Gerçek olduğu kanıtlanamayan şeylere neden saygı duyalım? Ateist değilim bu arada onu söyleyeyim. Alakasız ama en azından biz müslümanlar gibi (diğer dinler için de geçerli) bilmediğimiz şeyler hakkında kesin yargıya varıp, bir şeyler uydurmuyoruz. Ha evrimi reddetmeleri değil dinler ve onlar gibi propagandalar büyük bir sorun. Ayrıca insanlığa zarar veriyorlar (vermiyor demek için aptal olmanız lazım. Haklısınız evrimden daha önemli konular var. Ama saygı duyma konysunda büyük oranda yanılıyorsunuz. Gerçek olmayan şeyler inananların ahlak anlayışına saygı duymak zorunda değiliz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Erkek ve kadın vücutlarının şekillenmesine dair yeni çalışma (5. sayfa)
-
-
100 senedir serbestler herhangi bir atılım var mı? Yok hepsi bok içinde. Dünyaya petrol dışında bir yararları yok. O da doğal kaynak kendi maharetleri değil.
Müslüman din kardeşlerin kafir ülkelere kaçmak için can atıyor. Büyük ihtimal sen de fırsatını bulsan kaçarsın.
Almanya'yı 2 kere dümdüz ettiler adamlar şimdi ne halde görüyorsun. Bunlar hep mazeret.
-
Bilime uydurmakmış. Bak sen ya. Mantıklı bir cevap vermeye çalışıp da mantıktan bu kadar uzaklaşmak gerçekten hayret edilesi. Mantığa bakar mısın? Galaksi yazmasını mı bekliyordun? Galaksi Arapça bir kelime mi? Onu da geçtim galaksi kelimesi o zaman var mıydı acaba? Mantıklı cevap yazamayınca kelime oyunlarından bir şeyler üretmeye çalışıyorsunuz ama daha da saçma oluyor. Arapçasını da okursan o kelime “felekiy” olarak geçer. Doğrudan burada güneşin bir yörüngede döndüğünü ve devrini tamamladığını belirtiyor. İnkarınızdan çatlayacak duruma gelip artık sinekten yağ çıkarma seviyesine ulaştınız. Yazık valla acıyorum.
- Aaa bak felek yazıyor.
+ Boşver knkq galaksi yazması lazım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hadi diyelim bilinmiyordu, 1400 yıl içinde değiştirilemez mi bu kitap? Güncellenmiş olamaz mı? Dediğiniz kitapta söylenenlerin, orijinal Kur'an'da da geçtiğini nereden bileceğiz?
"Hep aynı argümanlar".
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evrim teorisi : İnsanın ataları zamanla insan olmayı seçti, karıncanın atası da karınca olmayı seçti. O yüzden tanrı yok. Hmmm.
Kur’an güncellenmemiştir. 1000 önceki kitapta da aynı şeyler yazıyor. Demek istediğiniz eğer insanlar tarafından tahrif edilmesiyse bu kesinlikle mümkün değildir. İspatını da yukarıda söyledim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr. Jingles
Bilime uydurmakmış. Bak sen ya. Mantıklı bir cevap vermeye çalışıp da mantıktan bu kadar uzaklaşmak gerçekten hayret edilesi. Mantığa bakar mısın? Galaksi yazmasını mı bekliyordun? Galaksi Arapça bir kelime mi? Onu da geçtim galaksi kelimesi o zaman var mıydı acaba? Mantıklı cevap yazamayınca kelime oyunlarından bir şeyler üretmeye çalışıyorsunuz ama daha da saçma oluyor. Arapçasını da okursan o kelime “felekiy” olarak geçer. Doğrudan burada güneşin bir yörüngede döndüğünü ve devrini tamamladığını belirtiyor. İnkarınızdan çatlayacak duruma gelip artık sinekten yağ çıkarma seviyesine ulaştınız. Yazık valla acıyorum.
- Aaa bak felek yazıyor.
+ Boşver knkq galaksi yazması lazım.Güneşin belli bir rotayı takip ederek doğup battığını kör olmayan herkes görür zaten. Muhammedin bunu kurana yazması ne tür mucize barındırıyor onu anlamadım. Güneş bir yörüngede dönermiş peh! Büyük mucize gerçekten.
-
2 huri görücek diye girdiği şekillere bak 5 sayfa ayet yazmış herif
-
Birincisi o zamanlar kimse dünyanın güneş etrafında döndüğünü bilmiyordu. Bu ancak yüzyıllar sonra ispatlandı. Daha birkaç yüzyıl öncesine kadar Avrupa’da bile güneşin dünyanın etrafında döndüğü kabul ediliyordu. Ayrıca Hz. Muhammed’in okuma yazması yoktu. Dolayısıyla bunları yazmasının da mümkünatı yoktu. Kur’an Hz. Osman zamanında kitap haline getirilmiştir. Söylediklerinizin hiçbir mantığı yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet bizimkiler kanıtlanmış şeyler, sizinkiker zırva. O yüzden bizim size saygı duymamıza gerek yok, ama sizin var.
Senin Allah'ın kimdir? Sen değilde o tanıtabilir mi kendini?
"İstediğin kadar söv, hakaret et bu sence bana ve başka bir Müslüman’a yahut Allah’a bir zarar verebilir mi?" işte sıkıntı burada, biz insanlığa yarar sağlarken siz/dininiz/dinler ve diğer propagandalar insanlığa zarar veriyorsunuz.
Neyse sizinle daha fazla konuşmayacağım, cevaplarınıza da yanıt vermeyeceğim.
kuran okumadığın buradan belli. daha hurilerle ilgili ayetlerden haberin yok ama lafa gelince kuran'dan başka herşey yalan. sen ayetlerde yazan ay'ın yarıldığına da inanıyorsundur şimdi. bu kafayla sana başarılar iyi gelmişsin bu zamana kadar bu akılla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rampage -- 5 Haziran 2021; 23:54:25 > -
Evrim tanrıyla ilgilenmez. Din, evrimle çelişir.
Ayrıca, bilgisiz olduğunu da bu kadar belli etme be.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X