Şimdi Ara

ERGİN BAL (1 kg bal çekilişi,KATILIM SONA ERMİŞTİR.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
2.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 20.10.2007 tarihinde yapacağımız çekilişte üyelerimizden 1 kişiye "1 Kg Bal " kazanma şansı!!!
    Not:Çekilişe katılmak için sadece üye olmanız yeterlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xalpx -- 20 Ekim 2007; 17:04:12 >

• quote:

Orjinalden alıntı: xalpx

20.10.2007 tarihinde yapacağımız çekilişte üyelerimizden 1 kişiye "1 Kg Bal " kazanma şansı!!!

güzel promosyon. nerenin balı.

• quote:

Orijinalden alıntı: anti-microsoft

quote:

20.10.2007 tarihinde yapacağımız çekilişte üyelerimizden 1 kişiye "1 Kg Bal " kazanma şansı!!!

güzel promosyon. nerenin balı.
    Sadece bi kişiye mi veriyorsunuz. Niye bal mı yok..

• quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay

Sadece bi kişiye mi veriyorsunuz. Niye bal mı yok..

Alıntıları Göster
    kargo masrafı kime ait
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..::KaRTaL::..

kargo masrafı kime ait

Alıntıları Göster
    Ege balsa olur diğerleriyse olmaz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy83

Ege balsa olur diğerleriyse olmaz :D

Alıntıları Göster
    bal kestane balıdır. zonguldakta üretim yapılmaktadır.. 1 kişiye vermeye gelince Milli piyango idaresi 40 ytl üzerindeki hediyelerde izin istemektedir. bizim hediyemiz 30 ytl olduğu için izin gerekmiyor haliyle.. ve son olarak kargo bize aittir. daha fazla bilgi için sizleri web sitemize bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xalpx -- 31 Ağustos 2007; 15:28:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xalpx

bal kestane balıdır. zonguldakta üretim yapılmaktadır.. 1 kişiye vermeye gelince Milli piyango idaresi 40 ytl üzerindeki hediyelerde izin istemektedir. bizim hediyemiz 30 ytl olduğu için izin gerekmiyor haliyle.. ve son olarak kargo bize aittir. daha fazla bilgi için sizleri web sitemize bekliyoruz.

Alıntıları Göster
    quote:

bal kestane balıdır. zonguldakta üretim yapılmaktadır.. 1 kişiye vermeye gelince Milli piyango idaresi 40 ytl üzerindeki çekilişlerde izin istemektedir. bizim hediyemiz 30 ytl olduğu için izin gerekmiyor haliyle.. ve son olarak kargo bize aittir. daha fazla bilgi için sizleri web sitemize bekliyoruz.

1kg. bal 30 ytlmi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

quote:

bal kestane balıdır. zonguldakta üretim yapılmaktadır.. 1 kişiye vermeye gelince Milli piyango idaresi 40 ytl üzerindeki çekilişlerde izin istemektedir. bizim hediyemiz 30 ytl olduğu için izin gerekmiyor haliyle.. ve son olarak kargo bize aittir. daha fazla bilgi için sizleri web sitemize bekliyoruz.

1kg. bal 30 ytlmi

Alıntıları Göster
    evet

• quote:

evet

Alıntıları Göster
    çok pahalı değilmi 30 ytl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

quote:

1kg. bal 30 ytlmi

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: NuTeRX

quote:

1kg. bal 30 ytlmi

pahalı mı geldi bu sana ?? sen VAN balı al bakalım KG 100 YTL den aşağı alabiliyormusun

• quote:

Orijinalden alıntı: ArtiEksi

quote:

Orjinalden alıntı: NuTeRX

quote:

1kg. bal 30 ytlmi

pahalı mı geldi bu sana ?? sen VAN balı al bakalım KG 100 YTL den aşağı alabiliyormusun

Alıntıları Göster
    Arkadaşım kesrane balı okadar pahalı bir bal değildir. En baba geven balını bile tenekesini 150 ytl ye alıyoruz. 1 tnk. bal 26,5 kg oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: crazy83

Arkadaşım kesrane balı okadar pahalı bir bal değildir. En baba geven balını bile tenekesini 150 ytl ye alıyoruz. 1 tnk. bal 26,5 kg oluyor.

