Şimdi Ara

Erkek ve kadın vücutlarının şekillenmesine dair yeni çalışma (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
0
Favori
8.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ahrete gittiğinde görürsün boşu doluyu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sirkadyen S kullanıcısına yanıt
    Tabiat risalesi diye bir eser aç oku orda 2 kere 2 4 eder derecesinde anlatılıyor

• DrawFps kullanıcısına yanıt
    Evrim zaten hrıstiyan din adamları tarafından ilk kez düşünüldü.
    İlk Hristiyan din adamlarından Nenizili Gregor ve Augustinus, tüm canlıların tanrı tarafından yaratılmadığını, bir kısmının sonradan tanrının yaratıklarından gelişerek oluştuğunu ileri sürmüştür. Bu iddiayı harekete geçiren güdü ise biyolojik değil, dinîdir. Bu din adamları, tüm canlı türlerinin, Tufan esnasında Nuh'un gemisine sığamayacağını, bu nedenle bir kısmının sonradan ortaya çıkmış olması gerektiğini düşünüyorlardı.

• fyilmaz kullanıcısına yanıt

Binlerce bilim adamını bırakalım Dünya'nın yaşı 7000 yıl diyen adamın kitabını kaynak alalım. Adam bilimsel makale diyor sen risale diyorsun sonra cahil denilince kızıyorsun ne diyelim buna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeavenlyBlue -- 6 Haziran 2021; 15:5:36 >
  • Tek gerçek matrix, hepiniz sanaldasınız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Haklısın Anaximander değildi, aynen...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wikipedia'dan açıp bakabilirsin. Tarihçe adlı bölümün hemen altında duruyor.
    Edit:Naksimandros, hayvanların şekil değiştirebildiklerini ileri sürmüştür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3B02C0FA0 -- 6 Haziran 2021; 15:40:37 >
  • "Evrim zaten hrıstiyan din adamları tarafından ilk kez düşünüldü." demişsin ya, ben ona cevap verdim.

• DrawFps kullanıcısına yanıt

Öncelikle evrim teorisi hakkında ki bilgisizliğinden dolayı seni mahattab almak bile ne doğru bilemedim ama, senin getiremeyecekler dediğin "kesin kanıtlar" zaten mevcut, merak edip acaba bu evrim teorisi nedir diye, bilgi sahibi olmak için biraz araştırıp okusaydın sende görebilirdin bunu. Cansızlıktan canlılığı geçiş birden fazla defa uygun labratuar koşullarında deneyler sonucu kanıtlamış bir süreçtir.

• Ben ne dersem diyeyim, ne kadar kaynak ve kanıt koyarsam koyayım bildiğini okuyacaksın. O yüzden daha fazla cevap vermiyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zadnxcom -- 6 Haziran 2021; 15:45:1 >
  • Mahattab alma beni sen muhattap al bence o senin için daha iyi olur.

Miller ve Urey Deneyine inanıp insanlığın cansızlıktan evrildiğine ancak senin gibiler inanır. İşine bak bana kanıtlayacağın veya ikna edeceğin hiçbir şey yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fyilmaz

Tabiat risalesi diye bir eser aç oku orda 2 kere 2 4 eder derecesinde anlatılıyor

Ben makale diyorum sen gelmiş risale diyorsun. Şaka mı bu yani ne alaka?

Ya bilimi adam gibi öğreneceksiniz ya da bilimden gelen insanlara saygı göstereceksiniz. Elinizde bilimsel olarak kabul edilebilir bir yayın yoksa rahatsız etmeyin bir zahmet. Risaleymiş bilmemne kağıt israfı şeylerle ilgilenmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 6 Haziran 2021; 16:58:17 >
  • "Evrim zaten hrıstiyan din adamları tarafından ilk kez düşünüldü."cümlesinde hatalı olduğumu kabul ediyorum,direk mesajı yazmadan önce biraz daha okumam gerekirdi. Yanlış bilgi verdiğim ve zamanınızı çaldığım için sizden özür dilerim hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3B02C0FA0 -- 6 Haziran 2021; 16:57:4 >
    Eğer hak ve hakikati göstermiyorsa asıl makale dediğin şey kağıt israfidir. Adı makaleymis risaleymis çok önemli değil merak ediyorsan açar okursun varsa itirazın itirazını söylersin ama niyetin zaten inkarsa böyle devam edersin.
    Hodri meydan ac oku ve getirebiliyorsan itiraz getir

• HeavenlyBlue kullanıcısına yanıt
    Bilimsel makale ile itiraz getir getirebiliyorsan hadi hodri meydan oku ve itiraz et. Bilimselmis sizin bilimsel dediğiniz kafanızdaki dar kalıpları dayatmaktan ibaret işinize gelmeyeni bilimsel değil reddetmeye çalışıyorsunuz.

