EPDK indirim yapmıştı... İBB, ucuz doğalgaza dava açtı www.hurhaber.com EPDK indirim yapmıştı... İBB, ucuz doğalgaza dava açtı | Hür Haber https://www.hurhaber.com/epdk-indirim-yapmisti-%C2%A0ibb-ucuz-dogalgaza-dava-acti-446519.htmlİstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin doğal gaz dağıtımından sorumlu kuruluşu İGDAŞ; EPDK tarafından 1 Ocak 2023 tarihinde İstanbul’da yapılan yüzde 12 oranındaki doğal gaz indiriminin iptal edilmesi için dava açtı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin doğal gaz dağıtımından sorumlu kuruluşu İGDAŞ; EPDK tarafından 1 ocak 2023 tarihinde İstanbul'da yapılan yüzde 12 oranındaki doğal gaz indiriminin iptal edilmesi için dava açtı. NTV'nin haberine göre; Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun (EPDK) İstanbul'da doğalgaz fiyatlarında yüzde 12,13 oranında indirim kararını İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin doğalgaz dağıtımından sorumlu kuruluşu İGDAŞ yargıya taşıdı. EPDK İNDİRİME GİTMİŞTİ EPDK 2022 sonunda tüm bölgeler için sistem kullanım bedellerini belirlemiş, İGDAŞ'ın da sistem kullanım bedelinde yüzde 56,8 oranında indirime gitmişti. Bu karar sonucunda 1 Ocak 2023 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere İstanbul'da doğalgaz fiyatlarında yüzde 12,13 oranında indirim yapılmıştı. Bu 5,7 milyon abone üzerinden hesaplandığında 7,7 milyar liraya denk geliyordu. Şimdi mahkemenin vereceği karar bekleniyor. |
EPDK indirim yapmıştı... İBB, ucuz doğalgaza dava açtı
-
-
Olay ne tam anlamyadım.
Ama 1 Ocak 2023'te olan inidirime yıllar sonra 2024 Eylül Ayında İtiraz etmekte ki amaç nedir ?
Keşke seçim öncesi İstanbul'lu yüzde 12 ucuza doğalgaz kullanmasın diye itiraz etselerdi. Seçimi kazandıktan sonra indirimi iptal davası açmakta komedi...
-
elinin altında interneti olupta
okuma yazma bilen insanların,
kolay bir şekilde gerçek bilgiye ulaşabildiği
bu dönemde,
"indirimi devlet ana fiyattan değilde
dağıtıcı payında yapıyor, ibb bu yüzden dava
açıyor" açıklamasıno bulabileceğini
düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O değil de, diğer illerde doğalgaz dağıtımı tamamen özel sektörün elindeyken İGDAŞ neden özelleştirilmiyor?
-
bi kere de şaşırt be chp
-
Dilli elemanın hep söylediği şey neydi haberi ben 1 değil, 2 değil, 3 değil, 5 yerden birden okurumdu. Şimdi ne oldu, geldi mesaisine, oturdu ofis koltuğuna ve başladı bugün donanımhaberde hangi hükümet konularını övsem, hangi muhalefet konularını yersem diye. Hayatta alçalınabilecek en alt seviyelerden birisidir bu. Başkasına kulluk etmek, nemalanmak, yanlışı savunmak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kafam karıştı galiba murat kuruma basıcam
-
Şimdi benim anladığım Türkiye genelinde EPDK %12 indirim yapmış 1 Ocak 2023 yılında neredeyse 2 yıl olacak bu olay olalı.
Kimse itiraz etmemiş 2 yıl sonra İBB'nin yan kuruluşu olan İGDAŞ dava açıyor bu %12 indirimi iptal edin diye ? Ben doğru anldım dimi ?
Bu dava sonuçlarınrsa İBB'deki herkes bu kış yüzde 12 pahalı mı doğalgaz faturası ödeyecek diğer illere göre ? Ve bu dava kazanılıp yol olursa Tüm Türkiyede ki özel dağıtım firmalarıda dava açıp %12 indirimi geri çekilmesini isterse AKP için meydanlarda tam bir siyasi propaganda kozu olur.
Bunlar halkın cebine duşman bunlar sizin ucuza gaz kullanmanızı istemiyorlar diye tepe tepe kullanır iktidar.
-
Haber paylaşım sitesini bir dolaştım ve anladım. Belli ki onların da görevi bu.
Doğalgazda indirim yapılıyor ama muhalefet bunu istemiyor. Ne güzel bir başlık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
elinin altında interneti olupta
okuma yazma bilen insanların, kolay bir şekilde gerçek bilgiye ulaşabildiği bu dönemde, "indirimi devlet ana fiyattan değilde dağıtıcı payında yapıyor, ibb bu yüzden dava açıyor" açıklamasıno bulabileceğini düşünüyorum. |
Dilli elemanın hep söylediği şey neydi haberi ben 1 değil, 2 değil, 3 değil, 5 yerden birden okurumdu. Şimdi ne oldu, geldi mesaisine, oturdu ofis koltuğuna ve başladı bugün donanımhaberde hangi hükümet konularını övsem, hangi muhalefet konularını yersem diye. Hayatta alçalınabilecek en alt seviyelerden birisidir bu. Başkasına kulluk etmek, nemalanmak, yanlışı savunmak.
|
Benzer içerikler
- genç emeklilere tavsiyeler
- singapur pasaportu neden güçlü
- adnan menderes uçak fabrikasını kapattı
- fissler boykot mu
- tei çalışan yorumları
- türkiye"nin en büyük fabrikası
- 112. kanal aktif etme iphone
- iphone servis yok hatası
- devletin ücretsiz yazılım kursu
- e devlet plaka kayıp başvurusu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X