Şimdi Ara

Erbakan'dan Erdoğan'a Popülizm Karşılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Erdoğan'ın: "amaçları kazanmak değil bize kaybettirnek" çıkışına Erbakan şöyle cevap verdi:

- Bizim şartlarımız belli. İktidar İsrail’le ticareti kessin, Malatya’da İsrail’i korumak için kurulan Kürecik üssünü kapatsın, emekli maaşlarını 20 bin liraya çıkarsın. Biz bugün İstanbul adayımızı çekmeye hazırız.

yani Erbakan diyo ki: "sen popülist misin? tamam, al sana popülizm, ben senden daha popülist İslamcılık yaparım"

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Erbakan'ın bu söylemi bile siyaseten zayıflık göstergesi aslında.

Yarın Erdoğan çıkıp tamam gel bu dediklerini yapacam dese ne diyecek ne cevap verecek ? Bu resmen benim adayım emaneten duruyor orada amacı Erdoğan'a seçim kaybettirmeye çalışmak demek bu.

Dediğim gibi Erdoğan kabul ediyom hadi dese Ne olacak edilen o büyük büyük laflar unutulacak ve AKP ak pak çok güzel bir parti mi olacak birden ? Birden tabanına Erdoğan'a oy verin mi diyecek yani !

• Furkan Bölükbaşı başta olmak üzere diğer trollerde Fatih Erbakan a saldırıya geçmiş. Demek ki 2028 seçimleri kendileri için büyük tehlike.

İstanbul başta olmak üzere bazı şehirler AKP için kritik oldu.

RTE şimdi keşke Arnavutköy ve Sultanbeyli yi yrp vermediği için kafasını duvarlara vuruyordur.

Babacan ve Davutoğlu nun yapamadığını Erbakan yapıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt
    1 tanesine bile tamam diyemez özellikle israille ticaret kısmına

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BalkanGöçmeniBirBey kullanıcısına yanıt
    quote:

Babacan ve Davutoğlu nun yapamadığını Erbakan yapıyor.

kısmen Meral Akşener'i de ekleyebiliriz. Akşener AKP+MHP ittifakından oy kopartabilmekte baya başarısız oldu denebilir.

• 01001101 kullanıcısına yanıt

Buralarda sanırım yazmıştım. AKP adaylığını(veya seçim konuşmaları) başlamadan önce AKP İstanbul cepte Ankara için uğraşması gerekir diye buna benzer laflar söylemiştim. İzmir i de alması da an meselesi diyordum ve Murat Kurum un gafları ve yrp nin yükselişi AKP kritik illerde kazanmasını zora soktu.

Gördüğüm kadarıyla akp trolleri yrp ye sarmaya başladı. Genel seçimlerde kk nın trolleri gibi "oyları bölmeyin" gibi laflar söylüyorlar.

Yine gördüğüm kadarıyla tarikatlar ansızın akp yi destekleyecek söylemler bulundu. Cubbeli ise fetva vererek burada ise dikkatimi çeken şey de yrp ve saadeti dışlamadı ya da dışlayamadı.

Dini değerler konusunda radikal olanlar ve akp ye oy verip durumdan memnun olmayan kişiler sığınacakları liman yrp oldu.

Zaten oturduğum yer kanal istanbul kıyısında ve önceden daireler "kanal istanbul manzaralı" diye satıyordu ve kentsel dönüşümden bizim evleri yapan müteahhit bizim evleri 500.000$(arada sırada kampanya yapıyordu ) dan satıyordu. İnanır mısın oturduğum yer chp ağırlıklı olup kentsel dönüşüm sonrası çok uluslu oldu. Bakkal bile arapça öğrenmeye merak saldı. Arada bir arapça alıştırma yaparken görüyorum. 

Zamanında Kanal İstanbul ile ilgili projelere bakmıştım. Bundan elde edilecek gelir sandığınızdan daha büyük.

Kanal istanbul projesinde çalışması sonucu oluşacak harfiyat kamyon trafiğini düşünmek bile istemiyorum. AKP eğer istanbul u kazanırsa 2.beton dönemi başlayacak. Kanal istanbul ile ilgili zaten ön çalışmalar yapılmış olup(2017 yıllarında) haziran ayı gibi ihalelere başlanır.

Pazartesi günü türkiye ekonomi rotası hangi yöne kayacağı belli olur.

• 01001101 kullanıcısına yanıt

Bakma sen ona aktrollerin içerisinde en akıllısı o. Daha da araştırırsan ne demek istediğimi anlarsın.

Herif kırıp dökmeden öyle bir sınır uçları ile oynuyor ki millete hakaret ettirip dava açıp para karşılığında ise davayı geri çekiyor. Duyduğum kadarı ile mahkemeler bile bundan bıkmış. Tahrik edici twitleri milletin karşısına çıkmasın diye bloklayın diye çağrılar yapıldı.

Sorsan şeriat hayranı ama yaşadığı yaşam seküler kesimin kıskandığı cinsten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.Abdülhamid ve Erdoğan
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ry4n kullanıcısına yanıt

özkan

bireyler ticaret yapıyor. sanki akp yapıyor.

kaliteli muhalefet lütfen 

• çok yanlış yaptı. aslında bu seçim kendi siyasi kariyeri için dönüm noktası.

