Şimdi Ara

Erdoğan'ın sanıldığı kadar kotu biri olmadığı ihtimali?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Erdoğan kadar çark eden, sözünü tutmayan, vaadettiğini yapmayan;

kankanız olsa gönül koyardınız

eşiniz olsa boşardınız

ana babanız olsa küserdiniz

kardeşiniz olsa suratını görmek istemezdiniz

ceo nuz olsa kapı önüne koyardınız

sıradan arkadaşınız olsa selam vermezdiniz

bu yüzden ak partililerin hemen hepsi çok büyük bir çelişki ve yalan içinde yaşayıp duruyorlar

Bu kadar boş bir yorum görmedim. Anlatılan masallara çabuk inanan bu halk olduktan sonra daha çok çekeriz. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama ne bilek gücünle ne de normal bir meslekle bu ülkede ev sahibi olamaz, dilediğin arabaya bilemezsin artık. Bunları geçtim, adamakıllı beslenmezsin bile. Ancak iphone alır, bir ekranın ardından memleketi güllük gülistanlık görmeye zorlarsın kendini. Daha ne kadar geri gidilir ben bilmiyorum, bazıları teknolojinin gelişimini ve değişen dünyayı mevcut iktidara yoruyor o da en komiği.

• Erdoğan'ın sanıldığı kadar kotu biri olmadığı ihtimali?BİTCOİN KRALIyoutube
    SEÇİM 9 NISAN 2023 TE YAPILACAK
    https://www.youtube.com/watch?v=Nt54qdIzzAo
  • Zatı Muhterem kullanıcısına yanıt

adaletli olmayan bir insan iyi olabilir mi

• Erdoğan kadar çark eden, sözünü tutmayan, vaadettiğini yapmayan;

kankanız olsa gönül koyardınız

eşiniz olsa boşardınız

ana babanız olsa küserdiniz

kardeşiniz olsa suratını görmek istemezdiniz

ceo nuz olsa kapı önüne koyardınız

sıradan arkadaşınız olsa selam vermezdiniz

bu yüzden ak partililerin hemen hepsi çok büyük bir çelişki ve yalan içinde yaşayıp duruyorlar

• Erdoğan ın bu seçimi kazanması gerek yoksa ülke 20 yıl geriye gider diğerlerine kalırsa

Rusyayla da dostuz zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-38EAF14ED -- 17 Ocak 2023; 16:10:13 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Zatı Muhterem kullanıcısına yanıt

Gelecekte lanet ve nefretle anılacağından heeeeeç şüphen olmasın

• kim dedi ki kötü olduğunu..düşmanların uydurmalarına mı inanıyorsunuz yani

hani zekiydiniz siz

türkiyeli iseniz erdoğan ı seversiniz düşmansanız sevmezsiniz olay burada

türkiye nin şahlanması işlerine gelmez

büyük yazalım

ERDOĞAN IN SÖZ VERİP YAPMADIĞI TEK BİR İŞ SÖYLEYİNİZ

YOK

chp nin söz verip yaptığı tek bir iş söyleyin

yok

bitti dağılın
    türkiye süper güç oluyor amerikan uşakları ceplerine vermişler üç beş dolar ülkesinin kuyusunu kazıyor

bir yanlış karar bu ülkeye yüzlerce trilyon dolara mal olur uyanık olun

neyse ki millet uyanık....

erdoğan birini şutladıysa vardır bir bildiği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 17 Ocak 2023; 17:9:21 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ümmetçilik yoluna sapmasa iyiydi Tr coğrafyası ümmetçilik kaldırmaz. Biz çalıştık kazandık aldı surilere döktü. Yok öyle yağma.

• pspsexer kullanıcısına yanıt

erdoğan kalmasını çok istedi, babacan kendisi terketti.

• dekareme kullanıcısına yanıt

Babacana Makam bile teklift etti babacan kabul etmedi.

• Aynen fakat bunu bile bilmeyenler önüne gelen her konuda goygoy ediyorlar çünkü klavyesi olan yazıp çiziyor anasını satayım

• pspsexer kullanıcısına yanıt

Ali Babacan'ın katıldığı bir podcast yayınında Baykar hakkında söylediği olumlu sözlerin hepsini kesen iktidar yanlısı medya, Ali Babacan'ın cümlelerinden 2 tanesini cımbızlayıp, içinde bulunduğu bağlamdan çıkarıp, sanki Babacan BAYKAR'a karşı çıkmış gibi haber yaptı.

Erdoğan'ın sanıldığı kadar kotu biri olmadığı ihtimali?Babacan Diyor Kiyoutube
    Baykar, savunma sanayi üreten, İHA, SİHA, Kızılelma ve Bayraktar ürünleri ile tanınan bir şirket. Ali Babacan'ın katıldığı bir podcast yayınında Baykar hakkında söylediği olumlu sözlerin hepsini kesen iktidar yanlısı medya, Ali Babacan'ın cümlelerinden 2 tanesini cımbızlayıp, içinde bulunduğu bağlamdan çıkarıp, sanki Babacan BAYKAR'a karşı çıkmış gibi haber yaptı. Bu videoda hem Ali Babacan'ın podcastteki sözlerini, hem de sonrasında İlker Karagöz ile Çalar Saat programında yaptığı yorumları paylaşıyoruz. İşin aslını ortaya çıkarıyoruz. 0:00 Çalar Saat 6:33 Podcast DEVA Partisi genel başkanı Ali Babacan'ın röportaj, mülakat ve söylemlerinden haberdar olmak için kanalımıza abone olun ve bizi sosyal medyada takip edin. www.twitter.com/BabacanDiyorKi www.instagram.com/BabacanDiyorKi www.tiktok.com/@babacandiyorki
    https://www.youtube.com/watch?v=FoDxiHLhhcY
  • sanıldığından daha mı kötü diyorsun

• !Esas Duruş!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeryImportantPerson16 -- 17 Ocak 2023; 20:53:47 >
  • Muhalefet hain bence

• Reis iyi ama çevresi kötü azizim mod: On
    XD

• Oğlu vefat eden bir anneyi seçim meydanında yuhalatan

Kılıçdaroğlu biliyorsunuz alevi diyerek yine yuhalatan

IŞID denen cani örgüte veya El Nusra destek olan

Milyonlarca gencin bugunünü yarınını çalan

bir adam dünya iyisi olsa ne olur. Yargılansın isterim

• Bu kadar boş bir yorum görmedim. Anlatılan masallara çabuk inanan bu halk olduktan sonra daha çok çekeriz. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama ne bilek gücünle ne de normal bir meslekle bu ülkede ev sahibi olamaz, dilediğin arabaya bilemezsin artık. Bunları geçtim, adamakıllı beslenmezsin bile. Ancak iphone alır, bir ekranın ardından memleketi güllük gülistanlık görmeye zorlarsın kendini. Daha ne kadar geri gidilir ben bilmiyorum, bazıları teknolojinin gelişimini ve değişen dünyayı mevcut iktidara yoruyor o da en komiği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akbey617 -- 17 Ocak 2023; 22:20:17 >
  • Erdoğanın iyi veya kötü olması cumhurbaşkanı olmasına bağlı. Cumhurbaşkanı ise kötüdür, değilse çok iyi melek gibi adamdır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.