Şimdi Ara

Erkek ve kadın vücutlarının şekillenmesine dair yeni çalışma (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
0
Favori
8.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gidince görürsün var mı yok mu

Yoksa benim bir kaybım olmaz inandim diye. Ya varsa?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrawFps

Bu mesaj silindi.

Erkek ve kadın vücutlarının şekillenmesine dair yeni çalışma Yorma kendini.Çünki amiyane tabir ile her başa göre tarak .Akademide hocamızın bize bazen bozulunca dediği gibi akıldan büyük güç yoktur,doğru her zaman tek olarak vardı.Birde şu tekerlemesi vardı Bahçelerde patlıcan,bu biçim sevda,madem yüzme bilmesin ne çıkarsın ağaca.

• quote:

Orijinalden alıntı: fyilmaz

Gidince görürsün var mı yok mu

Yoksa benim bir kaybım olmaz inandim diye. Ya varsa?

Ya varsa? puahahah. Hangisi varsa, binlerce din var nereden çözdün seninkinin gerçek olduğunu?

Takma bu kadar, masal hepsi.

Karıyı dövün diyen tanrı mı olur.

• kuasudba kullanıcısına yanıt
    Yoruma bak hizaya gel 😂😂😂😂😂😂😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sirkadyen S kullanıcısına yanıt
    Ağlayama devam et ölene kadar 😂

• JustInCase kullanıcısına yanıt
    Yoktan varolmak diye bi şey var mı o zaman?

Garantin var mı olmadığına

• fyilmaz kullanıcısına yanıt
    Senin var mı olduğuna, ve o kadar din içinden seninkinin doğru olduğuna?

Ben zeusa inanıyorum. Ona inanmayanlar diğer tarafta şimşeklerle cezalandırılacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Sen niye bu kadar yırtıyorsun? Dinsiz herifin tekisin, yarın geberince yok olucağını düşünüp kendini rahatlat sen😅

• Orda görürsün o zaman. Sen madem yok diyorsun once yoku ispat et. Varlığını anlamak istersen de aç oku sözlerden 10. Söz. Ahireti ve haşri ispat eder derecesinde gösteriyor.

Allah düşmanlarını anlamaz kardeşim.

"Fakat o sûreler, kalplerinde küfür ve nifak hastalığı bulunanların inkârlarına inkâr kattı ve onlar kâfir olarak öldüler.”(Tevbe,9/124 ve 125).

“Biz Kur’ân’ı müminlere şifa ve rahmet olarak indiririz. Ama o, zalimlerin ise sadece ziyanını artırır.”(İsra,17/82).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kuasudba

Senin var mı olduğuna, ve o kadar din içinden seninkinin doğru olduğuna?

Ben zeusa inanıyorum. Ona inanmayanlar diğer tarafta şimşeklerle cezalandırılacak.

Senin vermiş olduğun örnek insan örneği, tıpkı firavun gibi, tanrılık iddiasında bulunan, sarayda yaşayan normal bir adam, zengin, ordusu var, bildiğin WC'ye gidip z.çmak zorunda olan bir insan.

İnanmak noktasında tüm noksanlıklardan münezzeh olan tek bir ilaha inanman lazım. Zeus gibi Firavun gibi ben tanrıyım ulan diyip, sonrada gidip öğlen yediği yemeği WC'de çıkaran bir adamın tanrılığına inanacak halin yok zaten. Erkek ve kadın vücutlarının şekillenmesine dair yeni çalışma  Saçma salak örnekler veriyorsun yani, az mantıklı ol.

Dolayısıyla, her türlü noksanlıktan münezzeh, varlığını ezeli olan, herhangi bir şekli veya mekânı bulunmayan, şekilleri ve mekânları kendisi yaratan bir ilaha inanırsın eğer inanacaksan.

O noktada da geriye sadece semavi dinler kalır, onlar arasından da bir seçim yap, sonra da o seçimi daralt. Yahudiler, hristiyanlar, müslümanlar vs.

İslam dini, bir öncekileri kapsar, o dinlerin peygamberlerini inkâr etmediği gibi iman etmezsen dinden çıkarsın. Hz. İsa'da Allah'ın peygamberidir diğerleri de, islam tüm semavi dinlerin en sonuncusu, kendinden öncekileri kapsar ve inkâr da etmez. Hatta müslümanların bu günkü tevrat, incil gibi kitapları yere atması ,saygısızlık etmesi vs. caiz değildir. Çünkü orada hala Allah kelamı olarak duran, bozulmamış müstesna noktalar vardır ama bu çok nadirdir, o nadir bozulmamış kısımlara saygı olarak müslümanlar diğer kitaplara saygısızlık edemezler.

