Şimdi Ara

ENSLAVED Odyssey to the West (PS3 ANA KONU) - OYUN ÇIKTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
3.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ENSLAVED Odyssey to the West (PS3 ANA KONU) - OYUN ÇIKTI

ENSLAVED

Odyssey to the West

Demosunu bugün oynamak nasip oldu, son yılların en büyük oyunlarından birisi bu olacak diye düşünüyorum...

YAYIMCI: Namco Bandai
    GELİŞTİREN: Ninja Theory
    TÜR: Action, Single Player
    ÇIKIŞ TARİHİ: US: 5 EKİM 2010, Avrupa: 8 EKİM 2010
    PEGI: RP
    PLATFORM: PlayStation 3, Xbox 360

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 17 Ekim 2010; 2:08:15 >

• Çok Güzel Olucak diye bekliyorum. Uzun zamandır adını çok duyduğumuz merakla beklenen bir oyun. Umarım bizi fazlasıyla tatmin eder.
  • Deneyelim bakalım UK PSN de mi mevcut şuan yoksa US de mi?
  • oyunda aksiyon fazla basit tutulmuş gibi geldi bana. sürekli x basıyorsun adam zaten geri kalnını kendisi hallediyor. ama diyologlar ve konunun ilerleyişi beğendim. oyundaki bayan karakterde heavenly sword ta hatunu hatırlatmıyor değil hani
  • En azından Nariko gibi zıplama özürlüsü karakterleri yok. Kızda çok taş.
  • havenly sword bu oyundan 3-4 gömlek üstündür.çöp olmuş bu oyun.hiç beğenmedim.ah nariko ah
  • Bu sefer demoda Xbox a yuklenecem. malum 3.42 yapamiyoruz..
    Live a geldi mi :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Demoyu değerlendirecek olursam oldukça farklı bir oyun olmuş tam sürümde değişik meceralar ve mekanlar göreceğimiz kesin. Grafikleri beğendim ama oyun akıcı değil FPS 25-30 arası gidip geliyor,baş karakterin tipini beğendim,kamera açıları ve combat sistemi de zayıf olmuş maalesef. İlerle, oraya buraya tırman, önüne çıkan robotları 2-3 hamlede öldür bir oyun olacak belli şu haliyle 75 puanlık macera oyunlardan bir farkı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 16 Eylül 2010; 11:21:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Demoyu değerlendirecek olursam oldukça farklı bir oyun olmuş tam sürümde değişik meceralar ve mekanlar göreceğimiz kesin. Grafikleri beğendim ama oyun akıcı değil FPS 25-30 arası gidip geliyor,baş karakterin tipini beğendim,kamera açıları ve combat sistemi de zayıf olmuş maalesef. İlerle, oraya buraya tırman, önüne çıkan robotları 2-3 hamlede öldür bir oyun olacak belli şu haliyle 75 puanlık macera oyunlardan bir farkı yok.

Hocam son sozu soylememissin ?
    Cd ye yazilir mi yazilmaz mi :)
  • O kadar da değil canım yazılır tabii.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

quote:

Demoyu değerlendirecek olursam oldukça farklı bir oyun olmuş tam sürümde değişik meceralar ve mekanlar göreceğimiz kesin. Grafikleri beğendim ama oyun akıcı değil FPS 25-30 arası gidip geliyor,baş karakterin tipini beğendim,kamera açıları ve combat sistemi de zayıf olmuş maalesef. İlerle, oraya buraya tırman, önüne çıkan robotları 2-3 hamlede öldür bir oyun olacak belli şu haliyle 75 puanlık macera oyunlardan bir farkı yok.

Hocam son sozu soylememissin ?
    Cd ye yazilir mi yazilmaz mi :)

quote:

O kadar da değil canım yazılır tabii.

• quote:

Abi sen bu aralar harbi ayık gezmiyorsun galiba? Ne içiyorsun vllahi çözemedim...

Optimizasyon sorunları var bu kesin, ama final build nedir beraber göreceğiz. Atmosferi, sunumu, hikayesi, kontrolleri ile kesinlikle çok kaliteli ve özgün bir oyun geliyor. Aha bak 75 dedin, ben 90'dan aşağı düşmez diyorum, bakalım bu oyunun gamecritics notları ne olacak. Geçen birisi Mafia 2 için şu oyun olmasa GOTY olur diyordu bizim 80-85 alır dediğimiz oyuna. İstiyorsan iddiaya da girebiliriz abicim, hodri meydan...

• Bu senenin Goty si GOW kimse umitlenmesin bosa.
  • Bu tarz oyunlara ihtiyacım vardı hemde deliler gibi. İyi oldu bu. Demosunu birazdan indiririm baya merak ettim. Haber için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

Bu senenin Goty si GOW kimse umitlenmesin bosa.

Senein GOTY'si bence GT5 olacak, bu oyun GOTY olmaz ama 90'dan aşağıda gamecritics puanı olmaz diyorum...
  • direk arşivlik oyun
  • bu oyun mu Goty olcak oyunda ciddi akıcılık problemi var, hem dandik grafik hem de sürekli kasıyo gibi, renkler güzel ama grafiklerin kötü oluşu + oyundaki kasmalar herşeyi bitirmiş, kontroller aynı Bionic Commando türünde, tek güzel olan oyundaki kız herhalde, bunun dışında ben bişey görmedim, bedava verseler oynamam, çok ciddiyim, abartmayın hiç...
  • uncarted 2 ye rakip grafik ve aksyon var :)
  • metacritic i 85 90 arası bişe olur ortam fantastik harika ama oynanış o kadar harika durmuyor ayrıca grafikleride idare eder...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mj 23 -- 16 Eylül 2010; 13:26:10 >
  • burdaki SS ler çok iyi duruyo nedense, ama oyuna bi girdim içimi baydı, hiç SS lerdeki gibi degil...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.