Şimdi Ara

ERG Valfı sıkıntısı :(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 2005 model 1.3 CTDI opel astra kullanıcısıyım.Araç tam 190.000 kmde.
    Araçta 2 haftadan beri check engine ışığı yanmaya başladı.Aracı servise götürüp bilgisayara bağlattım.Bana EGR VALFI nın şıkıntığını söylediler.
    EGR Valfı temizleniyor mu yoksa yeniden mi almak gerekiyor.Sizce ne yapmalıyım?

Birde bana Egr valfı temizleyicisi diye birşey var dediler yakıta katılıyomuş 50 tl ye aldım ama ışık birkaç gün söndü geri yandı.

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

ERG Valfı sıkıntısı :(

• Selamün aleyküm kardeşim Yaşamakta olduğun sıkıntı opellerde kronik bir hastalıktır. EGR valve Hava pompası motoru demektir
    Enjeksoyana hava basan pompa Bu aletin tamiri yoktur Değişmesi şarttır. amatörlere aracını emanet etmemeni tavsiye ederim. Servisine götürmelisin.
    Saygılar
  • Egr nin tamiri olmaz ancak içini boşaltabilirsin boşaltıran yakıtın artabilir..En iyi bir Euro 4 egr alıp taktırmak..Her egzoscu yapabilir servise kucak dolusu para verme bu iş için
  • egr temizlenir sorunun çözülür ama kesin çözüm değildir. ya egr yi iptal edeceksin ya da çıkmacılardan egr alacaksın servise para dökmeye gerek yok
  • Arkadaşlar selamlar. Acil olarak bilgili arkadaşların yardımına ihtiyacım var :( 2001 astra G 1,4 kullanıyorum. Geçenlerde birden bire aracım çalıştırdığımda 2-3 saniye sonra stop etti. tekrarladı, cihaza bağlayınca egr arızası verdi, yetkili servise gittim aynı şeyi söyledi. bu arada sorun ilerlledi ve artık yolda giderken kerktirmeye de başladı özellikle arabayı viteste kompresöre bırakınca. Servis de böyle dediği için egr yi değiştirdim, fakat hiçbirşey değişmedi. Boğaz kelebeğini söküp temizledim, hatta başka bir çıkmayla denedim, sorun aynı. Bu gidişle araba deneme tahtasına dönecek ve benim maddiyatım buna dayanmayacak. Lütfen tecrübeli arkadaşlar yardım edebilirse çok sevinirim. Teşekkürler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tesisatta gaz kaçağı var !!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.