Yahudilerin şu anki yozlaşmış kitabına zaten iman etmezsin, bizden başka herkes bize kölelik etmek zorundadır diyen, kendilerinin çevirdiği sonradan ekleme bir dinleri var. Hristiyanlara bakıyorsun, Allah'a iman etmişler ama ona oğul ve eş isnat etmişler. Her şeyden münezzeh olan bir ilaha oğul isnat edilir mi? İnsan mı bu? İnsanı yaratan o zaten, bu noktada onlar da zaten çelişip dinden çıkıyorlar, yani bu sorduğum soru üzerinden gidip islama dönen hristiyan da var, ateist olan hristiyan da var.

Hepsinin en mantıklısı islam zaten. İlahın ilaha uygun tanımlandığı ve o tanıma uygun hareket edildiği tek din, kendinden öncekileri de kapsayan tek din. Sizin kafanızı kurcalayan, kendi kafanıza göre hüküm verdiğiniz ayetler var ona istinaden islam doğru değildir diyorsunuz. Neymiş, İşte karını döv diyormuş mesela.

İslam peygamberinin kendisi sizin hayırlı olanlarınız eşlerine iyi davrananlarıdır diyor oysa. Şimdi bu dinin peygamberi, tebliğ ettiği kitabı inkar mı edecek? Öyleyse senin kendi kafandan hüküm verdiğin ayetin söylendiği bir "hâl" var. O durum ve halleri de salak saçma ateist siteleri sana anlatmaz. Her bilgi, kendi kaynağından öğrenilir. Birbirinin sırtını sıvazlayan ateistlerden islamı öğrenemezsiniz.

Yani hangi dine inanacaksın dediğin noktada azıcık beynin varsa islamı bulman lazım. Zeus meus, saçmalıyorsun sen direk verdiğin örnek baştan falso yani. O yüzden inanmayacaksan da adam gibi inanma, çoluk çocuk ağzıyla hangi din doğru tartışmasına giremezsin.

yanacağğğsın
    Erkek ve kadın vücutlarının şekillenmesine dair yeni çalışma

off uzun uzun yazmış ya.
    hani tanrı tartışması bir yana, buradan yürüyüp arap inancını savunmaya kalkmak bile komedidir.

• Bu evreni Allah değil Yahve yarattı. Tevratta bu şekilde yazar. Siz Yahveyi inkar ederek kafir oldunuz. Sonsuza kadar yanacaksınız.

@fyilmaz

@DrawFps

• quote:

Orijinalden alıntı: DrawFps

Bu mesaj silindi.

canlıları tek bir yaratıcının yarattığı da delilli değil, ve bu birinin-bi şeyin canlıları yaratma teorisinin delillendirilebilecek tarafı evrim teorisinden çok daha az. Haliyle evrim teorisi daha ihtimalli oluyor

• DrawFps kullanıcısına yanıt
    Sekülerizm düşmanları iş başında.

• EmuDev E kullanıcısına yanıt
    hayır yhaaa arabınki doğru .d

• quote:

Orijinalden alıntı: zadnxcom

Ya bu konudaki ilk mesajlarından biri, dini açıdan her şeyin yoktan var edildiğini söyleyen birine karşı kurmuş olduğun şu cümle değil miydi:

"Asıl senin dediğin "yoktan var edildi" cümlesi en büyük safsata."

Peki senin atmış olduğun linkte yazan şu cümle neyin nesi:

"Teoriye göre, Kuantum Dalgalanma sonucunda sanal parçacıkların madde-antimadde çiftleri hiç yoktan var olabilmektedir. Sanal parçacıklar, Kuantum Alan Teorisi dahilindeki matematiğin bir sonucu olarak ortaya çıkan, detayları henüz tam olarak anlaşılamamış bir konsepttir. Bu parçacıklar, doğrudan yapılan gözlemlerle tespit edilememektedirler. Matematiksel hesapların gözlenebilir ve tespit edilebilir kısımları üzerinde etkileri olmadığı için, bunlara "sanal" parçacık denmiştir."

Yoktan varolmayı aynı anda hem inkar edip bilime aykırı bulup, hem de yoktan var olan bir madde olduğunu söylemek? Nasıl yoktan var olacak ya bu madde? Adı üstünde yok. Erkek ve kadın vücutlarının şekillenmesine dair yeni çalışma Bunu yaratan münezzeh bir zât olması lazım.

Zaten attığın şeyde bir kanıt yok, hiç yoktan var olduğuna "hüküm verilmiş" olan sanal parçacıkların madde - anti madde çiftleri var. Böyle hüküm verilmiş, doğrudan bir gözlem, tespit vs. yok. Bir hüküm var, bir "inanç" var. Sizler bir dine inanıyorsunuz ve adı ateizm, ya da bilinmezcilik ya da deizm, her neyseniz işte.

İnanıyorsunuz, bana attığın yazı bile bir inanç, bir sanı, bir teori.

Üstelik senin "safsata" olarak nitelediğin şeyin varlığından bahseden bir teori atmışsın.

Sorsan biz sorgulamayan IQ seviyesi düşük tarafız... Allah'ım, sen bu insanlara hidayet ver. Erkek ve kadın vücutlarının şekillenmesine dair yeni çalışma 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustInCase -- 6 Haziran 2021; 18:33:55 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.