Şimdi Ara

enstantane hızı önemlimidir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 4-1/500 ens.hızı ile 1/2-1/2000 arasındaki fark nedir acaba?

• birisinde 4sn ile 1/500sn arasında diğerinde de 1/2 ile 1/2000 sn arasında çalışıyor demek.
    Ha enstantane ne falan dersen seni üst konuya alalım
  • ecoli19 enstantane nin ne oldugunu biliyorsun diye düşünürekten, sadece "önemli midir?" sorunu cevaplıyorum; evet önemlidir :) yani ne çekeceğinle alakalı olarak değişir tabi. zira f1 araçlarını çekiyorsan 1/8000 falan gerekir. sen biraz daha araştır konuları, yararlı bilgiler var; fotokritik.com da mesela. saygılar
  • bu enstantane olayını anladım da ben bi makina almak istiyorum nikon coolpix s510 enstantane hızı 4-1/500 .diğer makinalara göre biraz değişik gibi gözüktü gözüme.o yüzden bu konuyu açtım.şimdi yardım edebilirmisiniz?
  • Compact makine alıyorsunuz takılmayın bu kadar enstantane sürelerine
  • teknosada 300 ytl şu anda .siz önerirmisiniz?
  • Senin için bir önemi olacağını sanmıyorum. 1/500 alt sınır için biraz yavaş gibi ama dediğim gibi anladığım kadarı ile sana daha da hızlısı gerekmez.Zaten bir kompak makine de daha hızlı enstantane iyi sonuç verir mi şüphelerim var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşlemci Hızı Sınırlandırma
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecoli19

teknosada 300 ytl şu anda .siz önerirmisiniz?

Önermem. Canon'un A serileri dururken gidipte Nikon'un kompakt makinerinden almam.
  • TEŞEKKÜR EDERİM.
  • biraz kafam karıştı aslında.nikonu çok övenler var .kompakt olsun slr olsun iyidir diyolar.
  • Kompaktlarda ben de Canon öneririm bir Nikon kullanıcısı olarak
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecoli19

biraz kafam karıştı aslında.nikonu çok övenler var .kompakt olsun slr olsun iyidir diyolar.

Canonun kompaktlarında her türlü manual ayar var, fotoğrafları da Nikondan daha kaliteli.
    4 sn ile gece çekimi zorlanabilir, ideal olmasa da ama 1/2 sn ile şansın olmaz.
    Tabi ne çekmek istediğin önemli.
  • kompakt makina alacaksan ben de canon modelleri tavsiye ederim
  • canon A serisinden bir makineyi gönül rahatlığıyla alabilirsin Nikon DSLR de iyidir fuji kompaktlarada bak fuji f50fd-canon A720-A570-A590
  • teşekkür ederim .artık nikondan vazgeçtim.
  • al bir canon a570is
  • 15saniye ile 1/2000 ensatntane aralığında çalışan bir makine işini rahat görecektir üstü profesyonele girer vede gereksizdir.1/4000 - 1/8000 - 1/16000 perde hızında olan ve gece çekiminde 60-90 -120 saniye pozlayanlar bile var ama onlar seni aşar.
  • canon sx100 var bende 15-1\2500 estantane ve 2.8-8.0 diyafram varç...

linkteki videoları izleyin...

http://www.fotoatolye.tr.gg/Enstantane-ve-Diyafram_1.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loading -- 23 Ekim 2008; 7:41:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.