Şimdi Ara

Erkek parfüm!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kendime yaz için daha doğrusu kıbrısa gidiyorum ordada havalar sıcak hep yaz gibi yani parfüm almak istiyorum duty free de kalıcı parfüm önerilerinizi bekliyorum ağır olmayan

• her parfüm her tende güzel kokmaz. Ama en çok tercih edilenlerden benim aklıma gelenler

Armani Black Code
    212 For Men
    Diesel Fuel For Life
    Dior Homme
    Gucci Rush
  • teşekkür edrim önerilerin için bu arada esmer tenliyim
  • valla ben arkadaştayken bi parfüm sıkmıştım t-shirt 2 kere döndü çamaşır makinesinde hala çıkmamıştı ama parfüm güzeldi bayağı adı neydi yaa.. burberry olabilir.
  • Armani Black Code iyidir de kalıcı değildir tavsiye etmiyorum
  • diesel fuel for life baktımda ağır deniliyor kullanan varmı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eknn -- 10 Şubat 2012; 13:59:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eknn

diesel fuel for life baktımda ağır deniliyor kullanan varmı acaba

Ben kullanıyorum. Gayet güzel ve hafif bir koku. Tabi kişiden kişiye değişir. Ama etrafımdaki onca insan bile parfümü farkedip " çok hoş bir koku" diyebiliyorsa pek ağır değil demektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bargello Erkek Parfüm Önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yani diesel li alabilirim onu alcam gibi zaten ama bakalım
  • quote:

yani diesel li alabilirim onu alcam gibi zaten ama bakalım

Kokusunu mutlaka test edin.üstünüze bir yere sıkıp bir süre dolanın. ben şundan istiyorum diyip almayın. Pişman olursunuz sonra
  • Öyle bir imkanım olmayacak galiba çünkü duty free den alcam ve uçağa da yetişmem gerek biraz acele olcak galiba başka şeylerde alcam çünkü
  • Fuel for life için hafif demek hafif olur bence. Çok ağır değil ama hafif bi kokuda değil. Calvin klein euphoria önerebilirim bende Fuel for life kötü demiyorum ayrıca yanlış anlaşılmasn bende kullanıyorum ama hafif demek yanlış bence.
  • ben esmer tenliyim ve önümüz malum yaz. bana hangi parfümü önerirsiniz arkadaşlar ? şöyle hafif insanın içini gıdıklayan bişey olsun
  • quote:

Arkadaşlar kendime yaz için daha doğrusu kıbrısa gidiyorum ordada havalar sıcak hep yaz gibi yani parfüm almak istiyorum duty free de kalıcı parfüm önerilerinizi bekliyorum ağır olmayan

1) bvlgari aqva marine
    2) davidoff cool water
    3) kenzo leaupar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

Ben kullanıyorum. Gayet güzel ve hafif bir koku. Tabi kişiden kişiye değişir. Ama etrafımdaki onca insan bile parfümü farkedip " çok hoş bir koku" diyebiliyorsa pek ağır değil demektir.

Usta size birkac sorum olucak 1-urun kac ml ve ne kadar 2_urunu nerden temin ediyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: savaskerem37

quote:

quote:

Usta size birkac sorum olucak 1-urun kac ml ve ne kadar 2_urunu nerden temin ediyorsunuz

Eğer doğru anladıysam

50 lik var 75 lik var 100 lük var 125 lik var. Markasına göre değişebiliyor. Genelde 50 lik ve 100 lük olarak satılıyorlar.

Ben denk geldi aldım. Gidip bir yerden temin etmiyorum açıkcası. Abimin arkadaşı duty free de çalışıyor. o arada getiriyor ben gidip ucuza bir yer bulursam alıyorum. Bir parfüme daha 100 lira gibi paralar vermedim.

• Arkadaşlar büyük bi ihtimalle diesel yada one million alıcam gidip birde ordakilerin fikri almak lazım
  • quote:

her parfüm her tende güzel kokmaz. Ama en çok tercih edilenlerden benim aklıma gelenler

Armani Black Code
    212 For Men
    Diesel Fuel For Life
    Dior Homme
    Gucci Rush

ben mesela sarışın mavi gözlü bildiğin beyaz tenli bi adamım.
    bvlagri aqva
    onemillion
    davidoff champion

bunları kullandım ama sanki hiçbiri gitmedi
    oturduktan sonra etkisi kalacak etki bırakacak bişey önerirsen ona sahip olayım

çünkü sen yetkili bir abiye benziyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadulayev

quote:

her parfüm her tende güzel kokmaz. Ama en çok tercih edilenlerden benim aklıma gelenler

Armani Black Code
    212 For Men
    Diesel Fuel For Life
    Dior Homme
    Gucci Rush

ben mesela sarışın mavi gözlü bildiğin beyaz tenli bi adamım.
    bvlagri aqva
    onemillion
    davidoff champion

bunları kullandım ama sanki hiçbiri gitmedi
    oturduktan sonra etkisi kalacak etki bırakacak bişey önerirsen ona sahip olayım

çünkü sen yetkili bir abiye benziyorsun

Bana bir akraba dior homme hediye etti yurtdışından geldiğini söyledi baya kalıcı ve biraz ağır koku . Böyle baharatlı tütün kolonyası gibi kokuyor

• o zaman ne yapayım ben onu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.