Şimdi Ara

Erasmus'u yarıda bıraktım son dönemdeyken, nasıl mezun olacağım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. 2 senelik Dış Ticaret öğrencisiyim. son dönemde erasmus ile hollandaya gitmiştim ama olmadı yapamadım bıraktım döndüm.

türkiyedeki üniversitede ekle sil yaptırmamıştım sıfır kredili ders kaydı olarak kayıt yapılmıştı sanırım erasmus dolayısı ile.

sorum şu; ben nasıl mezun olacağım? bu dönem türkiyede almam gereken dersleri nasıl geçeceğim? not ortalamam 3.72 idi

yaz okulunda tüm dersler açılmıyor nasıl olacak varmı bir bilginiz. en kötü ihtimal seneye şubat ayında tekrar gidip sınıfa mı oturacağım yeni öğrencilerle?

varmıdır başka bir yoluı ?

• up
  • Ah be hocam Hollanda bırakılıp gelinir mi?Ders ekle yapmadığından bu seneki dersleri alman zor gibi.Yine de üniversitende ki öğrenci işlerine git.Bir şekilde kayıt yaparlar belki.Yine de vizelere giremeyeceğin için sadece finallere verip geçmen zor.Bir dönem uzamış gibi gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crywolf34

Ah be hocam Hollanda bırakılıp gelinir mi?Ders ekle yapmadığından bu seneki dersleri alman zor gibi.Yine de üniversitende ki öğrenci işlerine git.Bir şekilde kayıt yaparlar belki.Yine de vizelere giremeyeceğin için sadece finallere verip geçmen zor.Bir dönem uzamış gibi gözüküyor.

quote:

Orijinalden alıntı: crywolf34

Ah be hocam Hollanda bırakılıp gelinir mi?Ders ekle yapmadığından bu seneki dersleri alman zor gibi.Yine de üniversitende ki öğrenci işlerine git.Bir şekilde kayıt yaparlar belki.Yine de vizelere giremeyeceğin için sadece finallere verip geçmen zor.Bir dönem uzamış gibi gözüküyor.

Hollanda zor aga. tamam karı kız weed parti hepsini yaptık 2 ay yetti. okula gitmeyince dersleri geçemeyince monoton oluyor gerisi. hem para da gidiyor su gibi.

DGS hedefim de var. o 1 dönem = 1 sene kayıp olacak işte. Seneye Şubat'ta gidip sıralara oturup Haziran'da mezun olacağım. Haliyle 2015 DGS'ye girmiş olabileceğim.

Benim isteğim şu; yaz okulunda açılacak olanları verip, açılmayan dersleri de DGS'yi kazandıktan sonra şartlı kayıt martlı kayıt bi şekilde halletmek. varmı böyle çözüm seçenekleri

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.