Alıntıları Göster
    istanbulda nerden hakiki bal bulabiliriz daha önce başlık açmıştım ama istediğim cevabı bulamamıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlleinMann

istanbulda nerden hakiki bal bulabiliriz daha önce başlık açmıştım ama istediğim cevabı bulamamıştım

Alıntıları Göster
    anzer balı ise rekor kırar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhansx1

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ayhansx1

anzer balını satıyorum diyen yalan söyler

Ayrıca en güzel bal bence çiçek balıdır diğerleri pek yiyimli olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: KüçükPrens

quote:

Orjinalden alıntı: ayhansx1

anzer balını satıyorum diyen yalan söyler

Ayrıca en güzel bal bence çiçek balıdır diğerleri pek yiyimli olmuyor.

Alıntıları Göster
    kestane balının 30 ytl olması pahalı değil aksine ucuzdur biz piyasaya göre biraz daha ucuz satmaktayız.
    coder85 kestane balımızın kalitesiyle alakalı hiçbir şüphen olmasın. sen sipariş ver alınca balı ye beğenmezsen ve geçerli bir nedenin olursa geri gönder buna açığız.. çekilişe de katılın belki size çıkar belli mi olur o zaman kaliteyi tadarsınız

• quote:

kestane balının 30 ytl olması pahalı değil aksine ucuzdur biz piyasaya göre biraz daha ucuz satmaktayız.
    coder85 kestane balımızın kalitesiyle alakalı hiçbir şüphen olmasın. sen sipariş ver alınca balı ye beğenmezsen ve geçerli bir nedenin olursa geri gönder buna açığız.. çekilişe de katılın belki size çıkar belli mi olur o zaman kaliteyi tadarsınız

Alıntıları Göster
    abi bu hediye bal bana çıkmalı yaw

daha dün bi yerden tadımlık bal geldi hep katır kutur şeker yedim sandım, şekerlenmişti.Birden dank etti bu sırada forumda da ne satsam gibi bi başlık vardı, dedim ki bal üreten yakınlarla temasa geçip internetten bal satsak acaba ne kadar para kazanırız diye.

lafın kısası bana da hediye bal gönderin yaw ya da satış elemanı arıyo musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: emrah2008

abi bu hediye bal bana çıkmalı yaw

daha dün bi yerden tadımlık bal geldi hep katır kutur şeker yedim sandım, şekerlenmişti.Birden dank etti bu sırada forumda da ne satsam gibi bi başlık vardı, dedim ki bal üreten yakınlarla temasa geçip internetten bal satsak acaba ne kadar para kazanırız diye.

lafın kısası bana da hediye bal gönderin yaw ya da satış elemanı arıyo musunuz?

Alıntıları Göster
    hediye değil de siz sipariş verin :)

• quote:

hediye değil de siz sipariş verin :)

Alıntıları Göster
    Ramazan yaklaşıyor... yok mu bal alan ya da çekilişe katılan
  • quote:

Ramazan yaklaşıyor... yok mu bal alan ya da çekilişe katılan

Alıntıları Göster
    yap bişiler alalım

• quote:

Orijinalden alıntı: AlleinMann

yap bişiler alalım

Alıntıları Göster
    Arkadaslar Kestane balı harıka olur. Nerden Biliyosun diyosanız bende zonguldaklıyım aldık daha önce fakat bu arkadastan degıl. Denemelık 1 kavanoz yollarsa Yorumumuzu yazarız :D Ayrıca Site fazla bal yemiş heralde. tutulmus :D
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.