Lost Planet 2 gerçekten rezalet birinci oyunun aynısını yapsalardı bile daha iyiydi.
Vanquish'de Enslaved gibi hakkı yenmiş oyunlardan Gears Of War'dan eksiği yok oyunun ama tutmadı.
quote:
Orijinalden alıntı: 2K
Lost Planet 2 gerçekten rezalet birinci oyunun aynısını yapsalardı bile daha iyiydi.
Vanquish'de Enslaved gibi hakkı yenmiş oyunlardan Gears Of War'dan eksiği yok oyunun ama tutmadı.
Vaquish e bittim çok güzel, Enslaved i de dün 2 saat kadar oynadım Pc de oynama hissi veriyor desem yalan olmaz özellikle ilk açılıştaki uçak kanadında olduğumuz bölümlerde frame düşüşü inanılmaz, oyunda ciddi bir sıkıntı bu onun haricinde bir sorun yok, Enslaved ı yapan bir dallama tüm görselliğin içine etmiş ama ne olursa olsun arşivimde kalır bu oyun kurgusu ve atmosferi çok hoş.
Oyun Shopto'da 35 TLtakipli kargo ile alırsak 50 TL oluyor takipsiz kargo ile 42 TL oluyor. Gittigidiyordan falan 50 TL civarlarına kadar oyun alınabilir. Shoptoda oyun ucuz ama kargo parası işi bozuyor... Almak istiyordum bayadır spot fiyatları hakkında bilgisi olan var mı?
ZAVVI' de kargo dahil 34 TL felan
Oyunu geçen hafta bitirdim bende ve çok beğendim. Geçtiği mekanlar çok hoşuma gitti başarılı bir macera oyunu olmuş mutlaka oynayın.
Oyunu ben de şu an oynuyorum. Güzel sürükleyici bir oyun olmuş.
Zavvi'den 30 TL'ye aldım oyunu
Oyun hakikaten güzel. Özellikle mekan tasarımları üzerinde çok çalışılmış. Bu arada oyunun yanılmıyorsam 2 ve 3. bölümlerindeki Last of Us benzerliği dikkatimi çekti. Hem dış dğünya tasarımı olsun hem 2 kişinin yardımlaşması olsun. Belirtmekte fayda var ayrıca bu oyun Last of Us'dan daha önce çıkmış bir oyun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme