Şimdi Ara

Erkek ve kadın vücutlarının şekillenmesine dair yeni çalışma (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
0
Favori
8.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkür ederim, düşüncelerinize saygı duyuyorum.

• DrawFps kullanıcısına yanıt
    Evrim Teorisi diye sadece Afganistan'da, Arap yarımadasında ve bizde geçer. Gelişmiş ülkelerde evrim kabul edilmiştir. İnsanın ise mükemmellikle alakası yoktur. Yemek yediğin yerden nefes alması sonucu her yuttuğu lokma ölüm riski teşkil eder. Organları kanserli, omur iliği sorunlu, her bölgesi ayrı problemlidir.

• Hala müslümanlara laf yetiştirmeye çalışanlar olduğunu görüyorum adam üstüne basa basa hepiniz cehennemde yanacaksınız ben de size gülücem hahaha diyor. He de geç niye uğraşıyorsun ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okudum da ana konu ney anlamadım. Biri bana kısaca yanıt versin, kadın erkek arasında fark yoksa kadınları ağır işlerde çalıştıracaz mı? Yani istihdamda eşitlik diyip yan gel yat meslekleri kadınlarla doldurup EŞİTLİKÇİYİZ diyen belediyeler, firmalar vs var. Bu araştırma onları etkileyecek mi? tşk

• DrawFps kullanıcısına yanıt

Dünyada, Evrende düzen yoktur düzensizlik vardır. Gördüğün canlı, cansız her şey o düzensizliğe rağmen varlığını sürdürebildikleri için vardır. Yeterli yiyecek ve güvenli ortam bulan canlılar gelişir, bulamayan yok olur. İnsanlar becerikli primatlar olduklarından gelişmişler ve bugünkü medeniyeti oluşturmuşlar. (NAT GEO'da geçenlerde bir belgesel izledim, anne sırtlan 7 tane yavrusunu yiyecek bulamadığı için terkediyor ve yavrular ölüyor. Herşeyi gözeten, rızkını veren bir tanrı yok ortalıkta.)

Evrime inanan kafirin telefonunu, bilgisayarını, internetini kullan ama onun düşüncesine zırva de. Elindeki cihazlar bilimin varsayımlara göre geliştirildi haberin yok. Senin gibilere kalsa daha taş devrindeydik, öküzler gibi yiyip, içip yatıyorduk, dünyayı evreni merak etmiyorduk.

• quote:

Orijinalden alıntı: swat882

30 yaşına doğru yaklaşırken benden 10 yaş belki daha fazla küçük olan kardeşlerimin yorumlarına bakıyorum da, gelecekten çok ümitli idim. Ancak gittikçe ümidim azalıyor.

Evrimi kabul etmeyen, okumayan ve hala geleneksel düşünce yapısından çıkmayan oldukça fazla kişi var. İnternet çağında bu şekilde bir durumlarda karşılaşmam beni oldukça üzdü.

Çünkü toplumun kalkınmasının ve mevcut düzenin değişmesi için yeni jenerasyonun düşünce yapısının da bir öncekinden daha aydın olması gerekir.

Ümidinizi kaybetmenizin tek sebebi evrim mi gerçekten ? Nerde ne yapmasını bilmesi gereken, bilinçli, saygılı, mütevazi, araştırmasını bilen ve bilgili insanlar oluşmadığı için değil de evrime mi kızdınız ?

Bu atayizlerin kafasını da anlamıyorum, kendinize saygı duyulmadığı yönünde birçok dindar kişiyi yargılarsınız ama aynısını siz de yaparsınız.

Evrimden ya da dinlerden daha önce olması gereken şey saygıdır ama siz evrim teorisine inanılmadığını kastederek ümidim yok demişsiniz, bütün gençler de sıraya geçmişti zaten sizi örnek almak için :D

Z kuşağını son yıldan yakalayan biri olarak evrime kadar daha kendi içimizde tartışılması gereken daha önemli konuların olduğunu düşünüyorum saygı bunlardan en basiti.

• Kur’an’ı tamamen okudum. Bu sözleri bir insanın yazmasının mümkünatı yok. Yasin Sûresi 40. ayetinden bunu anlamak mümkün.

“Ne güneşin aya yetişip çatması mümkün olur, ne de gece gündüzün önüne geçebilir. Hepsi (güneş, ay ve yıldızlar ayrı ayrı) bir felekte yüzerler, devirlerini tamamlarlar.”

Astronominin gelişmemiş olduğu bir çağda Kur’an resmen burada mucizesini gösteriyor. Güneşin, ayın ve yıldızların bir felekte yüzdüğünü ve devirlerini tamamladıklarını haber veriyor. Felekten kasıt nedir tabiki de güneşin beraberinde sistemiyle birlikte etrafında döndüğü galaksidir. Yahu o zamanki insanlar daha astronominin gelişmediği bir dönemde güneşin bir galaksi etrafında döndüğünü nasıl bilecekler de bunu yazacaklar? İnsan uydurması deniyor ya ben de bunu soruyorum o zaman açıklayın. Peygamber bunu nereden bilsin? Güneşin bir galaksi etrafında dönmesini geçtim galaksilerden bihaber hatta güneşin dünyanın etrafında döndüğünü düşünüyordu insanlık o zamanlar. Galileo bu yüzden infaz edilmedi mi? Üstelik Kur’an bunu Galileo’dan bin yıl önce haber veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 5 Haziran 2021; 23:0:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Mış mış hep aynı argümanlar. Kim biliyordu? Madem biliniyordu Galileo niye infaz edildi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.