Şimdi Ara

Enteresan olaylar olaylar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar size basımdan gecen enteresan bisiler anlatcam
    1. Ayni mesafeye 2 ayri taksiye bindim 1.sinde taksiciye kisa mesafe abi sorun olurmu diye sordum adam bana ben oyle bisimi dedim diye çıkıştı 2.taksiciyede ayni sekilde sordum o ne dese begenirsin adam "neyse bindin artik yurusen daha kisa" gibi laflar etti ayrica sonradan farkettim 1.taksici 25 kurus 2.taksici 50 kurus eksik para ustu verdi.
    2. Ozel bi universitedeyken devlet uniye gecis icin 2 bolume basvurdum her 2 bolumden kabul geldi birine kaydoldum sonradan diger basvurdugum bolume gecis yapmak istedigimi soyledim dekanliktaki kadina kadin sanki ondan dunyayi istemisim tarzinda tepki vererek "oyle bisi imkansiz olanagi yok" falan diye gozleri acik saskinlik icinde sanki universiteye rektor olmak istiyorum demisim gibi soylendi
    3. Arkadaslar bilmiyorum bu olay sizinde dikkatinizi cekmistir belki herangi bi fast food restorana girdiginizde calisan kisi siz kasaya gelir gelmez belli araliklarla buyrun hosgeldiniz siparisinizi aliyim gibi laflari durmadan siraliyo ve sizde psikolojik olarak cabucak bisi soyleme tribine giriyosunuz sizede oluyomu acaba bilmiyorum calisan kisi bu ve benzeri seyler soyle devamli diye ozel egitiliyomu onuda bilmiyorum
    simdilik bu kadar yorumlari bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erm272 -- 1 Nisan 2016; 6:45:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben bunu niye okudum lan

• Buralarda bir laf vardir Joe

• Aynen hadi sipariş hadi hadi diye söylenen kasiyerler var başka müşteriyle ilgilen ben düşünecem diyorum bazen sırf gıcıklığına

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben senin alışverişini yaparım güzel kız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip durum
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.