Şimdi Ara

Erasmus için şu okullardan hangileri mantıklı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    CTIS - Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri
    https://ctis.bilkent.edu.tr/tr/t_ctis_degisimProgrami.php

Kalbim finlandiyadan yana ama mantığımla düşünemedim henüz.

• azmış baya

• Sadece Csden 60 kişinin başvurduğunu görünce öğrenci erasmusundan direkt vazgeçtim, eğer şirket stajı bulursam o tarafı deneyecem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yltyy kullanıcısına yanıt

He okullar da bilkent’ten iyi değil.

2. Sınıf dersleri önemli. 3. Sınıf 1. Dönem gidilebilir. 3. Sınıf 2. Dönem de 1 dönemlik staj var. 1 sene okuldan uzak kalcam değmez gibi.

• Leopard76 kullanıcısına yanıt

İngilizce notu ve gpa önemli. İstediğime giderim muhtemelen de okullar leş değmez. Manitalarla takılcam diye de 1 dönemi çöp etmek istemiyorum. Erasmus stajı daha mantıklı gibi ama o da bize uymuıyor. 3. Sınıf 2. Dönem 4 ay staj yapıyoruz. Genelde 3 ay daha uzatıyorlar. O yüzden 2. Sınıf yazında erasmus stajı aramam lazım. Savunma sanayide stajyere bir şey yaptırmıyorlarmış zaten yararsız olduğunu söylediler.

• bune oğlum  benim kuzen 300klık özel ünide okudu italyaya gitti politecnico torinoda okuyor bu ülkeler ne

• Yaptiranlar var

• Kontrol10 K kullanıcısına yanıt

Hangisi

• Portekizde dil bariyeri yoksa sorabilirsiniz gibi. Finlandiya kış döneminde buz gibi olur. Erasmus diye gidip nuri bilge ceylan film karakterine dönüşmeye gerek yok. He eğer akademik kaygılarınız çok ön plandaysa erasmus öğrencileri için açtıkları dersleri araştırıp okulların takvimlerine bakmak lazım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.