Bildirim
Epson Mürekkepli Yazıcı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
- Eğer fotoğraf baskısı için satışı yapılan yazıcılar haricinde renkli bir yazıcıdan yazı baskısı alırsan 2-3 sene sonra sorun olmaz ama resim baskısı alırsan bir süre sonra baskı solmaya sararmaya baslayacaktır.
- Epson L382 fotoğraf kalitesi iyidir ama mürekkebi fotoğraf baskısı için uygun olmadığından dolayı bir süre sonra solmaya başlayacaktır.
- Fotoğrafcılar baskılarını daha cok fotoğraf baskısı için üretilen cihazlardan (L800-L805-L810-L850-L1800) aldıkları için mürekkepte solma olayı olmamaktadır. Dolayısıyla fotoğrafcılarla L382 den alınan baskı kaliteleri ilk etapta aynı olacak ama bir süre sonra farklılaşmalar başlayacaktır. -
Desteğiniz için teşekkürler
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
satilik l3050 500 tl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
- inkjet fotoğraf baskısında açıkta duran resimlerin solma riski taşıdığı bir gerçek fakat albüm yada çerçevede duran fotoğraflarda solma meselesi pek gerçekleşmeyecektir. L382 vb. 4 rebk modellerde kullanılan mürekkepten ötürü solma meselesinin daha sıklıkla gerçekleşeceği doğru fakat 6 renk foto yazıcıları olan (L800-L805-L810-L850-L1800) modellerde asla solma olmayacağı doğru değil bu 6 renk modeller mürekkepleri itibariyle daha yüksek solma direncine sahipler ancak açıkta durduklarında solam riski genede taşırlar kullanılan kağıdında solma meselesinde etken olduğunu unutmamalı ister 4 renk ister 6 renk yada canonun başka modelleri olsun farketmez baskıları albümde saklamak solmaya karşı kesin çözüm olacaktır.
- L382 foto baskısı anlamında ortalama kullanıcıyı memnun eder evde fotoğraf basma keyfini verir.fakat 6 renk L8XX serisi ayarında fotoğraf basamaz L8xx serisi hem daha düşük damlacık boyutu hem daha yüksek baskı çözünürlüğü hemde +2 renk (LM-LC) çok daha iyi sonuç verecektir ancak yanlış anlaşılmasın L382'de gayet güzel fotoğraf basar eşinize dostunuza kendi fotoğraflarını hediye ettiğinizde inanmıyorum bunu sen mi bastın dediklerini işiteceksiniz.
- fotoğrafçılaın kullandığı termal baskıdan daha iyi bile sonuç verir L8xx serisi ise minilab kadar kaliteli basar.
-
Detaylı açıklamanız ve desteğiniz için teşekkürler
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
2. el epson l565 yazıcı aldım kablosuz olarak kullanıyorum ama bir sorunum var
akşam pcyi ve yazıcıyı kapatıyorum sabah geri açınca yazıcı çevrim dışı oluyor tekrar yazıcının driverini kaldırıp yeniden kuruyorum nasıl yapmalıyım teşekkür ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X