< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -YLCN -- 17 Nisan 2023; 11:50:47 > |
EPOS Sennheiser GSP 301 Oyun kulaklığı 682,52 TL
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ürün sepete eklenemiyor, alabilen var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni bir satıcı, mağazasında 100 liralık dandik bir Bluetooth mouse dışında birşey yok. Hatalı ürün ya da yanlışlık olabilir. Şuan kaldırılmış sanırım, alınmıyor.
Hatalı değil bir çok kişi aldı daha önce ve teslim aldı, yaklaşık 1 aydır bu fiyatlarda.
-
Farklı satıcılarda farklı sitelerde indirim olup birçok kişi almış olabilir, benim yorumum bu satıcı ve bu ürün hakkında. şuanda bu fiyatlarda alabileceğim bir yer varsa bilmek isterim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wanowa -- 8 Nisan 2023; 23:59:51 >
ben aldım ama orijinal ürün olup olmamasından şüpheleniyorum, hala sepete eklenebiliyor görünüyor bende, bu arada satıcı sanırım türkiyeden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flubert -- 9 Nisan 2023; 0:16:48 > -
Değil…
Benim yorumum da bu satıcı ve bu ürün hakkında. Stok gelip gidiyor yaklaşık 1 aydır, takip edin gelir yine.
Sarı sitede aratırsanız eline ulaşıp satanları da görebilirsiniz.
-
aynen hocam şimdi baktım sarı sitede birsürü amazondan alınma ürün diye bulunuyor, hiçbiri orijinal olduğunu belirtmemiş, ha orijinal olduğunu belirtmeye gerek var mı bilmiyorum gerçi. çok avantajlı görünmüyor siparişi iptal edeyim bari.
-
Evet, şimdi gördüm. Düşündüğüm kadar fırsat değilmiş bu ürün. Piyasada bolca birikmiş ve fiyatlar Amazon fiyatına yakın.
Marka tartışılmaz zaten ama alıp deneyimleyen, özellikle gamer arkadaşlardan biri varsa bizlere yorumda bulunursa sevinirim. Bloody'e 600 bayıldık sağ kulaklıktan rgb yüzünden sinyal sesi geliyor bilsem bunu alırdım
-
Stokta
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
fiyatı görünce dayanamayıp aldım, gsp 300 kulak pedlerini değiştirecektim komple kulaklık değişmiş oldu.
-
Stokta ürün bende bir adet aldım bakalım nasıl çıkıcak.
-
bitmiş, satıcı başkasıydı sanırım. Bu fiyata zor, xboxta bile kullanılabiliyormuş. Orjinal mi bu şekilde denenebilir.
-
ürünü bugün bende aldım. Orjinal değil mi bu anlamadım. Trusted-Goods diye bir satıcıdan aldım.
-
Büyük ihtimal yanlış fiyattı, aynı satıcı şu an 1500TL ye çıkardı fiyatı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam 10 gün önce bile bu fiyata satmış. hatta sarı sitede mart tarihli ilan var 700 TL. muhtemelen martta daha da uyguna sattı. Fiyat hatası yok gibi.
-
ses kartı çıkıyorsa 1500 lira normal ses kartı çıkmıyorsa fiyat fazla en fazla 600 lira ederi var.
-
Gelince görücez bakalım mayısta gelicek görünüyor.
Benzer içerikler
- kazanan akbanklı
- albaraka pratik finansman kart nakite çevirme
- shell 150 tl
- tod süper dolu paket
- maaşım qnb de
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X