önceden 6 lı masaya oturdu ve hdp ile ilişki kurulmasına göz yumdu. sonra rahatsız olup 6 lı masadan ayrılacağını söyledi ve chp trolleri saldırdı buna. sonra duruma razı oldu. sonra ise 6 lı masadan ayrıldı tek başına yürümeye karar vermişti ki önceden tehlike arz etmeyen şimdi ise rakip sayılabilecek düzeyde zafer partisi ortaya çıktı. şimdi ise iyi partinin en büyük rakibi zafer partisidir.

rakıcı şeriatçılardan yani. evet böyle işadamları da çok. bu işadamı olamamış ama zekice bi yöntemle cebini dolduruyo. şapka kaldırdım.

• Erbakan, 2028'de bunları iktidardan edecek. O yüzden topyekûn saldırıp, sindirmeye çalışıyorlar. Erbakan gücünün ve potansiyelinin farkında. 2028 Cumhurbaşkanlıpı seçiminde %10 dan aşağı oy almaz. AKP son demlerini yaşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 30 Mart 2024; 9:55:7 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Erbakan Türkiye gerçeklerini öne çıkartarak propaganda yapıyor ve iktidarı bununla sıkıştırıyor.Özellikle Erbakan malum kişiden gerekirse daha popülist olabileceğini gösteriyor.Kitlesine duymak istediklerini söylüyor.Özellikle malum partinin 20 yıldır yüklediği Osmanlıcılık,cihat,ümmet,hilafet ve din vaatlerini sonuna kadar kendisine karşı kullanarak propaganda yapıyor.Tabi bu da işlerine gelmiyor.Onlar alışmış alakasız alakasız çıkıp konuşan (lgbt hakları,demirtaş ve kavalaya özgürlük,demokratik anayasa vs),kendisini bile savunmayı beceremeyen,derdini anlatamayan muhalefete...

Ayrıca Türkiye'de siyaseti iki kutuplu hale getirmeye çalıştıklarını görüyoruz.Osmanlıcısıysan,ümmetçisen destekleyeceğin taraf malumlar algısı yaratılıyor.Tam tersiysen CHP'ye oy vermek zorundasın mantığını oturtmak istiyorlar.Tıpkı ABD'de ki Cumhuriyetçiler ve Demokratlar arasındaki bölünme gibi...Erbakan,Özdağ ve şimdi de bağımsız davranan Akşener bu iki kutuplu siyasi düzen için tehdit oluşturuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 30 Mart 2024; 10:50:16 >

• Burada belki tayyibi devirir diye erbakanı öven muhaliflerin dünyadan haberi yok. 140journos adnan belgeselinin içinde neden rok var hiç düşündünüz mü? Ensonhaber vs. akp medyası aylardır yrp’ye saldırıyor zaten. Yrp’nin komplocu ve anti-semitist ideolojisini yaratan harun çakma adıyla adnan’dır. Adnan o saçmalıkları geride bırakıp tam tersine mason olup yahudileri kanalına çıkardı ama o saçmalıklara inanan eski refah partili ve saadet partili taban ölmedi. Adnanın siyasette 3 adamı var 1i 99da villasına baskın yapıldığında içeride yakalanan refah partili bakan. Diğeri saadet partisinde temel karamollaoğlunu yıkmak üzereyken koronadan ölen asiltürk. Üçüncü de bu fatih erbakan. Adnan örgütünün iddianemesinde yüzlerce tanık tarafından fatihin ömrünün adnanın villasında geçtiği söyleniyor.

2019 yılında arkadaşlarla otururken yanımıza bir lavuk gelip muhabbet açtı konuyu nasıl olduysa yahudilerle ilgili komplo teorilerine getirdi ben anladım ne bok olduğunu adını soyadını sorup googlea baktım hapisten yeni çıkmış adnan aslanı olduğu ortaya çıktı. Kabul edip bizi de adnan örgütüne çağırdı, başımızdan zor savdık. 2021 yılında yrp yeni kurulmusken random bir otobüs durağında önüne gelen gençle başka konudan mevzu açıp övgüler yağdırıp beş dakika sonra o aslanla birebir aynı cümleleri kurarak konuyu yahudilere getiren bir dayı gördüm yrp’ye oy istiyordu.

Yani burada tayyibin oyunu böler diye heyecanla övdüğünüz şahıs reşit olmayan kızlara toplu tecavüz edip kayda alarak büyüyen sahte mehdi örgütünün liderinin salınması için iki sene önce açıklamalar yapmış bir şahıs tabanı da bu örgütün beyni sulanmış sempatizanları.

Aslinda gucunun yettigine yapiyor

ben butun aile bireylerine itina ile bir cok kez kufur ettim  

birsey yapamassa engelliyor

• Akp liler saldırdığına göre Erbakan doğru konuşmuş  

Muhalefette parti var yok ki oy verelim, mecbur akp ye oy veriyoz diyenlere YRP açık açık ben varım diyor. Ama samimi olmayan kitle bakalım YRP yi ne kadar destekleyecek.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.