Bildirim
Erasmus hakkında yardımcı olabilecekler
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
almanya muhtemelen hochschule'dir ve derslerin zor olacağını düşünüyorum, polonya rahat tüm dersleri en iyi notla verirsin. doğu avrupa iyidir alkol ucuz, kızlar güzel, partiler sağlam ama akademik birşeyler katsın dersen almanya tercih edebilirsin -
Dedigin gibi Almanya Hochschule var biri Trier' da digeri Mulheim' de. Polonya olarak da Krakow ve Pila var. Polonya daha cok yatiyor kafama ilk tercihim olacak gibi :) bir de bu hibe olayi herkese cikmiyormus sanirim. Bilgin var mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hibe okuluna bağlı önce dil sınavı olması lazım, hibe konusunu koordinatörünle konuşmanı tavsiye ederim. Ayrıca Krakow çok güzel ve turistik bir şehir. Ben Kasım ayında gitmiştim ve heryer turist doluydu. Bir sonraki dönem için ben de Krakow düşünüyorum sana da tavsiye ederim ama kırmızı şemsiyeli kızlardan uzak dur -
Ahahah dostum cok tesekkur ederim. Krakow university of technology ilk tercihim olacak. Neden adam mi yerler :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X