gösteriliyor. bıraksan oyun kendi kendini oynayacak sanki.
    böyle olunca da o geminin üstündeki zamana karşı yarış zerre heyecan yaratmıyor.
    kontroller de biraz kütük gibi, bir uncharted akıcılığı yok hareketlerde.

bunlar dışında grafikler, framerate iyi. karakterler ve hikaye de ilginç duruyor.

Çoğu oyunda aynı sorun var..uc de aynı duyguları hissettim bende...olağanüstü oyunlar ama aşırı çizgisel hissettiriyor çok zaman.....

Gel gelelim karakterler olsun,ilişkileri olsun (birbirlerine uyuz olup zamanla kanki veya daha samimi olacaklarımış..) dünyası olsun(müthiş görünüyor..),Grafikleri olsun(unreal motoru ile yapılsa her oyun daha ne olsun..) 9/10 ortalamalı bir oyun geliyor...demedi demeyin...Harika......

Gözden kaçıran arkadaşlar muhakkak indirin....Ben de geçen aylarda ogz de ön bakışını okumasam bakmayacaktım yüzüne bile..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancanax -- 17 Eylül 2010; 1:02:07 >

• Demo çok hoşuma gitti. Böyle oyunlara ihtiyacımız var. Oyunun sanat tasarımına hayran kaldım. Çok güzel olmuş. Ninja Theory muhteşem işlere imza atıyor. Heavenly Sword iyiydi. Devil May Cry 5 de çok iyi olacak. Adamlar sinematik aksiyonu çok iyi kotarıyorlar. Müzikler de dehşet olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertvontrier -- 17 Eylül 2010; 2:13:02 >
  • quote:

quote:

Senein GOTY'si bence GT5 olacak, bu oyun GOTY olmaz ama 90'dan aşağıda gamecritics puanı olmaz diyorum...
    red dead redemption alır forumda silinebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunalir

quote:

quote:

red dead redemption alır forumda silinebilir

Konu '' Bu sene hangi oyun Goty'' e döndü ama ben yinede cavabımı vereyim

GOW diye ümit ediyorum...

Ayrıca bu oyunun traileri filan hoşuma gitti bi demo yu indireyim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.