• quote:

Eğer hak ve hakikati göstermiyorsa asıl makale dediğin şey kağıt israfidir. Adı makaleymis risaleymis çok önemli değil merak ediyorsan açar okursun varsa itirazın itirazını söylersin ama niyetin zaten inkarsa böyle devam edersin.
    Hodri meydan ac oku ve getirebiliyorsan itiraz getir

Bilimsel makaleker hakikati gösterir zaten sen makale ne demek, bir makale nasıl yazılıyor onu bildiğine emin misin?

Atatürk düşmanı, vatan haini, islamcı deli, fetönün babası nurcu saidi okumaya niyetim yok kusura bakma. Burada bilim konuşuluyor. Said Nursi kim ya? Ne eğitimi varmış bu meczubun sanki de bilim konusunda onu kaynak alacakmışız? Bilim konuşulan yerde bilimadamları konuşulur bilimsel eserler konuşulur kafayı deccalle bozmuş kim olduğu belirsiz bunaklar değil.

• swat882 kullanıcısına yanıt

Bir karar ver de ona göre yazalım o zaman.

İspatlanmış şeylere inanılmıyordan kastın nedir evrim mi ispatlanmış ?

Kime göre neye göre ispatlanmış ? Bilim dünyası ortak mı bu konuda ?

Bence siz modifikasyon, mutasyon ve adaptasyon gibi basit konulardan başlayın evrime geçersiniz sonra

Düşman karakteriniz ortaya çıktı sonunda. Birde burda bize saldırıyorlar diye kendinizi masum göstermeye çalışıyorsunuz. Kin ve nefretinizde boğulursunuz inşallah. Ölümü inkar edebilir misin. Elbet birgün öleceksin ve öldüğünde göreceksin neymis bilimsel neymiş hakikat. Eğer gücün yetiyorsa ölümden kurtul o halde.

• Zabadakçı Z kullanıcısına yanıt

Büyük patlamaya ilişkin bu tanımlama doğru, haklısın.

Evrim ağacındaki yazıdan alıntı: Büyük Patlama ânından önce de Evren veya zaman gibi kavramlar bulunmuyordu. Dolayısıyla olmayan bir şeyin "öncesini" sormak anlamsız olmaktadır.

Patlamanın olduğu noktanın içerisine sıkışmış madde varsa, patlamanın öncesine dair herhangi bir şey bilimsel olarak yok. Hatta sormak bile anlamsız yani bilimsel açıdan, çünkü adı üstünde "yok."

Yoktan geliniyor anlıyor musun? Yani bilimsel açıdan da yokluktan geliyoruz. Oysa ki yoktan var olmak bilime ters bir noktada. Her şeyin bir yaratıcısı olmak zorunda bundan kaçılmıyor. Ancak yine bilimsel açıdan tesadüfen başladı varoluş, yeterli zaman varsa tesadüf vuku bulur denir bilimde. Peki zaman bile "yok iken" nasıl oldu da tesadüf vuku buldu? Bilim hiçlik noktasını inkâr etmiyor ki, tesadüfen var oldu dediği zaman çelişki yaşıyor işte. Daha ortada zamanın kendisi bile yokken, nasıl bir madde türü var oldu da tesadüfen bir şeyleri var etti? Nerede var oldu uzay yok zaman yok, madde yok, hiçliktesin, her şeyin tesadüfen bir başlangıcı olmalıysa başlangıcı yapacak olan elementler yokken ne vardı? Var mı cevabın? Hiç bir zaman olmayacak.

Neresinden sorarsan sor, nasıl sorgularsan sorgula, inançlardan tamamen bağımsız şekilde sorguladığında da zaten "yok" noktasına gidiyorsun.

Benim eleştirilerimin kesinlikle yanlış bir tarafı yok yani, bu noktada bilimin bir cevabı yok zaten, dolayısıyla sizin de verecek bir cevabınız olmuyor. Muhakkak bir hiçlik noktasına gidiliyor. Allah bir şeyi yaratmadan hiçbir şey var olamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustInCase -- 6 Haziran 2021; 18:2:16 >

• quote:

Ahrete gittiğinde görürsün boşu doluyu.

Ahiret diye bir şey yok. Varsa da sen de yanarsın o kadar din içinde seninki doğru olacak değil ya.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.