< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Epic Games'te toplamda 210 TL'lik iki oyun ücretsiz oldu (2. sayfa)
-
-
Bu ayın epic games konusunun geleneksel ''adamlar bedava oyun veriyor beğenmiyorsunuz'' cusu siz oldunuz tebrik ederim.
-
Ayni tur bir hesapta bende var küçüklere retro games mirasi olarak hazırlıyorum ;)quote:
Orijinalden alıntı: Kartal Göz
Oynamasak da ekledik. Belki bir gün torunlarım filan olursa hesabı miras bırakırım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fallout 3 crash verip atıyordu muhtemelen aynıdır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
fallout3 alınır oynanır geçmiş yad edilir
-
Yahu bu her ucuz/beleş şeye laf atanların çenelerini kapatmanın bir yolu yok mu??? Almıyorsanz almayın lan!!! Ne tatava yapıyonz??? Orijinale o paraları veremeyenler için önemli...
-
Fallout 3 boş beleş ? ok qenks.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 22 Ekim 2022; 14:38:46 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
350 senelik oyun olmasi dışında problem yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fallout 3'e boş beleş diyen organizmayı engel listeme aldım, nasıl ? :D
-
2008 best games yazınca en başta fallout 3 geliyor. burada ise boş beleş oyun diye yorumu yapılıyor.
-
epic games hediyesi görünce dayanamayıp kütüphaneye ekliyorum. Yıllardır oturup oyun oynamadım neredeyse... ama insan ziyan olur diye alıyor 😅
güzel pc toplayınca kütüphane hazır. madenciler bakalım ne kadar daha direnecek.
-
Artık tanıdık bir oyun verse bıraktı artık işleri sanırım bir aralarında kendime göre olanı bulamadım
-
Babamın zamanında sakladığı atari kasetleriyle hala oynuyorum.
Kendi adına konuş.Ben oynuyorum. Boş beleş diyorsan ekleme zorlayan mı var?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X